burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 napıyos ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kilitler acilmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ne kilidi olay ne bu arada süprizin patenti bana aittir burcudan baska kimse yapmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben yaptım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Kız varmış söylemiyosunuz çık çık çık kınadım. Selam empat sçs gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 empat said: Nakamura said: empat kız. izmirdeysen halen, asansöre götür bence. Hem madem duygusal bişeyler var, gece gece güzel gider orası. ya biliomusun onu bende düşündüm çokta sewerim oranın manzarasını ama ortamı bozulmuş oranın ya millet çoluğunu çocuğunu toplayıp gelio pazar yeri gibi olmuş:) başka yer önerin warsa alabilirimo kadar yanlış anladım ki nakamura'nın mesajını dsfsdf asansör gece güzel gider falan neyse diyorum da neden izmir? diyordum ki şimdi anladım olayı bağıslayın izmirde bulunmadım :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 muffin yap kızların dediği gibi, güzel fikir.. 1 yıldan uzun süredir tanıyosan da mektup yaz güzel güzel. Sevinir eminim. mekan olarak da çiçekliköye götür madem. Çok güzel restoranlar var. Asansörün o hale geldiğinden de hiç haberim yok yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 1 Ağustos Murat İlkan konserine götür derdim ama iptal oldu.Asansör iyi olabilir.Veya kordonda popcornu önerebilirim yemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ps3 al oynayın. her tripte küslükte geri alırsın. o da peşinden gelir hep elinde tutarsın. öyle de bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Wharekauhau said: ps3 al oynayın. her tripte küslükte geri alırsın. o da peşinden gelir hep elinde tutarsın. öyle de bişey. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ahahah ps3 önerisi süpermiş. bi tane oyun vardı ya halı gibi bişi seriyorsun yere sonra alet 3 e bas 4 e elini koy o sırada diğer arkadaş gelsin 9 a dokunsun falan tarzı atraksiyonlu bir oyun. ondan al sevgiline beraber oynayın. delirsin adam sdfjh delirsin derken, bu nasıl hediye diye değil tabii. önce bi beraber oynamanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 benzin dök kibrit yak falan çok wamp hehe ama cidden zippo o ya ne o kibritle..fantazi dünyan fazla geniş şekerim abartmayalım :) asansör olayına çok güldüm bu arada hahah :) striptiz yap dien arkdaşa sesleniorum böyle bi fikir geleceğine adım gibi emindim dişiyiz ya illa b.ku çıkacak.. muffle + karaoke gayet ii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 empat said: benzin dök kibrit yak falan çok wamp hehe ama cidden zippo o ya ne o kibritle..fantazi dünyan fazla geniş şekerim abartmayalım :) asansör olayına çok güldüm bu arada hahah :) striptiz yap dien arkdaşa sesleniorum böyle bi fikir geleceğine adım gibi emindim dişiyiz ya illa b.ku çıkacak.. muffle + karaoke gayet ii.. muffle ne lan?? :S muffin :D haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Nakamura said: muffin yap kızların dediği gibi, güzel fikir.. 1 yıldan uzun süredir tanıyosan da mektup yaz güzel güzel. Sevinir eminim. mekan olarak da çiçekliköye götür madem. Çok güzel restoranlar var. Asansörün o hale geldiğinden de hiç haberim yok yahu :/ orda yangın çıkmıştı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 muffle yakıcı demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Wharekauhau said: ps3 al oynayın. her tripte küslükte geri alırsın. o da peşinden gelir hep elinde tutarsın. öyle de bişey. AHAHAHAH sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Skroce said: bayan olarak ters düser ama belki yaparsin güzel bir restauranta yemege gidiyorsunuz issiz bir caddeye benzinle dogum günün kutlu olsun yaziyorsun daha önceden oraya varinca sigarayi yakip coook cool bir bicimde benzinli yere atiyorsun kibriti arkana yaslanip izliyorsun 50 yil sonra bile unutursa 14lüyü alip beni vuruyorsun zaten benzin dokersen buyuk ihtimalle ilk 10 dakkada ucar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 süper bi fikir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 benzin tabiki uzun süre yerde kalirsa ucar gider bir ekip calismasi olacak yeterki yapmak iste bunu hak edecek kadini buldugumda alasini yapacagim bir kac ilginc fikir daha var aklimda biraz para lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 barut koysun o zaman. yerini karıştırıyomuş bi de gg oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 empat said: Nakamura said: muffin yap kızların dediği gibi, güzel fikir.. 1 yıldan uzun süredir tanıyosan da mektup yaz güzel güzel. Sevinir eminim. mekan olarak da çiçekliköye götür madem. Çok güzel restoranlar var. Asansörün o hale geldiğinden de hiç haberim yok yahu :/ orda yangın çıkmıştı ya :( yangın uzağında çıktı diye biliyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar