Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonbahar 2009

Sam

Öne çıkan mesajlar

ya seitokai nasıl bi animedir

tam aha bu bölüm bayık derken ya sugisaki ya mafuyu bi efsane patlatıyo

"mafuyu is the kind of character that works as a regular party member in the begining of the RPG, but as soon as oneechan joins the party, gets sent to reserve."

"mafuyu is the typical weakest character that becomes the target of challenges, like beating the game only using mafuyu"

sugisaki zaten ayrı bi efsane adamı bağlıyolar o halde bile kopartıyo ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:

Kinkaudonau said:

Kış sezonundan ilk açıklananların olduğu listeyi de gördüm bu arada

böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gundam Unicorn?

Onu 2-2.5 yıldır bekliyorum, listede yazmasa da olurdu zaten de ondan başka bir gıdım bişi yok kış sezonunda

--------------

http://otakuartist.wordpress.com/2009/11/14/winter-2010-anime-trailer-and-summery/

10 anime'nin cover resmi var 3 tanesinde kadraja aynen baldırı bacağı transit sokmuşlar, bir anime zevkimiz vardı onu da öldürdünüz ya Allah belanızı versin ne diym artık
Sosyal ağlarda paylaş

Tatakau Shisho The Book of Bantorra(armed librarians).Tavsiye ederim. Daha bitmedi ama kısaca girişi şöyle her insan öldükten sonra anıları, yaşamı bir kitap olarak saklanabiliyor.Aslında taştan bi tablet gibi bişey.Her parçada farklı anılar var.Bu kitapları koruyan ve bunları ele geçirmek isteyen iki büyük güç savaşıyor.Evet ne kadar kısa yazarsam o kadar iyi:)
Bir de fairy tail var aksiyon.Onun konusu var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...