yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 red bull çok pahalı geliyo bana asıl 250ml 3.5 lira nası olur yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 dev bardakta ayı gibi fındık vodka yaptım vodkam bitti fındık cin yaptım o da idare edio sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 BabacumMostors said: benim ilk deneymim rakı ikincisi şarap QES Benim de mastika :D, sonra Efes ve Tuborg. Bi de Miles var tabii :D. 3 kere fondip yaptım arka arkaya arkadaş test yaptı dön dedi bi daha fondip dön bi daha hobaa dön bi daha hala ayakta durdum. Hatta bi arkadaş vardı daha önceden ortama katılan, o kustu ben dimdik ayakta kaldım :P. Flassh said: rakı varken absolut a 50 lira verenin aklına Rakının çok mu tadı var sanki Gökhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 AGA RAKIYA TAPARIM, GÖZDEN ALCAM ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 PowerfulDarkness said: Rakının çok mu tadı var sanki Gökhan. oha rakının tadı yok diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 rakıya o sölenmez çarpılırsın sabah sbaah o olr yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 allah çarpar rakı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 raki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Skyfire said: PowerfulDarkness said: Rakının çok mu tadı var sanki Gökhan. oha rakının tadı yok diyorsun yani Yok tabi. Ha var tabi, iğrenç bi tadı var. Biranın da öyle. Seperate said: rakıya o sölenmez çarpılırsın sabah sbaah o olr yani Rakıya laf söyledim diye çarpılacaksam çarpılayım anasını satayım. Flassh said: allah çarpar rakı lan bu He tabi Yeni Rakı'ya laf edince direk cehennem sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 vodka-limon en kralı her türlü viski favorim ama /rakıyı bunların dışarısında tutuyorum onun yeri ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Köylü milletin efendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 olum rakınında, biranında tadını çok seviyorum vallahi ben. votka meyveli soda gibi bi$ey oluyor zaten meyve suyuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 viski. kola. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 rakı dışında bişeyin yanında bişey yenmez diyen insana!! bira-patates? şarap-peynir-üzüm? noldu bunlara içim eridi o postu okuyunca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sonra memleket neden kalkınmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bi de şey duydum aşırı votka tüketimi pipi düşürürmmüş sdfg bu yüzden rus kadnlarının gözü dışardaymış hatta xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 arada rakıya tatsızmı denmiş? çığrımdan çıkmamak için dönüp bakmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 KAÇINN ERGEN ALERT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hamam sonrası soda ayran her içeceği ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 saçma gibi gelse de, hakkaten o nasıl bi kombodur hamam sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 vodkadan vodkaya degisir finland gibi 1 vodkayı sek icmessen yazık edersin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fındık votka cardinal melon votka& elma/portakal.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fede said: hamam sonrası soda ayran her içeceği ezer şaapar atar hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 karpuzlu istanblue aldım bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fede said: hamam sonrası soda ayran her içeceği ezer üstüne turşu/suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar