pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 böyle izliyorum yabanci dizilerde filmlerde hemen tanışıp kaynaşıveriyolar ama bizim ülkemizde tanışırsın ilk bakışta anlamazsın sonra apaçinin allahı çıkar sapık çıkar bişey çıkar bulunmaz hint kumaşılığından değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Lyvanna_Dolores said: bence doğaçlama ol (nasıl olunuyosa) hakkaten nasıl olunuyor doğaçlama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dory said: ginaly said: dory said: gercekten bekliyoruz evet. sus amatör. kes noob. gloves of haste, boots fo speed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 pogodi said: böyle izliyorum yabanci dizilerde filmlerde hemen tanışıp kaynaşıveriyolar ama bizim ülkemizde tanışırsın ilk bakışta anlamazsın sonra apaçinin allahı çıkar sapık çıkar bişey çıkar bulunmaz hint kumaşılığından değil o kızlar da pis çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: dory said: ginaly said: dory said: gercekten bekliyoruz evet. sus amatör. kes noob. gloves of haste, boots fo speed. dotayı yuklesem atarmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 h ttp://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1195406884865&ref=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Tyrannus said: h ttp://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1195406884865&ref=share legen-wait for it-dary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 pogodi said: böyle izliyorum yabanci dizilerde filmlerde hemen tanışıp kaynaşıveriyolar ama bizim ülkemizde tanışırsın ilk bakışta anlamazsın sonra apaçinin allahı çıkar sapık çıkar bişey çıkar bulunmaz hint kumaşılığından değil o denemeden bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 before sunrise da ne güzel tanışıyorlardı öyle. bak mesela öyle bişi isterdim ben ama 9807 milyonda bir rastlanır.onda da terslersin anlamazsn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 denedim işte bi kere mesaj attım çocuğa atmaz olaydım 2004-2007 arası bi şekilde buldu beni sürekli ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 iyi azmetmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 çünkü cansın çok güzel bir kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sufle said: before sunrise da ne güzel tanışıyorlardı öyle. bak mesela öyle bişi isterdim ben ama 9807 milyonda bir rastlanır.onda da terslersin anlamazsn sdf before sunrise daki elemanın da ağzı güzel laf yapıyo ama onun da türk kızına işleyeceğini zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bana bi kere şey olmuştu cidden azimli insanlar var. beatles cafeye gitmiştik arkadaşlarla sonraki hafta faceden mesaj geldi. işte şu koltukta oturuyodum şöyle yapıodn edıodn bilmemne diye. aşırı şaşırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 AY SAPIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 cansının cisiyetinin kız olması yeterli bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sufle kızmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sufle said: bana bi kere şey olmuştu cidden azimli insanlar var. beatles cafeye gitmiştik arkadaşlarla sonraki hafta faceden mesaj geldi. işte şu koltukta oturuyodum şöyle yapıodn edıodn bilmemne diye. aşırı şaşırmıştım. O işi kolaylaştırdılar; http://www.otobustegordum.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 süper sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya erkekler bu kadar igrenc olmasa olay aslinda cok romantik dusunuyorum da bi kiz gelse kesin tanisirim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ahahah o zaten bomba gördüm reklamını. ama çok ilginç değil mi? vay be demiştm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 nakedman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 barneysblog bekliyodum naked man de iyimiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dory said: ya erkekler bu kadar igrenc olmasa olay aslinda cok romantik dusunuyorum da bi kiz gelse kesin tanisirim sdfg erkekler çöp tenekeeesiii kızlar aaltın keseeesiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar