HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Hiç açılmış konu göremedim ve bu yüzden belirtmek borcum sanıyorum. :) Bildiğiniz gibi TRT başka dillerde yayına geçti,fakat 3 gündür yayınlanan bu programlar hep aynı fakat sadece dilleri değişik. Olayın tamamen TRT'nin hazırladığı bir tür yakınma olduğunu :) düşünüyorum. :) Hadi bi fikrinizi öğreniim diye sorduydum. İkinci sorum ise Freddy filmlerinde hani ip atlayan kızlar var. Bu kızların söylediği bir şarkı var,tamamını yazarsanız sevinirim. One,two Bla bla bla Three,four Shot your door Five,six Grab blablafix Seven,eight bla bla bla Nine,ten bla bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 one two freddy is coming for you three four better lock your door five six grab your crucifix seven eight gonna stay up late nine ten never sleep again shockhaber'de sürekli yazıp duruyorlar :) tabii değişik versiyonları da var: http://www.killermovies.com/forums/archive/index.php/t-32907 freddy sux trt daha sux[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Haziran 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 size `bes alti yedi, iste geldi fredi` demek istedim dayanamayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 DOMINATION!!! yaptın bre dom.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 789 biz bu şte yokuz[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 seven eight lay them straight diye hatırlıyorum ben, hatta emin gibiyim ?[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar