Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Kimi ni Todoke diyorum, Production IG den romantik komedi diyorum, mamiko noto diyorum, baymayan shoujo diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 The Sacred Blacksmith sarmadı ikinci bölüm itibari ile devam etmem Seitokaiın ikinci bölümü öldürdü gülmekten. 5 kişinin bir odada konuşmalarıyla parodi dizisi yapıp hemde bu kadar düşük bütçeyle bu kadar kaliteli bir yapım ortaya konulabileceğini hiç düşünmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Abi AHSFDLKAJHSFLŞAKSD Nyan Koi 2. bölüm süperdi. Şu sahnede bittim: nyan koi 02 LDKSJFLSKDF kızın birini ağlatıp "anaaa ağlıyo lan" diyip şöyle bi surat yapmak nedir abi alksjfhaslklsdf http://img159.imageshack.us/img159/7506/nyan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Nyan Koi keyifli ya o "Dõzõ" diye çıktığı yer harikaydı. Edik: Herif öyle bir diyorki o'ların üstünü çizmeden olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 referans animeleri sevmem ama seitokai gülmekten sandalyeden düşürdü nyan koi de bi o kadar iyi tokyo magnitude'la ağladık bi sezon artık gülelim yaw ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 imba komedi ne var şimdi ? canım sıkkın komedi lazım çılgınından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 seitokai gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Nyan Koi ile Setokai var daha varsada bakmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 illa bu sezon olması gerekmiyor, iyi olsunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Ek olarak. Sora no Otoshimono ve kimi ni tokode başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Nyan Koi - 03 dehşetti. Ne güzel yapmış adamlar yahu her bölüm güldürüyor, eğlendiriyor Birşey dikkatimi çekti yanlız. Normalde o postacı kız daha ilerde giriyor hikayeye. Biraz karıştırıyorlar sanki. Farklı bir son verebilirler animeye (tabi bir son verirlerse). Bir bakıma iyi oluyor çünkü bazı şeyler çok havada kalıyordu mangada (ie kanako nun çöp kutusu fırlatması junpei ye). Bir bakıma da kötü oluyor çünkü bazı sahneler bütün espirisini yitiriyor (ie Mizuno nun lunapark muhabbetinden önce junpei yi postacıyla görüp utanması) Şikayetçi değilim ama iyi eğlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Yahu uzun zamandır gözümden yaş gelerek gülmemişdim haha Nyan Koi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Abi Kampfer nası fan service çalışıyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 kampfer cok iyi ya :D bu sezon takip ettigim tek anime su anda, iple cekiyorum bir osnrkai bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Regalya said: Yahu uzun zamandır gözümden yaş gelerek gülmemişdim haha Nyan Koi (tu) +1 adsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 olm Nyan Koi aşırı başarılı lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 nyan koi de bizim kaede nin loliconları da geliyo diğer bölüme hadı gözün aydın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ahah mangada acaip başarılı onlar spoiler vermiyim de kedileri falan da bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 AHAHA ben de OP'de gördüğümden beri o pigtail ikizleri bekliyodum ii oldu bu bölüm. Bu arada Kampfer sıkmaya başladı ya bu ne lan böyle, shoujo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kampfer = fanservisu anime seiyuu meraki ve amacsiz fanservice den zevk almiyana hitap etmiyor pek birde yuri var tabe <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kempfaa dışında birşeye başlayamadım daha, ilgi çekici görünen çöp yok ortada. seriler ilerlesin de overrated puanlar sönsün biraz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Abi zaten sırf fanservice ve yuri muhabbetine izliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 nyan koi fena değilmiş eğlencelik izleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 seitokai no ichizon u gelmiş geçmiş en iyi parodi animesi ilan ediyorum ahah her bölümde karnım ağrıyor gülmekten altyapınız varsa kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Seitokai no Ichizon 6 ve 7 Kampfer 7 Nyan Koi 6 ve 7 Bunları geciktirmiştim, birazdan izliycem. Sora no otoshimono'ya da ecchi faktörünün hatrına devam edicem galiba klasjh Bu arada KissxSis diye bi şey varmış. Tokyotosho'da en çok arananlardan biriydi öyle gördüm. İkincisi mi ne çıkıyomuş neymiş. Tanışmam biraz geç oldu ama güç olmadı çok memnun kaldım devamını bekliyorum hatta mangasıyla boğuşacam biraz aslkfjhlasfkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar