|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Burning Legion'da Cigara vardı Hunter allyda, benim bildiğim odur ilk r14, günde 20 saat bg yapıyodu. MC'ye almıştık rank14 full set ile mtden fazla hp vardı :D. Bir de Dwarf Rogue mu kaldı ya nadir bu adam :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yaban'ı unutmayın yav, üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Vargath said: Yaban'ı unutmayın yav, üzülüyorum. Yaban'da unutulmaz, gnome roguecuk :). Cigara ile ikisi zaten en çok kasanlardı. Cigara 1 hafta 230k honor point aldığı halde rank14ü kaçırmıştı, soraki hafta almıştı, ondan soraki haftada yaban aldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yanlışın var, ben önce aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Gangren said: Burning Legion'da, undead warrior vardı eskiden, R14, A ile başlıyordu nicki, doğu avrupalı bir elemandı. Herifi raide aldık esprisine, ne yapacağını şaşırmıştı, charge falan atıyordu moblara :p biliyorum o herifi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Aket-Atum said: Başlıkta HK yı HP okudum oha dedim yalandır ilk mesajları okudum baktım herkes oha diyor bende OHA dedim..sonra anladım hp değil hkymış..bütün büyüsü gitti. onu da yaptilar zamaninda dire maul buffi sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bonesoul said: Gangren said: Burning Legion'da, undead warrior vardı eskiden, R14, A ile başlıyordu nicki, doğu avrupalı bir elemandı. Herifi raide aldık esprisine, ne yapacağını şaşırmıştı, charge falan atıyordu moblara :p biliyorum o herifi.. askiles gibi bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Popeye said: Aket-Atum said: Başlıkta HK yı HP okudum oha dedim yalandır ilk mesajları okudum baktım herkes oha diyor bende OHA dedim..sonra anladım hp değil hkymış..bütün büyüsü gitti. onu da yaptilar zamaninda dire maul buffi sagolsun hatırlıyorum bu adamı ya. gmden maille instant kill aleti alan adam, abuse edip 2m can yapan bu eleman..neden hepsi gnome lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 zaidral said: askiles gibi bir sey ewt dogru Askilesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bonesoul said: zaidral said: askiles gibi bir sey ewt dogru Askilesti askiles gayet iyiydi ondan sonra kellzegush vardı hatırlayan olurmu kurwa diye diye beni kendimden geçirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Gangren said: Burning Legion'da, undead warrior vardı eskiden, R14, A ile başlıyordu nicki, doğu avrupalı bir elemandı. Herifi raide aldık esprisine, ne yapacağını şaşırmıştı, charge falan atıyordu moblara :p Sesli güldüm son paragrafa. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 tinu said: Nur içinde yatsın Rahmetli Fırat abinin sarsar'ı da bundan 4 yıl önce 100.000 nin üzerindeydi... devam etseydi bu kadar olurdu heralde o charda...oha Sarsar öldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?42,4066221 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bide benım bir arkadas vardı godlike dan fuujin die human warrior oda ılk r14 olan insanlardandır cok kasardı pvp ama hksı ne hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bonesoul said: zaidral said: askiles gibi bir sey ewt dogru Askilesti ahh askiles ahhh :D.ne warriordu be asdas.adamla premade e falan girdikmi zil takıp oynardık ya.elmonsterlar askilesler falanlar filanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 adam resmen katil lan. bi kere wg de rast gelmişti böyle bi adam. insanın ruhunda olacak, yoksa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Lind3r0th said: bide benım bir arkadas vardı godlike dan fuujin die human warrior oda ılk r14 olan insanlardandır cok kasardı pvp ama hksı ne hatırlamıyorum ehe ilklerden değil ilk türk r14 erol :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 850k ne abi.. gerçek hayatta görsem boğazlarım lan, adam türümden insanları 850k kere hüzne boğmuş. hem de dwarf rogue. falso üstüne falso. realmine migrateleyip corpse-camp yapmak istiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kıskanmayın adam emek vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ilk AV zamanları çekip kenara rep farmlıyordur :) 1 avden gelirdi 200 300 hk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 rogue'lar ve elfler, köprünün altında sthealt'e yatıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 achievement whore : http://armory.wow-europe.com/character-achievements.xml?r=Mazrigos&cn=Diomache&gn=The+Legacy kasan herşeye kasıyor yani şaka gibi. bide askiles baya baya raid yapıyodu son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Cuce said: rogue'lar ve elfler, köprünün altında sthealt'e yatıyolardı Rogue lar ve Nelf lere köprü altı çocuğu demek istiyorsun sanırsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 classic wowda bi av 1k hk ediyodu cogunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Gangren said: Burning Legion'da, undead warrior vardı eskiden, R14, A ile başlıyordu nicki, doğu avrupalı bir elemandı. Herifi raide aldık esprisine, ne yapacağını şaşırmıştı, charge falan atıyordu moblara :p askiles pesinde 2 pri ile dolasırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar