DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hiç uzağa bakmayın,brezilyalı bruno var bank asya 1. lig'den ordu spor ligi 41 golle bitirdiler,21 sini bu 88'li eleman attı,gol kralı oldu inanılmaz bir fiziği var,çok iyi top hakimiyeti var,disiplin sorunu yok,her maç oynadı,bir kere kart cezalısı oldu. danimarkaya gitti bu sezon bence üzerinde dikkatla durulması gereken bir adamdı,ama sessizce gitti herif http://www.metacafe.com/watch/2174464/orduspor_g_ng_ren_bld_14_12_2008_5_0/ burda 4 golü var,özellikle 3. gol BAYA iyi,ki adamın ceza sahasının dışından öyle ilk donuşla attığı baya bir gol var,tabi vidyolarını bulmak süper lig maçı vidyosu bulmak kadar kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 SABRİ.gerisi fıs. literatüre nice signiture move'lar kazandıracaktır eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 DoGMeaT said: hiç uzağa bakmayın,brezilyalı bruno var bank asya 1. lig'den ordu spor ligi 41 golle bitirdiler,21 sini bu 88'li eleman attı,gol kralı oldu inanılmaz bir fiziği var,çok iyi top hakimiyeti var,disiplin sorunu yok,her maç oynadı,bir kere kart cezalısı oldu. danimarkaya gitti bu sezon bence üzerinde dikkatla durulması gereken bir adamdı,ama sessizce gitti herif http://www.metacafe.com/watch/2174464/orduspor_g_ng_ren_bld_14_12_2008_5_0/ burda 4 golü var,özellikle 3. gol BAYA iyi,ki adamın ceza sahasının dışından öyle ilk donuşla attığı baya bir gol var,tabi vidyolarını bulmak süper lig maçı vidyosu bulmak kadar kolay değiloha adam gittimi :S.ben en azından süper ligden bir takım alır diye bekliyordum.karşıyaka ve diyarbakırspor gene garip garip yabancıları getirdiler bunu alsalarmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Copenhag falan da değil,Odense'ye gitti bi de. En azından Kayseri,Bursa falan alabilirdi Karşıyaka hangi yabancıyı getirdi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 karşıyaka bildiğim kadarıyla daha yabancı almadı ama bir kaç türk aldılar,en bomba transferleride emrah bozkurt bu kadroyla süper lig'e çıkabilirler bu sezon geçen sezon en çok dertleri gol bulmaktı,emrah bozkurt koyar şeklini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Kaspar said: Jack Wilshere - Arsenal Abi baktım birkaç kişi daha bu adamın adını dediydi, geçen tvde bi maçına rastladım adam harbi abazan bi amc.Topa sahipken verdiği kararlar müthiş ve adamda hagi serpintileri görmedim değil.Top sürerken fake verip önünü görmek,gerektiğinde topun altına girmek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar