Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonbahar 2009

Sam

Öne çıkan mesajlar

kampfer (tu)

dun gece izlerken sesli guldum gozumden yas geldi evdekileri uyandiriyordum neredeyse

su diyalog gebertti beni

-when I woke up I had gwehr in my hand which is big and black
-so you had something big and black in your hand?

ehueheuehu
diyaloglar super
seiyuu fest sahane zaten harakiri tiger seppuku bunny filan
yuri undertones u gectim megumi nakajima nin lez olmasi (tu)

asiri eglenceli tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha seitokai çok iyi ya ahahahha

S: Prez!
P: W-what is it?
S: I love you!
S: You okay?
P: How can you just say something like that?
S: Because I am serious!

Rena suratıyla

P: USO DA
S: I think the recent trend is Umineko not Higurashi

ahahaha çevirip çevirip izliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Nyan koi bir iki sahnede baya güldürdü. Çizimleride gayet iyi gibi.

Kampfér da çok gülmedim. İzlemem herhalde

Seitokai no ichizoku da baya baya güldüğüm yerler oldu. Hele açılıştan önceki muhabbetler ölümcüldü.

Sacred Blacksmith'İ açılışı gördüğüm gibi kapadım.

neyse şimdilik bi Fairy tail birde Darker than black bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde hdd aldım yer açıldı, şimi kudurmş gibi anime bakınıyorum. Önceden izlemeyip şimdi karşılaştığım, veya yeni çıkan animeler hakkında şöle bi liste yaptım:

sonbahar 2009 dönemi dışındakiler

Hayate No Gotoku - Çok güzel bu. Biraz sıkabiliyo ama, o kadar ince ve güzel göndermeleri oluyo ki ve bu göndermeler o kadar farklı hedeflere yapılıyo ki, sıkıntının hiçbi önemi kalmıyo.
Natsu No Arashi - İzlenebilir, çizimler pek alışık olduğum tarzda diil ama hoşuma gitti. Sukuran gibi de bi referansı olduğu düşünülürse izlenebilir.
Toaru Majutsu No Index - Büyü var, bilim kaynaklı "büyü" var, komedi var gayet iyi. İlk oturuşta 3 bölüm izledim, baya güzel. İzlenir bu.

Kampfer - Aslında pek bi özelliği yok, aksiyon fena değil gibi. Gender swap moesi var ama ecchi olursa izlenebilir.
Seitokai No Ichizon - İlk bölümün en başlarında gözlerimden yaşlar gelene kadar güldüm, bölümün asıl kısımları da çok güldürdü. Pek beklemiyodum böyle olacağını, süpermiş mutlaka izlerim.
Sora No Otoshimono - BEWBS <3 diyorum başka da bi şey demiyorum, gerek de yok galiba, tek özellik o aksfhlakjfhla
Nyan Koi - Çok güzel beklentilerim var bundan, çok hoş başladı, bozmazlarsa çok iyi gider bu. İzlenmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Kampfer seiyuu fapfest ya. Fate/Nanoha nın rolleri değişmesi ve supporta kayması, nakajimayı frontierda yapamadım burda lez olsun mantığı, inouenin sonunda trap seslendirmesi falan felaket fanservice fanına. Normal bir izleyiciyi pek açmaz ama

Genede aksiyonu gayet iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Komedileri sevdim özellikle Seitokai No Ichizon bitirdi beni Nyan Koi çakmadır diyordum güzel çıktı Kampfer'i pek sevmedim muhtemelen boşkalınca izlerim

Sora no Otoshimono(küçük spo)

Master,please command me do something to please you.
ve devamı gelir heuaheausdüasdasdü

feyri teyıl ve darkırden blackda gelsin keyifden bayılalım artıkın.
Sosyal ağlarda paylaş

Book of Bantorra ya bakıyım dedim

"vaay girişi güzel yapmışlar"
"lan bu seiyuular ne böyle ödül töreni mi bu yuhh"
"oo açılış animasyonu şahaneym- FFFFFFUUUUUUUU ALI PROJECT RAAGGEEE"

Animede o kadar saçma sapan diyaloglar, o kadar komik animasyon/3d cgi var ki 10. dakikayı geçemeden shift+delete bastım. İleride güzelleşirse haber verirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...