BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ama çok garip bir duyguydu.. o adrenalin ve o şokla gayet arabanın kontapını kapadım el frenin çektim arabadan inidp kapıları kiltledim fln.. ama kazanın geleceği belli idi dün gece az daha hatal ısollama yapan bri, bana çarpıyordu, tam göbekten dönerken önümdeki araç stop etti zar zor manevrayla sıyırdım hıyarı üstüne üstlük tam dört yol ağzın ageldim bana yeşil yanıyor normalde yeşili görünce basar geçerim bu sefer bi temkinli davrandım yabvaşladım tam ışıklara geldim önümden vızır vızır 8-9 tane bisikletli geçti.. ve bu gece 02:00 sularında oluyor.. sonuncudsu da 3 e doğru eve geldim ve bu oldu o değilde trafikde başıma hiç bir şey gelmedi gele gele otoparkımda geldi lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ahahhahahaha harbi komik abi ne diym. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ha bir de çekci arabayı kurtardıktan sonra temiz bir banyo yaptım cenabetlik fln varsa aksın gitsin deyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bir de arkadan fotoğraf koyalım bu eserime de tek teker üstünde severler güzeli gencüse adını koydum http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/that_s_how_i_park_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 benzinbandrolsanayibenzinbandrolsanayibenzinbandrolsanayi BENZİN BANDROL SANAYİ neyse hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Hadi gecelere akıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ahahah geçmiş olsun, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ABİ NAPTIN SEN! eahshhehaheah geçmiş olsun valla. ama düzleseymişin bari bi araba daha girermiş yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 "briketlerin ötesindeki park yerleri daha güzel." - Duvaragirenboğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hdfsa geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 thats how i park asdsafangfsaknga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Tek kelimeyle fantastik. Bence eserin abı "bağa gir bostana gir" de olabilirmiş rahatlıkla :D Neyse geçmiş olsun, olur öle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 axedice said: GÖZÜN AYDIN İLDENİZ Direksyon dersi veriyim mi sana ister misin? Lağn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 eskdays çogzel direksiyon dersi veriyor ama kaset çalartda sürekli Pujabi-MC olacak tek şartı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ahah geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 OHAHAHAH OFF ilk fotoya koyduğun isim yardı. bi de orda briketleri mi kırdın, hayır briketleri kırmamış olsan bi daha yaparlardı duvarı ama kırmışsın briketleri galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ildeniz ahaha. bundaki kazalar geldi aklima, bilmem annatabildim mi? kobra ay aman direksiyon hakimiyetini cok güzel kaybetmissin asdlkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 vaniLLe said: kobra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 AHAHHAH of ilk fotoğrafa çok güldüm. çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 haha zaten gülmemi engelleyemeyen bir insanım.. fotoğrafı görmemle birlikte bildiğin patladım ofiste =D.. geçmiş olsun bro.. ayrıca, hayırlı olsun.. yeni öğrendim motorlu taşıt aldığını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 BabacumMostors said: ha birt de gece gece kafadan girdim park yerine "ben bunu düzgün bi parke deyim babadan laf yemeyelim sabah" dedim.. tek istediğim arabamı daha gğüzel park etmekti :( ama bence böyle daha güzel oldu oha. park ederken yaptin yani...... kadinlar park edemez diyolardi, yalanmis. duvardan duvara vurmussun arabayi helal =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 eyw bro.. geçmiş olsun dileklerinizle hayata daha sıkı bağlandım, dün gece 03:00 dolaylarında kaybettiğim özgüvenimi yeniden kazandım ve yeniden yollardayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ya tamam da nildalton bu arabanın geri vitesi 1. vitesin yanında.. yoksa her arabada olduğu gibi 5. vitesin arkasında olsa olmazdı bu ehe 1. vites yanı geri vites saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben anlamam öyle seylerden ürkek ceylan. daha debriyajin ne demek oldugunu, nerde oldugunu 2 ay önce ögrendim. düsün.. o kadar vahim durum. o diil de ben de cok tirsiyorum bu direksiyon derslerinden, daha baslamadim. ama türkiyede olsam senden ders alirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 benden alacağın dersle uçarsın, arabanda yanık balata kokusu eksik olmaz, boş vitesin müptelası olursun bir de dar yollardan geçerken dikiz aynanla diğer arabalara "hi5" yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar