Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özdil güzel ders vermiş çakma rockçılara

Llama

Öne çıkan mesajlar

yılmaz özdili hiç sevmem,, bisey bilmeyen ama popülerite saglamaya calışan sacma sapan yazan bi adam ,,fakat yazısında katıldıgım bi nokta var ki onun ne kadar bilinçli yazdığını bilmiyorum?.. polisler kaba davrandı psikolojimiz bozuldu gibi cümleleri yakıstıramadım,, evet "metal müzik dinleyen adamın psikolojisi yok mudur yani ya da sert olmaları gibi bi kural mı var gibi seyler söyleyebilirsiniz ama söyle de bir gerçek var biliçli metal müzik dinleyicileri duygusal salaklar gibi de davranmaz
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

sonrasında uğraşsın bırakmasın peşini desen kimi kime dava edecek?

bu tip düşünenler süzme gerikafalı tripçi insanlardır benim gözümde

Bu da iyiymiş.

Bu arada bu çocuklarla ilgili büyük bir çelişki var, geçen konuda yazdım da kaynadı gitti arada.

Ekşi yazarıymış bunlar, Ekşi'ye böyle 1680*1050'de bile 1.5 sayfa falan kaplar şekilde detaylı yazmışlardı her şeyi.

Ertesi gün o yazı kaldırılıp Vatan gazetesi haberine link verildi. "Bize sordular, SOLCUYUZ CHPYE OY VERDİK DEDİK" falan yazıyordu haberde. Halbuki Ekşi'de anlatırken "inatla nötr dedik" tarzı anlatmışlardı gayet olayı.

Üçkağıtçı yani bunlar, hak hukuk peşinde olsalar "kimi kime şikayet edicez yaeaea" diye gitmezler. Hadi öyle gittiler, böyle Kaynana Semra gibi önüne gelen yere atlamazlar, hayatlarına devam ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şaka mısınız anlamadım ki
metal müzik belli bir ruhsal karakteri olan müzik değil ki
hayır saçma sapan black metal dinliyosanız özenip bir yere kadar anlarım da hiç mi prog metal felan dinlemedin diye sorarlar adama ehuehe xD
Yani gözüne sürme çeken adam da metal dinler öğle yemeğinde tornavida yiyen adamda.
Senin kendini o müziğe ait hissetmen seni daha bilinçli dinleyici yapmaz yani kusura bakma.
Metal müziktir sadece
kollektiftir düzgün yapılırsa estetik duygusaldır vs
sırf sert diye gereksiz anlamlar yüklemeye çalışmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Otrivine said:

Abi şaka mısınız anlamadım ki
metal müzik belli bir ruhsal karakteri olan müzik değil ki
hayır saçma sapan black metal dinliyosanız özenip bir yere kadar anlarım da hiç mi prog metal felan dinlemedin diye sorarlar adama ehuehe xD
Yani gözüne sürme çeken adam da metal dinler öğle yemeğinde tornavida yiyen adamda.
Senin kendini o müziğe ait hissetmen seni daha bilinçli dinleyici yapmaz yani kusura bakma.
Metal müziktir sadece
kollektiftir düzgün yapılırsa estetik duygusaldır vs
sırf sert diye gereksiz anlamlar yüklemeye çalışmayın.

cevap verme gereksinimi duydum:) ben black metal dinlemiyorum merak etme,,işim de olmaz neyse,, metal müzik belirli bi ruhsal kesime ait demek istemedim,her kesimden insanın dinleyici kitlesi içinde yer alabileceğini biliyorum ! metal müzik dinleyicilierinin psikolojisi olmadığı gibi bi düşünceyi de savunmuyorum.benim söylediğim sey su : evt polislerden kötü muamele görmüs alabilirler ama orda burda çıkıp da "bana kötü davrandılar ayy psikolojim bozuldu gibi tavırlar çok aptalca ve ben yakıştıramadım!,, nezarete giriyolar nasıl muamele beklediler anlamadım ama neyse bunlar benim düşüncelerim..
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Şöyle birşey sg-1

said:
Soruyorlar devamlı...

"Başbakan’a uluSALcı selamı verdikleri için, devlet büyüğüne saygısızlıktan gözaltına alınan gençleri herkes yazdı, sen niye yazmıyorsun?"

*

Birincisi...

*

"Ulusalciyiz, sertiz" filan diye atıp tutan yazarları alay konusu yapmak istemem ama... (çevirmekle ve bir şeyler uyduracak vaktim yok)

*

Üçüncüsü...

*

Okuyorum haberleri.

Gözaltına alınan uluSALcı gençler, "Biz o işareti protesto için yapmadık, yanlış anlaşıldık, haksızlığa uğradık, polisler kaba davrandı, nezarette psikolojimiz bozuldu" falan diyorlar.

*

Yani, ben de medyadaki ulusalci abileri gibi onlara sahip çıkmak, haklarını savunmak isterdim ama... Salya sümük ağlayan uluSALcı olur mu kardeşim?

*

Belli ki, otorite karşısında eğilmeyen bükülmeyen ergenekonuclar’dan senin de haberin yok.....(dediğim gibi daha oturaklı şeyler uyduracak vaktim yok) Madem uluSALcısınız’çısınız, hiç mi bi şey öğrenmediniz onlardan? … "Devlet bize baskı yapıyor" diye zırıl zırıl ağladıklarını gördünüz mü hiç? ….

*

Demem o ki...

UluSALcılık özgürlüktür, bedeli var.

*

İki tane polisten tırsıyorsan, alt tarafı 3 saat içerde yatmaktan ödün patlıyorsa, burnuna niye haşin çocuklar gibi zincir taktın Allah aşkına? Git, Serdar Ortaç dinle.(bu kavgada bile söylenmez bence)

çok saçma oldu la

azcık özenseydin bari, düzgünce uydursaydın.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

Rock said:

Şöyle birşey sg-1

said:
Soruyorlar devamlı...

"Başbakan’a uluSALcı selamı verdikleri için, devlet büyüğüne saygısızlıktan gözaltına alınan gençleri herkes yazdı, sen niye yazmıyorsun?"

*

Birincisi...

*

"Ulusalciyiz, sertiz" filan diye atıp tutan yazarları alay konusu yapmak istemem ama... (çevirmekle ve bir şeyler uyduracak vaktim yok)

*

Üçüncüsü...

*

Okuyorum haberleri.

Gözaltına alınan uluSALcı gençler, "Biz o işareti protesto için yapmadık, yanlış anlaşıldık, haksızlığa uğradık, polisler kaba davrandı, nezarette psikolojimiz bozuldu" falan diyorlar.

*

Yani, ben de medyadaki ulusalci abileri gibi onlara sahip çıkmak, haklarını savunmak isterdim ama... Salya sümük ağlayan uluSALcı olur mu kardeşim?

*

Belli ki, otorite karşısında eğilmeyen bükülmeyen ergenekonuclar’dan senin de haberin yok.....(dediğim gibi daha oturaklı şeyler uyduracak vaktim yok) Madem uluSALcısınız’çısınız, hiç mi bi şey öğrenmediniz onlardan? … "Devlet bize baskı yapıyor" diye zırıl zırıl ağladıklarını gördünüz mü hiç? ….

*

Demem o ki...

UluSALcılık özgürlüktür, bedeli var.

*

İki tane polisten tırsıyorsan, alt tarafı 3 saat içerde yatmaktan ödün patlıyorsa, burnuna niye haşin çocuklar gibi zincir taktın Allah aşkına? Git, Serdar Ortaç dinle.(bu kavgada bile söylenmez bence)

çok saçma oldu la

azcık özenseydin bari, düzgünce uydursaydın.

Ana fikri kapman içni son derece yeterli ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Rakçı adam insan değil miymiş şimdi, en son noldu? Hehe şu köşe yazarlarına bayılıyorum ben ya. Türk bayrağı gördüğü eve bakar "ergenekoncu bu" derler, yoldan geçerken yemek yiyen asker ailelerine bakıp aşağılarlar, sonra metaaaaaal =P falan. Para kazanmanın ne kadar basit bir iş olduğunun kanıtı gibiler vallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o çocukların ait hissettikleri kültürün simgesini yaptıklarını düşünmüyorum. Biraz "al ulan tayyip alll" şeklinde bi hırs vardır kesin. Sevmek zorunda değil zaten yapar da, katlanır sonuçlarına. Hiçbir yerde yapılamaz şimdi bu hareket düşünürseniz. Bu hareket dediğim rock selamı yapma hedesi değil de, herhangi bir hareket, bi sembol yapma mevzuu.

Adamın bi yeri makamı statüsü var, kim olursa olsun hiçkimseye yapmamak gerekir sonuçta bence.

Edit:

Yetersiz kalmış biraz, az bişey daha karalayayım.

Şimdi düşünürseniz tayyipin yanında başka bi devletin cumhurbaşkanı ya da devlet başkanı ya da başbakanı vs vs olsa, durum güzel olmaz açıkcası. Tayyip sever değilim ama yapılmasını istemem o şekilde mesela. İsterse en nefret ettiğim adam da olsa ayrıca orada ona da yaplmasını istemem. Sevmiyorsan bakma, arkanı dön. Normal bi adam olsa yaparsın belki üstüne yürür döversin dayak yersin vs vs öyle şeyler olur. Ama kim olursa olsun adamın bi resmiyeti var orada. En güzel olay saygını koruyabilmektir bence. Nefret ediyorsan kaale alma, ama hareket yoluna da gitme. Dünyanın her yerinde bu şekilde muamele edilir o olay karşısında bence ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

adam icinden gelmis yazmis

cocuklara satasmasa LOL YOZDIL AZICIK YAZIP PARAYI GOTURUYOR diye elestirilicekti dsaffds

ama katiliyorum yani
turkiyenin bir numarali eksigi bu, halkimizin boyle direnisci bir ruhu yok "aman bok yoluna gitmiyim" diye herseyi kabul ediyor hele 12 eyluldeki kiyimdan sonra iyice kuzu oldu millet

castro da hukuk okudu, aman sicilim bozulur diye batistaya kafa tutmasaydi kubada ihtilal olamazdi
ataturk aman devlete ve emirlere karsi gelmiyim diye kassaydi ve padisah geri cagirdiginda derhal istanbula donseydi ne olurdu?
ataturk surulmeyi bile goze aldi daha taninmamisken
canakkalede "komutan kizar" diye yetkisi olmadigi halde insiyatifi eline alip dusmanin gelicegi yeri tahmin edip birlikleri oraya sevk etmeseydi savas kaybedilicekti

nazim bosuna yazmamis
said:
sen yanmassan ben yanmassam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa..

diye
ha turkiye icin degmez diyebilirsiniz oda kolay cikis yoludur serdar ortac dinlemek gibi :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...