BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eh bebek bu saclari degirmende aartmadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sırtına vur eve götür beni bitirmekte şu anda kalsjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 http://img76.imageshack.us/img76/4689/mfmancarriesgirlfriend.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sevgili tanışma yolu arayan kardeşim, görüyorsun herkes aynı sorunu yaşıyor, bakınız http://www.eksiduyuru.com/index.php?m=d&id=86788 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hayvan gibi bir foto mak al fotonu çekebebilir miyim de arşiv yaparsın en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 4 sayfa okumadım dendimi bilmiyorum ama cafede oturan kızla gidip tanışmak kadar saçma birşey yok. kızı ilk kez görmüşsün hayatının hiç bir detayını bilmiyosun. belki evli belki cıktığı var belki psikopat manyak. belki kocası-sevgilisi oralarda masaya geldiği görünce sırtına zıplıcak. hayır yani bunu krolar yapıyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BÖJEEK HAKLI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ayrıca ben hiç böle topikler açan bi kız görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ayrıca böyle tanışmaya çalışan bi kız da görmedim.bi rahat bırakın kızları. oluruna bırakın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 pick up artist ler var videoları ebookları var utanmadan bunları oku kendini geliştir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 gel romanyaya gidelim abi orda kızlar geliyomus tanısmak için sen seçiyomussun asdasfsd. ama ne bilim ciddi bi cevap verecek olursam hiç huyum değil ve bana ters geliyor öyle tipleri görünce de zavallı diyorum yani bırak onlar gelsin abi en güzeli :d hatta sen taksimde karınca diye bi cafe var oraya git otur kucagına gelsinler emocuklar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 İşin garibi kızlar da kendilerine göre insanlarla tanışamamaktan şikayetçi.Özellikle çalışan kesimde çok yaygın bu durum.İnsanların yeni insanlarla tanışabileceği sosyal imkanlar eksik(büyük şehirlerde bile). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 http://www.tuckermax.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yuh be nasıl eksik. bara cluba falan git, ne bileyim ortak workshoplara, belediyenin kurslarına falan katıl, üniversite derslerine takıl. alla allaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 turkiyde speed dating wa rmi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 "roket adam" said: belediyenin kurslarına falan katıl oha ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 cafeden zor. gece mekanina git derim, orda bu gece biriyle tanisayim maksatli kizlarin olma ihtimali var (grupta erkek varsa pas gec direkt). Onun disinda sansin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 pogodi said: ama bi keresinde dans gösterimizden sonra yemek yerken bi çocuk gelip masaya bi kağıt bırakmıştı numarası falan yazıyodu mesaj atmıştım asd. yaş 15ti ama. banada bi kız vermişti nosunu öyle bide dediki "bi daha seni görcegimi düşünmüyorum ararsan sevinirim" dedi gitti dibim düştü 2 dk sonra aramıştım gelmedi tabi 1 hafta koşturdum buluşmak için ne salakmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi 2 dakka sonra aramakta bi olay ama telefonu isteyip 2 dakka sonra arican goruselim mi diye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 benim bi arkadaşın böyle durumlar için taktiği vardı. garson gibi yapıp ne alırdınız falan diyodu yanlarına gidip öyle muhabbet açıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 "roket adam" said: yuh be nasıl eksik. bara cluba falan git, ne bileyim ortak workshoplara, belediyenin kurslarına falan katıl, üniversite derslerine takıl. alla allaa. Kurslar ve üniversite dersleri iyi güzel de özel sektörde akşam yedi buçuktan önce pek salmazlar o saatten sonra evine git yemek ye derken oldukça zor iş.Bar club bölümüne hiç girmiim çünkü gene topiğin açıldığı soruna döneriz(loop a girdik galiba) Geçenlerde İsrailli bir çocukla konuştum da bu damsız girilmez muhabbetini duyunca "Tel aviv'de böylr bir yer açsan 1 shafta sonra kapısının önünden geçen olmaz ben o mekana yeni insanlarla tanışmaya,sosyalleşmeye gidiyorum zaten"dedi Sorunun önemli bölümü de ülkede suç oranlarının yüksek olmasından kaynaklanıyor.Tanımadığım biri benimle konuşmaya kalktığında çekiniyorum.Kurs gibi yerlerde bu olay olmadığından ya da en azından az olduğundan oldukça işe yarar mekanlar tabi ki.Bu yüzden 4K kuralı(kursa katılan kız kaldırır) biraz kaba oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi bakin speed dating diyorum yapsam organizasyonu tutarmi aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 aquila said: iyi bi dinleyiciysen ac radyo dinle birader, kizla ne isin var. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 "roket adam" said: belediyenin kurslarına falan katıl AHAHA FAKİRLER AKIL VERİYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Longshanks said: benim bi arkadaşın böyle durumlar için taktiği vardı. garson gibi yapıp ne alırdınız falan diyodu yanlarına gidip öyle muhabbet açıyodu :Dbiz de bunu geliştirip sivil polis diyerek üstlerini arayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar