kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bu durumda isim babası s özürlü diyebilir miyiz pek sevgili şükrücüm?
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Red said: oha serdar ortaça laf ettiler. yahu türkiyede müzik sektorunde 10 tane adam gibi müzik yapan insan sayarız.serdar ortaç başlarda gelir u.z.a.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Cons said: allah olsa serdar ortaç olmazdı. dedi hz cons
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Çok fenaymış la, insan bi uyarır.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Serdara uzanan eller kırılır, kalplerdeki kaymak yalanır. herifler fena makara yapmışlar lan asdf..
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ahahaahah OAAAA diye fon verirken soldaki herifin tişörtü... vokalistin burnuna sigara sokmaya çalışması dsfsdfsd ayrıca şu ibo şovdaki serdar ortaç yorumunda sözleri arapça zanneden bir ben miyim sdfsdf
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 serdar ortaç bi kamerana getirdii çay soğumuş diye ana avrat küfür edip işten attırdıından beri, nefret ediorum. iğrenç herif.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bana da o pozisyonda soğuk çay getiren biri olursa sülalesi hakkındaki engin fikirlerimi açıklama özgürlüğümü kullanabilirim.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 serdar ortaç dünya üzerinde kanayan bir yaradır.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 serdar ortac severlerin kanayan yaralarina tuz basma lütfen orcun. lan su videodaki yesilli herif tanidik degil mi? bi yerden gözüm isirdi.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben o yeşilliyi ardethe benzettim bide serdar ortaç olmak allahın bana bir hediyesi
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hayaaaat beni neden yoruyoooosuooon
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 vaniLLe said: serdar ortac severlerin kanayan yaralarina tuz basma lütfen orcun. lan su videodaki yesilli herif tanidik degil mi? bi yerden gözüm isirdi. benimde gözüm ısırdı. hatta biraz araştırdım şu cocuğa cok benzettim bindirbir gecede oynıyan cucuk
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 http://www.atsizcilar.com/forum/aferim-serdar-ortaca-t7456.html
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 said: Ünlü Türk büyüğü Serdar Ortaç Han, seni amuda kaldırıp tekrar yere bıraksın!
Öne çıkan mesajlar