Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abi kiss sis 02 de santa sister ve tuvalet sahnelerini koymuşlar brb tuvalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ya seitokai nasıl bi animedir tam aha bu bölüm bayık derken ya sugisaki ya mafuyu bi efsane patlatıyo "mafuyu is the kind of character that works as a regular party member in the begining of the RPG, but as soon as oneechan joins the party, gets sent to reserve." "mafuyu is the typical weakest character that becomes the target of challenges, like beating the game only using mafuyu" sugisaki zaten ayrı bi efsane adamı bağlıyolar o halde bile kopartıyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 çok kaliteli parodi abi ahahah - chizuru senin pijamalar nerde? - yok ben çıplak yatarım derinlerden bir sugisaki - NANDATTEEEE adfashaahdfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Asura crying 2. sezonda de fena değilmiş dün sıkıntıdan izledim idare eder gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kış sezonundan ilk açıklananların olduğu listeyi de gördüm bu arada böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Nyan koi 8 izledim coştum yanlız 9. epizod lecındari olacak gibi duruyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 buda iyice ecchi ye kaydi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 güzellerden biten seri oldumu, izlemeye başlayabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 seitokai 08 AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 andropon-san kelimesini duyunca istemsiz tükürdüm vallahi bu bölüm güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Kinkaudonau said: Kış sezonundan ilk açıklananların olduğu listeyi de gördüm bu arada böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Gundam Unicorn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Nosfe said: Kinkaudonau said: Kış sezonundan ilk açıklananların olduğu listeyi de gördüm bu arada böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Gundam Unicorn? Onu 2-2.5 yıldır bekliyorum, listede yazmasa da olurdu zaten de ondan başka bir gıdım bişi yok kış sezonunda -------------- http://otakuartist.wordpress.com/2009/11/14/winter-2010-anime-trailer-and-summery/ 10 anime'nin cover resmi var 3 tanesinde kadraja aynen baldırı bacağı transit sokmuşlar, bir anime zevkimiz vardı onu da öldürdünüz ya Allah belanızı versin ne diym artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kampfer son bölüm sonunda 180 dönüş yaptı noluyor sayın seyirciler nasıl bir kahpedir bu kaede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 natsuru genjutsu ile charm yedi, dispel atacak kimse de yok etrafta. omoşiroiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 LethE said: güzellerden biten seri oldumu, izlemeye başlayabilirmiyiz? evet, bende yeni anime arayisindayim, sonbahar sezonu sonuna yaklastikca , hangi animeyi onerirsiniz ? aksiyon istiyorum, ecchi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Tatakau Shisho The Book of Bantorra(armed librarians).Tavsiye ederim. Daha bitmedi ama kısaca girişi şöyle her insan öldükten sonra anıları, yaşamı bir kitap olarak saklanabiliyor.Aslında taştan bi tablet gibi bişey.Her parçada farklı anılar var.Bu kitapları koruyan ve bunları ele geçirmek isteyen iki büyük güç savaşıyor.Evet ne kadar kısa yazarsam o kadar iyi:) Bir de fairy tail var aksiyon.Onun konusu var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 @Kinkaudonau: Tamamen katılıyorum, moe ya da her ne ise ismi-severler alınmasın modası geçse de rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 seitokai feci dram girdi bu bölüme ama mafuyu gene kurtardı bölümü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar