Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scout'tan Anlayan Aranıyor

Ecnebi

Öne çıkan mesajlar

Ben bir scout char açmayı düşünüyorum fakat daha önce hiç oynamadıgımdan dolayı hangi irk iyi,statlari nasil olmali,specleri nasil olur bilmiyorum.Ben iyi damage verecek ve stealthi uzaktan belli olmayacak bir char istiyorum.Assasin olmasını istiyorum yani bana önerileriniz ne olur.Critical Shot die bir ability var mesala onu nasil kullanirim nasil oynanir kisaca hic bir fikrim yok :)Birz anlatırsanız sevinirim ama aramada yaptım işime yarar bişey bulamadıgım için topic açtım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben level 20 den acıcam 20 de specleri nasıl yapayım die dusunuyorum arkadasların charları var onlarla pl yaparım die dusunuyorum birde olmadı 24 e getirip rvr de zevkimi alırım.O yüzden 20 de acıcagım specler nasıl olmalı filan 24 de nasıl olur onları anlatırsanız cok makbule gecer
Sosyal ağlarda paylaş

Soulforged da demis, ben de katiliyorum. Once duz bir tank veya mage acip belli bir sure oyna, en az bir 30-40 ol, oyunu ogren, ondan sonra healer veya stealther ac. O zaman zaten belli bir birikimin olur her class hakkinda, nasil oynandigi hakkinda, specleri hakkinda vs. ve daha rahat acar oynarsin. Yok illa acacagim dersen Ceti var buralarda, yazar yakinda biseyler, scout oynuyordu eskiden.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Benim zaten suan yok long bow,stealth,thrust filan biliyorumda zaten 50 char olacak acctta o yüzden benim ilk charım olmayacak bu.PvP serverinde thidrankide filan kullanmak uzere hosumada giderse daha sonra kasmak uzere acacagım bir char 20 den nasıl ayarlamalıyım specleri iste nalattıgım ozellikler olması için uzaktan fark edilmesin ok attıgımda invis bozulmasın ve damagi ii olsun istiyorum bunu saglayacak bir spec onerileri yane :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ecnebi, 06 Haziran 2004 17:25 tarihinde demiş ki:
benim ilk charım olmayacak bu.
said:
ok attıgımda invis bozulmasın
..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

[Bu mesaj Baggio tarafından 06 Haziran 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Baggiocum benim ilk charim degil oyundaki fakat scoutla hiç bir ilgim olmadı.sadece 5 e getirip scout yapip baktım.okadar yane zaten scout bilsem burda spec sormam benim sölemek istedigim 20 den acılacak olan scout charı nasıl yapmama gerekir.Yani thrusta vermeyip sadece long bowa versem olurmu veya ne yapmam gerekir iste insanı mahcup duruma dusurme :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio belli işte adam yeni başlıyo şeyetmenin anlamı yok :) bak şimdi stealth 35 olursa + itemlarla 50 yaparsan ok atma esnasında stealth bozulmaz(ok attıktan sonra stealth kalamazsın stealth yoksek olursa sadece nişan alırken bozulmaz) 46 lb iyidir 50 ile arasında bi fark yok şimdi trust/slash ve shield arasında bir denge kurman gerekiyor.Benim şahsi goruşum 42(sanırım) shield alman boylece artık daha değerli olan purge alamamış veya kullanmış kişilere slam atıp(anytime kalkan stili bilmem kaç saniye stun yapıyor) ok çekmen olcak ama sen yinede yakından bişey bekleme senin gorevin rapor vermek ve fg ların speedini veya healerını uzaktan oldurmeye çalışmak(başlarda zor ama imkansız değil) yinede sen birde yukarda verdiğim linke bak ve imzalarında scout yazan insanlara pm atarsan daha faydalı bilgiler alabilirsin :) kolay gelsin[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü
Sosyal ağlarda paylaş

Briton slash ac diyecem ama oynaması cidden zor olan bi class 50 olsan bile baya bi sure assasinlere av olacan herkezin dedigi gibi baska bi char kas nerden biliyon diye soracaksan rr5 infilim var scoutlar rr 5 de bile tekbaslarına leechden oteye gidemezler excal icin konusuyom atlamayın[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Britonun avantaji sanırım constition oluyor ama bence scoutun kimseye karşi yakın dövüşte şansı yok.O yüzden hem dex i hem quickness ı daha yüksek olan saracen daha mantıklı.Gerçi artık ırkın bir anlamı kalmadı hangisinin tipi hoşuna gittiyse onu aç bence[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü
Sosyal ağlarda paylaş

