Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

852.263 HK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burning Legion'da Cigara vardı Hunter allyda, benim bildiğim odur ilk r14, günde 20 saat bg yapıyodu. MC'ye almıştık rank14 full set ile mtden fazla hp vardı :D.

Bir de Dwarf Rogue mu kaldı ya nadir bu adam :D.
Mesaj tarihi:
Vargath said:

Yaban'ı unutmayın yav, üzülüyorum.

Yaban'da unutulmaz, gnome roguecuk :). Cigara ile ikisi zaten en çok kasanlardı. Cigara 1 hafta 230k honor point aldığı halde rank14ü kaçırmıştı, soraki hafta almıştı, ondan soraki haftada yaban aldı sanırım.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Burning Legion'da, undead warrior vardı eskiden, R14, A ile başlıyordu nicki, doğu avrupalı bir elemandı.

Herifi raide aldık esprisine, ne yapacağını şaşırmıştı, charge falan atıyordu moblara :p

biliyorum o herifi..
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Başlıkta HK yı HP okudum

oha dedim yalandır

ilk mesajları okudum baktım herkes oha diyor

bende OHA dedim..sonra anladım hp değil hkymış..bütün büyüsü gitti.

onu da yaptilar zamaninda
dire maul buffi sagolsun

Mesaj tarihi:
bonesoul said:

Gangren said:

Burning Legion'da, undead warrior vardı eskiden, R14, A ile başlıyordu nicki, doğu avrupalı bir elemandı.

Herifi raide aldık esprisine, ne yapacağını şaşırmıştı, charge falan atıyordu moblara :p

biliyorum o herifi..

askiles gibi bir sey
Mesaj tarihi:
Popeye said:

Aket-Atum said:

Başlıkta HK yı HP okudum

oha dedim yalandır

ilk mesajları okudum baktım herkes oha diyor

bende OHA dedim..sonra anladım hp değil hkymış..bütün büyüsü gitti.

onu da yaptilar zamaninda
dire maul buffi sagolsun

hatırlıyorum bu adamı ya.

gmden maille instant kill aleti alan adam, abuse edip 2m can yapan bu eleman..neden hepsi gnome lan?
Mesaj tarihi:
bonesoul said:

zaidral said:

askiles gibi bir sey
ewt dogru Askilesti

askiles gayet iyiydi ondan sonra kellzegush vardı hatırlayan olurmu kurwa diye diye beni kendimden geçirmiştir.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Sesli güldüm son paragrafa. :=)
Mesaj tarihi:
bonesoul said:

zaidral said:

askiles gibi bir sey
ewt dogru Askilesti

ahh askiles ahhh :D.ne warriordu be asdas.adamla premade e falan girdikmi zil takıp oynardık ya.elmonsterlar askilesler falanlar filanlar.
Mesaj tarihi:
Lind3r0th said:

bide benım bir arkadas vardı godlike dan fuujin die human warrior oda ılk r14 olan insanlardandır cok kasardı pvp ama hksı ne hatırlamıyorum

ehe ilklerden değil ilk türk r14 erol :>
Mesaj tarihi:
850k ne abi.. gerçek hayatta görsem boğazlarım lan, adam türümden insanları 850k kere hüzne boğmuş. hem de dwarf rogue. falso üstüne falso. realmine migrateleyip corpse-camp yapmak istiyorum şu an.
Mesaj tarihi:
achievement whore : http://armory.wow-europe.com/character-achievements.xml?r=Mazrigos&cn=Diomache&gn=The+Legacy
kasan herşeye kasıyor yani şaka gibi.

bide askiles baya baya raid yapıyodu son zamanlarda.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

askiles pesinde 2 pri ile dolasırdı
  • Yeni Oluştur...