Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonbahar 2009

Sam

Öne çıkan mesajlar

The Sacred Blacksmith sarmadı ikinci bölüm itibari ile devam etmem

Seitokaiın ikinci bölümü öldürdü gülmekten. 5 kişinin bir odada konuşmalarıyla parodi dizisi yapıp hemde bu kadar düşük bütçeyle bu kadar kaliteli bir yapım ortaya konulabileceğini hiç düşünmezdim
Sosyal ağlarda paylaş

Nyan Koi - 03 dehşetti. Ne güzel yapmış adamlar yahu her bölüm güldürüyor, eğlendiriyor

Birşey dikkatimi çekti yanlız. Normalde o postacı kız daha ilerde giriyor hikayeye. Biraz karıştırıyorlar sanki. Farklı bir son verebilirler animeye (tabi bir son verirlerse). Bir bakıma iyi oluyor çünkü bazı şeyler çok havada kalıyordu mangada (ie kanako nun çöp kutusu fırlatması junpei ye). Bir bakıma da kötü oluyor çünkü bazı sahneler bütün espirisini yitiriyor (ie Mizuno nun lunapark muhabbetinden önce junpei yi postacıyla görüp utanması)

Şikayetçi değilim ama iyi eğlendiriyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Seitokai no Ichizon 6 ve 7
Kampfer 7
Nyan Koi 6 ve 7
Bunları geciktirmiştim, birazdan izliycem. Sora no otoshimono'ya da ecchi faktörünün hatrına devam edicem galiba klasjh

Bu arada KissxSis diye bi şey varmış. Tokyotosho'da en çok arananlardan biriydi öyle gördüm. İkincisi mi ne çıkıyomuş neymiş. Tanışmam biraz geç oldu ama güç olmadı çok memnun kaldım devamını bekliyorum hatta mangasıyla boğuşacam biraz aslkfjhlasfkjsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...