thrust olarak, thrust oklarının dmg ini diyosan benim bildiğim etkilemiyo, damage ine göre oklar var merchantta almadan önce bak sağ tıklayıp, thrust slash crush oklar var, 42 shieldla alıcaan slam baya öncemli sanırım çünkü slamin stunı 9 saniye bu süre içinde hem oklayıp hemde bissürü /slap yapabilirsin, yada kaçıp stealth olursun (combatten çıktıktan 10 sn sonra stealth olunabiliyo), bow specten alıcaan şeyler 27 bowa kadar critical shot (27de sonuncu olduğunu duyunca aaaa bunun lvl 45i aşmışı falan yokmu diye düşünmüştüm :p), bu hödönün olayı o sırada combatte olmayan birisine baya fazla dmg koyması ama mesela crit1 de normal bi vuruşun 2 katı kadar beklerken crit9da 1.2 katı, sonra 30,35,40,45,50inci lvllarda rapid fire ve penetrating arrow geliyo, rapid fire az damage koyup çok sıklıkta vurma, daha iyi interrupt edebiliyosun ama çok kullanırsan oklar hızlı biter, endurance ında öyle hatta coşup ıskalama olayını aşınca turuncu birinin canından önce senin endurance ın bitebilir, penetrating arrowda bubble denen, lvl 24 bgde okçuları deli eden meretin ilacı 1incisi delip%50 damage koyarken 3üncüsü direk bubble ı hiç iplemeden dalıyo içeri ama bunun için 50 bow lazım buda diğer şeylerden çok fazla kısmak demek,3üncüsünü almaya scoutta deymez bence, stealthta okçulara özel abilityler gelmiyo sadece ii saklanma hızlı hareket edebilme... bide burdan scout specini kendin yapabilirsin hangi lvlda neler alıyo falan yazıo hepsi
PS: hayatımda scoutun lvl 5ini bile oynamamış olup söylediklerimin bilgisinin tamamı rangerdan gelmektedir, yanlış bilgi çevreye verdiğimiz rahatsızlık vb şeylerden özür dileriz
edit: ne karışık yazıom ya ben olsam böle bişeyi okumaya üşenirim[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 06 Haziran 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyu sadece su noktaya kadar okudum ondan sonra gulmekle musguldum gerisine bakamadim

--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

..[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay
Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Sosyal ağlarda paylaş

ben briton ach derim 10 dex qui str ver ve slash git.
42 shield
34 stealth
29 slash
45 lbow ver

Ben sanirim bu forumlarda en son scout asan adamim

eu/excalda.

Benimde ilk charim scouttu zordu evet kolay degildi ama

zevkliydi bide artik toa var 40 sonrasi arti gruplari ml gruplari

hede hodo daha kolay tabi bende yoktu bunlar. Bir de moss

leechci diyo eu/excal scoutlarina ama bicok sb ve hunter

yalniz kesebiliorum kesebildim... Ha bide bb kasmayi unutmayi

bak bende bb yok acaip kasiyo buff bulana kadar...

Iyi sanslar sana...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...

[Bu mesaj Gilth tarafından 07 Haziran 2004 10:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilth, 07 Haziran 2004 10:53 tarihinde demiş ki:

Ben sanirim bu forumlarda en son scout asan adamim

eu/excalda.

kasan adamim demek istedim pardon...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna ilk başladığımda ilk levelladığım char scouttu. Hayatım boyunca hep range attack yapan charlara hasta olduğum için scout levellamıştım direk olarak. İlk zamanlar specim direk sniper-shield speciydi. Yani;

50LB-42shield-35stealth-18 thrust.
Daha sonra slam attıktan sonra düşmanın purge u varsa pek kaçış yolu olmadığına inanmaya başlayarak respec edttim ve;

40LB-50 thrust-33 stealth-25 shield a respec ettim.
Bu specten sonra bow damage ı bana göre cidden çok düştü. 400+ vurduğumm düşman lara 250 gibi damagelar vurmaya başladım.
Dragonfang nerf ve bizim serverdaki mid staltherların çokluğu nedeniyle 3 gün önce son bir respec yaparak final specimi belirledim;

50LB-40slash-32 stealth-26 shield
Okla damage ım çok iyi, melee damage ımda 130 larda normal bi slasher silahla (leg heat proc ve battlerla çok daha iyi olacaktır).
Ama şimdiki aklım olsa sırf melee-slash için briton hatta highlander bile açmayı düşünebilirdim :)[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladric, 06 Haziran 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
bu konuyu sadece su noktaya kadar okudum ondan sonra gulmekle musguldum gerisine bakamadim

..

herkes ayni yere takilmis , Ok elinizdeyken stealth halinde vurusa hazir pozisyona geciosun 3 sn kadar suruyor bi kere daha bastigin anda insta olarak ok firlar.. Dusuk stealth de bu 3 sn lik olay olurken stealth bozulur , adam bozulmasin diyor yuksek stealth de bozulmaz kac stealth gerektigini soruyor.[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz
Mordoskull lvl 45 arms

Sosyal ağlarda paylaş

Ok attığımda invis bozulmasınla ok atarken invis bozulmasın farklı şeyler.Neyse konu bu değil zaten neden bir kaç kişi dışında herkes dalga geçmiş onu anlamadım ben ne bu hırs insanları küçük duruma düşürmek için?[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladric, 06 Haziran 2004 23:12 tarihinde demiş ki:

..

harbiden cok komik dimi?
hey allahim ya...
ecnebi yanlis yer sectin sorularini sormak icin anca boyle dalga gecer, gulerler postlarinla burdaki daoc profesorleri...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...