Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kampfer (tu) dun gece izlerken sesli guldum gozumden yas geldi evdekileri uyandiriyordum neredeyse su diyalog gebertti beni -when I woke up I had gwehr in my hand which is big and black -so you had something big and black in your hand? ehueheuehu diyaloglar super seiyuu fest sahane zaten harakiri tiger seppuku bunny filan yuri undertones u gectim megumi nakajima nin lez olmasi (tu) asiri eglenceli tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben de kämpfer'i ilk bölüm izledim, beklentide değilim ama biraz daha açılırsa iyi olur. öyle izlerim yine de herhalde. sacred blacksmith ve book of bantorra mıdır nedir onlara bakacağım sanırım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Neredeyse bomboş, kupkuru bir yayın sezonu daha. Bu sezonun benim için tüm özeti Winter Sonata-Romance of Three Kingdoms ve Tentai Senshi Sunred 2'den ibarettir hacılar. Kışa kadar bu 3 dışında izlenecek fazladan 1 anime bulursam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ahaha seitokai çok iyi ya ahahahha S: Prez! P: W-what is it? S: I love you! S: You okay? P: How can you just say something like that? S: Because I am serious! Rena suratıyla P: USO DA S: I think the recent trend is Umineko not Higurashi ahahaha çevirip çevirip izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 OO letter bee gider. ROTK'de gider. İppoooooooooo tükürüp kaçtı şerefsizler resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 oha sunred 2. sezon geliyomuş, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 natsu no arashi akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Seitokai iiymiş baya, devam ederim buna. Sırada kampfer, nyan koi ve sora no otoshimono var bakalım onlar nası askfjhalskjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Seitokai Baya iyiymiş süpriz oldu bana ama çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Nyan koi bir iki sahnede baya güldürdü. Çizimleride gayet iyi gibi. Kampfér da çok gülmedim. İzlemem herhalde Seitokai no ichizoku da baya baya güldüğüm yerler oldu. Hele açılıştan önceki muhabbetler ölümcüldü. Sacred Blacksmith'İ açılışı gördüğüm gibi kapadım. neyse şimdilik bi Fairy tail birde Darker than black bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Nyan Koi mangasına biraz göz attım da güzel olucak gibi. Önümüzdeki iki hatun dehşet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Geçenlerde hdd aldım yer açıldı, şimi kudurmş gibi anime bakınıyorum. Önceden izlemeyip şimdi karşılaştığım, veya yeni çıkan animeler hakkında şöle bi liste yaptım: sonbahar 2009 dönemi dışındakiler Hayate No Gotoku - Çok güzel bu. Biraz sıkabiliyo ama, o kadar ince ve güzel göndermeleri oluyo ki ve bu göndermeler o kadar farklı hedeflere yapılıyo ki, sıkıntının hiçbi önemi kalmıyo. Natsu No Arashi - İzlenebilir, çizimler pek alışık olduğum tarzda diil ama hoşuma gitti. Sukuran gibi de bi referansı olduğu düşünülürse izlenebilir. Toaru Majutsu No Index - Büyü var, bilim kaynaklı "büyü" var, komedi var gayet iyi. İlk oturuşta 3 bölüm izledim, baya güzel. İzlenir bu. Kampfer - Aslında pek bi özelliği yok, aksiyon fena değil gibi. Gender swap moesi var ama ecchi olursa izlenebilir. Seitokai No Ichizon - İlk bölümün en başlarında gözlerimden yaşlar gelene kadar güldüm, bölümün asıl kısımları da çok güldürdü. Pek beklemiyodum böyle olacağını, süpermiş mutlaka izlerim. Sora No Otoshimono - BEWBS <3 diyorum başka da bi şey demiyorum, gerek de yok galiba, tek özellik o aksfhlakjfhla Nyan Koi - Çok güzel beklentilerim var bundan, çok hoş başladı, bozmazlarsa çok iyi gider bu. İzlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kampfer seiyuu fapfest ya. Fate/Nanoha nın rolleri değişmesi ve supporta kayması, nakajimayı frontierda yapamadım burda lez olsun mantığı, inouenin sonunda trap seslendirmesi falan felaket fanservice fanına. Normal bir izleyiciyi pek açmaz ama Genede aksiyonu gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kobato ya bakma fırsatım oldu. Feci CLAMP, feci shoujo. Senariousdan başkası izliyemez tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Komedi olanları sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Şu forumda nasıl Natsu no Arashi muhabbeti dönmüyor anlamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kaede said: Kobato ya bakma fırsatım oldu. Feci CLAMP, feci shoujo. Senariousdan başkası izliyemez tahminim lan !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Komedileri sevdim özellikle Seitokai No Ichizon bitirdi beni Nyan Koi çakmadır diyordum güzel çıktı Kampfer'i pek sevmedim muhtemelen boşkalınca izlerim Sora no Otoshimono(küçük spo) Master,please command me do something to please you. ve devamı gelir heuaheausdüasdasdü feyri teyıl ve darkırden blackda gelsin keyifden bayılalım artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 another lady innocent çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Book of Bantorra ya bakıyım dedim "vaay girişi güzel yapmışlar" "lan bu seiyuular ne böyle ödül töreni mi bu yuhh" "oo açılış animasyonu şahaneym- FFFFFFUUUUUUUU ALI PROJECT RAAGGEEE" Animede o kadar saçma sapan diyaloglar, o kadar komik animasyon/3d cgi var ki 10. dakikayı geçemeden shift+delete bastım. İleride güzelleşirse haber verirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://www.nipponmedia.net/wp-content/uploads/2008/10/ali-project.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Darker than Black güzel girdi ilk bölümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Kaede said: "oo açılış animasyonu şahaneym- FFFFFFUUUUUUUU ALI PROJECT RAAGGEEE" ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Nyan Koi - 02 de güzeldi. Kaçırmayın bu diziyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 sora no otoshimono'nun ilk bölümü güzeldi ama feci romantizme bağlayacak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar