_bloodstone_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yılmaz özdili hiç sevmem,, bisey bilmeyen ama popülerite saglamaya calışan sacma sapan yazan bi adam ,,fakat yazısında katıldıgım bi nokta var ki onun ne kadar bilinçli yazdığını bilmiyorum?.. polisler kaba davrandı psikolojimiz bozuldu gibi cümleleri yakıstıramadım,, evet "metal müzik dinleyen adamın psikolojisi yok mudur yani ya da sert olmaları gibi bi kural mı var gibi seyler söyleyebilirsiniz ama söyle de bir gerçek var biliçli metal müzik dinleyicileri duygusal salaklar gibi de davranmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yav said: sonrasında uğraşsın bırakmasın peşini desen kimi kime dava edecek? bu tip düşünenler süzme gerikafalı tripçi insanlardır benim gözümde Bu da iyiymiş. Bu arada bu çocuklarla ilgili büyük bir çelişki var, geçen konuda yazdım da kaynadı gitti arada. Ekşi yazarıymış bunlar, Ekşi'ye böyle 1680*1050'de bile 1.5 sayfa falan kaplar şekilde detaylı yazmışlardı her şeyi. Ertesi gün o yazı kaldırılıp Vatan gazetesi haberine link verildi. "Bize sordular, SOLCUYUZ CHPYE OY VERDİK DEDİK" falan yazıyordu haberde. Halbuki Ekşi'de anlatırken "inatla nötr dedik" tarzı anlatmışlardı gayet olayı. Üçkağıtçı yani bunlar, hak hukuk peşinde olsalar "kimi kime şikayet edicez yaeaea" diye gitmezler. Hadi öyle gittiler, böyle Kaynana Semra gibi önüne gelen yere atlamazlar, hayatlarına devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ya bırakın böyle metalci adamın psikolojisi bozulmaz falan ayaklarını. Orada o polislerden gördüğünüz muameleyi görün bakalım da noluyor kalıyor mu metalciliğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Abi şaka mısınız anlamadım ki metal müzik belli bir ruhsal karakteri olan müzik değil ki hayır saçma sapan black metal dinliyosanız özenip bir yere kadar anlarım da hiç mi prog metal felan dinlemedin diye sorarlar adama ehuehe xD Yani gözüne sürme çeken adam da metal dinler öğle yemeğinde tornavida yiyen adamda. Senin kendini o müziğe ait hissetmen seni daha bilinçli dinleyici yapmaz yani kusura bakma. Metal müziktir sadece kollektiftir düzgün yapılırsa estetik duygusaldır vs sırf sert diye gereksiz anlamlar yüklemeye çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 güzel görünen bi yazı aslında. ama bu kadar tepki göstermek de göz altına alınanların hakkı bence. o yüzden rant amaçlı bi yazı olmuş gibi. ya da olayı başka tarafından görmüş özdil. dediğim gibi, güzel olsa yersiz bi yazı bence. yanlış olay için yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 mesajlari okumadim ama ilk yaziyi yazan adam tam bir malmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bence yazarımız metal dinlemeye yeni başladığından çok gaza gelmiş. Ergen metalci gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Otrivine said: Abi şaka mısınız anlamadım ki metal müzik belli bir ruhsal karakteri olan müzik değil ki hayır saçma sapan black metal dinliyosanız özenip bir yere kadar anlarım da hiç mi prog metal felan dinlemedin diye sorarlar adama ehuehe xD Yani gözüne sürme çeken adam da metal dinler öğle yemeğinde tornavida yiyen adamda. Senin kendini o müziğe ait hissetmen seni daha bilinçli dinleyici yapmaz yani kusura bakma. Metal müziktir sadece kollektiftir düzgün yapılırsa estetik duygusaldır vs sırf sert diye gereksiz anlamlar yüklemeye çalışmayın. cevap verme gereksinimi duydum:) ben black metal dinlemiyorum merak etme,,işim de olmaz neyse,, metal müzik belirli bi ruhsal kesime ait demek istemedim,her kesimden insanın dinleyici kitlesi içinde yer alabileceğini biliyorum ! metal müzik dinleyicilierinin psikolojisi olmadığı gibi bi düşünceyi de savunmuyorum.benim söylediğim sey su : evt polislerden kötü muamele görmüs alabilirler ama orda burda çıkıp da "bana kötü davrandılar ayy psikolojim bozuldu gibi tavırlar çok aptalca ve ben yakıştıramadım!,, nezarete giriyolar nasıl muamele beklediler anlamadım ama neyse bunlar benim düşüncelerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Rock said: Şöyle birşey sg-1 said: Soruyorlar devamlı... "Başbakan’a uluSALcı selamı verdikleri için, devlet büyüğüne saygısızlıktan gözaltına alınan gençleri herkes yazdı, sen niye yazmıyorsun?" * Birincisi... * "Ulusalciyiz, sertiz" filan diye atıp tutan yazarları alay konusu yapmak istemem ama... (çevirmekle ve bir şeyler uyduracak vaktim yok) * Üçüncüsü... * Okuyorum haberleri. Gözaltına alınan uluSALcı gençler, "Biz o işareti protesto için yapmadık, yanlış anlaşıldık, haksızlığa uğradık, polisler kaba davrandı, nezarette psikolojimiz bozuldu" falan diyorlar. * Yani, ben de medyadaki ulusalci abileri gibi onlara sahip çıkmak, haklarını savunmak isterdim ama... Salya sümük ağlayan uluSALcı olur mu kardeşim? * Belli ki, otorite karşısında eğilmeyen bükülmeyen ergenekonuclar’dan senin de haberin yok.....(dediğim gibi daha oturaklı şeyler uyduracak vaktim yok) Madem uluSALcısınız’çısınız, hiç mi bi şey öğrenmediniz onlardan? … "Devlet bize baskı yapıyor" diye zırıl zırıl ağladıklarını gördünüz mü hiç? …. * Demem o ki... UluSALcılık özgürlüktür, bedeli var. * İki tane polisten tırsıyorsan, alt tarafı 3 saat içerde yatmaktan ödün patlıyorsa, burnuna niye haşin çocuklar gibi zincir taktın Allah aşkına? Git, Serdar Ortaç dinle.(bu kavgada bile söylenmez bence) çok saçma oldu la azcık özenseydin bari, düzgünce uydursaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 said: İki tane polisten tırsıyorsan, alt tarafı 3 saat içerde yatmaktan ödün patlıyorsa, burnuna niye haşin çocuklar gibi zincir taktın Allah aşkına? Git, Serdar Ortaç dinle. süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sg-1 said: Rock said: Şöyle birşey sg-1 said: Soruyorlar devamlı... "Başbakan’a uluSALcı selamı verdikleri için, devlet büyüğüne saygısızlıktan gözaltına alınan gençleri herkes yazdı, sen niye yazmıyorsun?" * Birincisi... * "Ulusalciyiz, sertiz" filan diye atıp tutan yazarları alay konusu yapmak istemem ama... (çevirmekle ve bir şeyler uyduracak vaktim yok) * Üçüncüsü... * Okuyorum haberleri. Gözaltına alınan uluSALcı gençler, "Biz o işareti protesto için yapmadık, yanlış anlaşıldık, haksızlığa uğradık, polisler kaba davrandı, nezarette psikolojimiz bozuldu" falan diyorlar. * Yani, ben de medyadaki ulusalci abileri gibi onlara sahip çıkmak, haklarını savunmak isterdim ama... Salya sümük ağlayan uluSALcı olur mu kardeşim? * Belli ki, otorite karşısında eğilmeyen bükülmeyen ergenekonuclar’dan senin de haberin yok.....(dediğim gibi daha oturaklı şeyler uyduracak vaktim yok) Madem uluSALcısınız’çısınız, hiç mi bi şey öğrenmediniz onlardan? … "Devlet bize baskı yapıyor" diye zırıl zırıl ağladıklarını gördünüz mü hiç? …. * Demem o ki... UluSALcılık özgürlüktür, bedeli var. * İki tane polisten tırsıyorsan, alt tarafı 3 saat içerde yatmaktan ödün patlıyorsa, burnuna niye haşin çocuklar gibi zincir taktın Allah aşkına? Git, Serdar Ortaç dinle.