Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yav said: karpuzlu istanblue aldım bakalım nasılmış abi o vodka candır, canandır. Geçen sene 8 9 markete sormustuk bulamamistik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hakkaten güzelmiş 35lik aldıydım bitiverdi, ihtiyacım da vardı zaten. tavsiye ederimrörörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Meyveli vodka karı içkisi yaf xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sen balonunu patlat önce n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yav said: sen balonunu patlat önce n00b O balon 5 10 mesaja patlarda senin damak tadın hep kötü kalacak üzgünüm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 loğğkııaah vooğğdkıaah erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 meyveli votka ile meyveli soda arasında çok az fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Otrivine said: yav said: sen balonunu patlat önce n00b O balon 5 10 mesaja patlarda senin damak tadın hep kötü kalacak üzgünüm ;)benim damak tadım sana göre kötü kalacaksa hava hoş. ben iyiym sonuçta ama sen nuubsun haha zaten ona buna karı şeysi diyenler hep komplekslidir. pipiniz mi küçük anacım ya niye böylesiniz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yav said: bi de şey duydum aşırı votka tüketimi pipi düşürürmmüş sdfg bu yüzden rus kadnlarının gözü dışardaymış hatta xD pipi düşmesi. üzgünüm 4 günlük eraksiyonunuz kalmış beyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yav said: Otrivine said: yav said: sen balonunu patlat önce n00b O balon 5 10 mesaja patlarda senin damak tadın hep kötü kalacak üzgünüm ;)benim damak tadım sana göre kötü kalacaksa hava hoş. ben iyiym sonuçta ama sen nuubsun haha zaten ona buna karı şeysi diyenler hep komplekslidir. pipiniz mi küçük anacım ya niye böylesiniz =( Her hareketten penis boyu tespiti yapmaya çalışan penis meraklıları bence penisi küçük olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hıı evet anaokulunda dönüyodu lan bu şunu yapan karıdır muabbeti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 proggorp said: viski. kola. selam. Kafa geliyor. O degil de http://adsoftheworld.com/files/images/Stolichnaya-One-Russian.preview.jpg DAVAYDAVAYDAVAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yav said: hıı evet Evet anaokulu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ;) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Hadı uza şimdi içinde patlatmasın o balon zuhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çok komik balon çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 MADBOY said: proggorp said: viski. kola. selam. Kafa geliyor. anlamadım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 kafayı gömücek löbürk diye. madboyun kafadan löbürk diye ses gelir çünkü. viskiyi kolayla karıştırıyosun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 meyveye hakaret ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben de anlamıyorum şu "BEN ONU SEK İÇERİM ULAN" triblerini gülünç geliyor hatta =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 arkadaşlar selam. ben de çok pis içki içiyorum. grş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ya sek içmek değil viski öle içilir. şimdi biri çıkıp rakıyı maymun kakasıyla içerim dese o öle içilmez falan diye çıkışılır ha adam isterse direk maymuna rakı döküp maymunu yalayarak içer. fakat ukala olduumuzdan böle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Viskiyi çekirdekle içince çok süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar