Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rtük ten animeye bir dabe:)

kender

Öne çıkan mesajlar

starda belkim 38. tekrarı yapılan lastik çocuğa sigarayı özendiriyor diye uyarı cezası vermiş..
ulan okadar salak reklam,flim dururken sen git buna uyarı ver...
RTÜK, sigara, puro ve içki içen çizgi karakterlerin yer aldığı ?Lastik Çocuk? adlı Japon çizgi filmi nedeniyle de Star TV'ye uyarı cezası verdi.
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@v~5@nvid~420739,00.asp[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:)
[email protected]
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com
türkçe anime altyazıları için
http://animetr.port5.com/altyazilar.html
uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

sigarayı özendiren çizgifilmlere garezleri varsa rurouni kenshin'e de ceza vermeleri gerrkirdi, saitoh hajime kadar karizma sigara içen bir tek anime karakteri yok zira.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

sam +1

bir de kurtlar vadisine ceza verilmiş sigarayı özendiriyor diye..

yakında adamlar utanmadan atatürk'e de ceza verirler onu bekliyorum ben..
"star tvde atatürk'ün sigara içmesi yüzünden sigarayı özendiriyor, star tv'ye ceza veriyoruz"[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

bab zaten animeler de öle hep çocuklar için diilki.. Bunu çocuklar için yayımlamıyoruz desinler, çizgifilm olarak tanıtmasınlar olay biter bence..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

south parka nezaman ceza vericekler merak ediyorum bende[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

star ve cnbc-e'nin izleyici kitlesi arasında tonla fark var.
Ayrıca tr'nin genelinde çizilen ve boyanan herşey çocuklar için olarak değerlendiriliyo halen. Anime olsun southpark olsun simpsons olsun bunların hepsi cahil kesim tarafından "lan bu yaşta çocuk şeysi mi izlenir" diye yargılanıyo. Allahtan cnbc-e'miz var.. tuttukları altın olsun.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...