DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Heves yapmış ve başlamak isteyen biri olarak bir kaç sorum var, sormak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben cok hevesli değilim koudaama bilgim var, buyur sor elimden geldiğince cevaplıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben 12 dakikalıklara bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 asdafsfg 12 dk da neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ben varım,bizzat 2 tanesinde bulundum,neyi merak ediyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Lathspell vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bende geldim... sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sorular olsa onlarca kişi yardım eder de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dev de çektiydi bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 erhangucel.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Bende varım yardımım lazım olursa özel mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 LathspeLL filmin kaliteymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kalite degil aslinda, oldukca amator, simdi ceksem cok daha farkli olurdu. Ama iste bu cumleyi edebilmen icin ilk kisa filmi cekmekte gerekiyor :). Sonra ki iyi olacak umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Eksikliklerin ben de farkındayım. Çok fazla insanın ilk filmini gördüm. Onlara kıyasla kalite duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 cevabı buldum ama soruyu unuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar