D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 DF de 1 tarafın savaş açması yeterli. NPC şehirlerinde macro yapmak güvenli değil hemde hiç. Kendinize bir clan bulup onların şehrinde macro yapın :P
meccemm Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hatta macro yapmamaya çalışın banlanan insanları çok duyuyoruz.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Macrosuzda oynanmazki bu oyun. En azından oyuna başlarken biraz tutunabilmek için bir kaç skilli kısa zamanda geliştirmek lazım. Yoksa ortalıkta donla koşuşturan tiplerden farkımız kalmaz :)
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Açıkçası şu anda oyuna başlayan birinin releaseden beri oynayan birini kesme ihtimali okadar küçükki AV'nin neden hala stat gelişim hızını arttırmadığını anlamıyorum. Oyuna 200 hp civarıyla başlıyorsunuz, şu anda piyasada millet 350-400 hp arasında bazıları 425 unbuffed felan bende 329 mesela ve ben macro yapmıyorum hiçbir şekilde melee vs o yüzden artmıyor. 200 hp adamla 400 lünün kapışması demek, 2 tarafında melee yada magic seviyesi aynıysa 200lünün karşısındakinin her büyüsüne yada vuruşuna 2 taneyle karşılık vermesi lazım demek. Tabi taktik vs bir yere kadar yarıyor ama eğer düşman karakterini satın almış biri felan değilse 200 hp li bir adamın 400 lüyü yenmesi imkansıza yakın :/
Öne çıkan mesajlar