(bu kavgada bile söylenmez bence) çok saçma oldu la azcık özenseydin bari, düzgünce uydursaydın. Ana fikri kapman içni son derece yeterli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 enginar dıç tan bi yazı yazsaydın daha güzel yansıtırdı düşüncelerini bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sevgili Rock, Ulusalcilarin hareket cekmelerine gerek yok iceri alinmalari icin. Selamlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya ismini unuttum da o Chp'li koruyucularıyla selam çakan 2 tanesi vardı hele ki o ufak tefek olan böyle "heyooo metalciyim ben sakalım var küpem var" VE "bi cisim yaklaşıyo" tipindeki herif bitirdi beni resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sevgili Prawler, Salakça bahanelerle içeri alındıktan sonra gerçekten alınma nedeninin çok büyük bir önemi var mı? Selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 o ne demek ya, nasıl savunacağını da mı şaşırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Birşey savunmuyorumki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 çocuk onlar müzik dinleyen cocuklar burada 3 gün nezarethanede yatmış kaç kişi varda neyle karşılaştıklarını biliyorlar? bide adamları taşlamışsınız sizi soksalar sizin .ötünüz tavana vurur haberiniz yok tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Rakçı adam insan değil miymiş şimdi, en son noldu? Hehe şu köşe yazarlarına bayılıyorum ben ya. Türk bayrağı gördüğü eve bakar "ergenekoncu bu" derler, yoldan geçerken yemek yiyen asker ailelerine bakıp aşağılarlar, sonra metaaaaaal =P falan. Para kazanmanın ne kadar basit bir iş olduğunun kanıtı gibiler vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ben o çocukların ait hissettikleri kültürün simgesini yaptıklarını düşünmüyorum. Biraz "al ulan tayyip alll" şeklinde bi hırs vardır kesin. Sevmek zorunda değil zaten yapar da, katlanır sonuçlarına. Hiçbir yerde yapılamaz şimdi bu hareket düşünürseniz. Bu hareket dediğim rock selamı yapma hedesi değil de, herhangi bir hareket, bi sembol yapma mevzuu. Adamın bi yeri makamı statüsü var, kim olursa olsun hiçkimseye yapmamak gerekir sonuçta bence. Edit: Yetersiz kalmış biraz, az bişey daha karalayayım. Şimdi düşünürseniz tayyipin yanında başka bi devletin cumhurbaşkanı ya da devlet başkanı ya da başbakanı vs vs olsa, durum güzel olmaz açıkcası. Tayyip sever değilim ama yapılmasını istemem o şekilde mesela. İsterse en nefret ettiğim adam da olsa ayrıca orada ona da yaplmasını istemem. Sevmiyorsan bakma, arkanı dön. Normal bi adam olsa yaparsın belki üstüne yürür döversin dayak yersin vs vs öyle şeyler olur. Ama kim olursa olsun adamın bi resmiyeti var orada. En güzel olay saygını koruyabilmektir bence. Nefret ediyorsan kaale alma, ama hareket yoluna da gitme. Dünyanın her yerinde bu şekilde muamele edilir o olay karşısında bence ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Erdoğan gibi bir adama metal işareti yapmak baştan saçma. Acaba ne bekliyorlar dı ? Makam aracından çıkıp el sallamasını mı ? Harbiden "all tayyip" modunda bir olay olmuştur orada. Ama bana kalırsa iyide olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 adam icinden gelmis yazmis cocuklara satasmasa LOL YOZDIL AZICIK YAZIP PARAYI GOTURUYOR diye elestirilicekti dsaffds ama katiliyorum yani turkiyenin bir numarali eksigi bu, halkimizin boyle direnisci bir ruhu yok "aman bok yoluna gitmiyim" diye herseyi kabul ediyor hele 12 eyluldeki kiyimdan sonra iyice kuzu oldu millet castro da hukuk okudu, aman sicilim bozulur diye batistaya kafa tutmasaydi kubada ihtilal olamazdi ataturk aman devlete ve emirlere karsi gelmiyim diye kassaydi ve padisah geri cagirdiginda derhal istanbula donseydi ne olurdu? ataturk surulmeyi bile goze aldi daha taninmamisken canakkalede "komutan kizar" diye yetkisi olmadigi halde insiyatifi eline alip dusmanin gelicegi yeri tahmin edip birlikleri oraya sevk etmeseydi savas kaybedilicekti nazim bosuna yazmamis said: sen yanmassan ben yanmassam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.. diye ha turkiye icin degmez diyebilirsiniz oda kolay cikis yoludur serdar ortac dinlemek gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 of çok pis critlemiş ofofof :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar