The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 beni bilen bilir bilmeyen bilmez ben tanımadıklarımla tanışmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sevdim seni ben çabuk kavrıyorsun Edit : R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ben de senin bilmedigin seyler oldugunu soyluyorum ozaman.. sadece birine yazmak acısından da bakmıyorum olaya herhangi biriyle yolda sacma bir sebepten tanısmanın eglencesini tadmadıysan gidip denemeni tavsiye ederim.. benim baya degisik arkadaslarım oldu o sayede.. ve evet elim titremiyo insanlarla tanısırken konusurken.. terlemiyo da.. ama gidip yine de yeni insanlarla tanısıyorum cunku eglenceli bi aktivite.. bir de bu yanını dusun derim.. hatta yarın cık dısarı git biriyle tanıs bak cok guzel oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 şu muhabbetlerinizin altında "ben kızı daha iyi tavlarım" imajı vermek yatıyor. tabi itiraf etmiceksiniz. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yeni insanlarla tanışmak hep eziyettir hiç sevmem zaman için durum olur sürekli aynı ortamda olursun tanırsın öyle en rahatı öbür türlüsünden hep nefret etmişimdir borazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Dynun said: şu muhabbetlerinizin altında "ben kızı daha iyi tavlarım" imajı vermek yatıyor. tabi itiraf etmiceksiniz. iyi geceler.öh dedim baska bise demedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 screwy said: ben de senin bilmedigin seyler oldugunu soyluyorum ozaman.. sadece birine yazmak acısından da bakmıyorum olaya herhangi biriyle yolda sacma bir sebepten tanısmanın eglencesini tadmadıysan gidip denemeni tavsiye ederim.. benim baya degisik arkadaslarım oldu o sayede.. ve evet elim titremiyo insanlarla tanısırken konusurken.. terlemiyo da.. ama gidip yine de yeni insanlarla tanısıyorum cunku eglenceli bi aktivite.. bir de bu yanını dusun derim.. hatta yarın cık dısarı git biriyle tanıs bak cok guzel oluyo.. ok aga sen haklısın sen kazandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Dynun said: şu muhabbetlerinizin altında "ben kızı daha iyi tavlarım" imajı vermek yatıyor. tabi itiraf etmiceksiniz. iyi geceler. Beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattınız Dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 asıl siz beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hepinizin hayallerini kırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 http://k43.pbase.com/u26/trevvelbug/large/44063262.Funnylook.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 eysofspeyds said: sufle said: before sunrise da ne güzel tanışıyorlardı öyle. bak mesela öyle bişi isterdim ben ama 9807 milyonda bir rastlanır.onda da terslersin anlamazsn sdf before sunrise daki elemanın da ağzı güzel laf yapıyo ama onun da türk kızına işleyeceğini zannetmiyorumbefore sunrise'daki kiz karsina ciksa emin ol allah yardim eder bisey olur senin de agzin laf yapar. ne tatli bi kizdir o ya. en olmadi bicak cekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ahasdhdhahfsh bıcak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 baymayan pati lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 before sunrise daki ethan hawke (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 cok cirkin ki o adam hele sunsette iyice yaslanmıs kadın sarap gibi neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 çok sempatik neresi çirkin. sunset evet pek değil de sunrise da çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 aint no sunshineeeee when sheeees gooonee bim bim bim edit: ulan sarkinin sozlerini yanlis biliyomusumn asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kendine guvenecen arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 eisenheim said: okadar hızlı olucaksınki ne o anlicak naptığını ne sen.. bi bakmışsın numarayı yazıyosun.. ne sapık gibi yaklaşıcaksın ne asılmaya gelmiş mallar gibi.. özetle piç bi tavır içinde ama hafif ciddi bi şekilde yaklaşıp mrb diyip derdini anlatıcaksın.. usta konuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Xenocide said: eisenheim said: okadar hızlı olucaksınki ne o anlicak naptığını ne sen.. bi bakmışsın numarayı yazıyosun.. ne sapık gibi yaklaşıcaksın ne asılmaya gelmiş mallar gibi.. özetle piç bi tavır içinde ama hafif ciddi bi şekilde yaklaşıp mrb diyip derdini anlatıcaksın.. usta konuşmuş +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar