kender Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 starda belkim 38. tekrarı yapılan lastik çocuğa sigarayı özendiriyor diye uyarı cezası vermiş.. ulan okadar salak reklam,flim dururken sen git buna uyarı ver... RTÜK, sigara, puro ve içki içen çizgi karakterlerin yer aldığı ?Lastik Çocuk? adlı Japon çizgi filmi nedeniyle de Star TV'ye uyarı cezası verdi. http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@v~5@nvid~420739,00.asp[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sigarayı özendiren çizgifilmlere garezleri varsa rurouni kenshin'e de ceza vermeleri gerrkirdi, saitoh hajime kadar karizma sigara içen bir tek anime karakteri yok zira.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sam +1 bir de kurtlar vadisine ceza verilmiş sigarayı özendiriyor diye.. yakında adamlar utanmadan atatürk'e de ceza verirler onu bekliyorum ben.. "star tvde atatürk'ün sigara içmesi yüzünden sigarayı özendiriyor, star tv'ye ceza veriyoruz"[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Gereksiz bir ceza rtuk zaten yasaklaması gereken dizi/flim leri değil alakasız şeylere ceza/yasak vermekte 1 numaradır. Birde Spike falana olsa herhalde süresiz banlarlar onuda :D[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bone Atatürk o cezayı alalı çok oldu, pekçok resminde sigara yerine photoshop ile tespih tutar hale getirildi.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bab zaten animeler de öle hep çocuklar için diilki.. Bunu çocuklar için yayımlamıyoruz desinler, çizgifilm olarak tanıtmasınlar olay biter bence..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 misal south park.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 south parka nezaman ceza vericekler merak ediyorum bende[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ceza veremezler south park i yayimladigi icin CNBCe ye, cunku gece yarisindan sonra yayinlaniyo south park, ve cizgi film olarak degil büyüklere cizgi dizi diye yayinlaniyor.[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 star ve cnbc-e'nin izleyici kitlesi arasında tonla fark var. Ayrıca tr'nin genelinde çizilen ve boyanan herşey çocuklar için olarak değerlendiriliyo halen. Anime olsun southpark olsun simpsons olsun bunların hepsi cahil kesim tarafından "lan bu yaşta çocuk şeysi mi izlenir" diye yargılanıyo. Allahtan cnbc-e'miz var.. tuttukları altın olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 işin komiği cnbc-e de bana çocuk çizgi filmi gibi gelen çizgi filmler veriyor simpsons hariç.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi o nostalji kuşağı çok kötüydü bi ara, heidi falan veriyolardı delirmek üzereydim ehe, hadi vikingler de fena diildir ama bi yere kadar yani. Bi de haftasonu sabahları nicolodeon kuşağı var sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 cnbc-e cnbc bünyesinde bulunun ve anlaşması olan yayınların bir derlemesini yayınlıyor.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myers Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 rtük zaten saçma bi kurum tartışmaya bile değmez... bu yaptıklarıda ilk deil sonda olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar