Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benden önce pandemic ve semaka var aç gözlüler dha çok db yapıcam diye intahar komandosu gibi dalıyolar araya =)

Bu arada roycolt verdimi charı yoksa kendimi oynuyor hala ?
Mesaj tarihi:
Ragazzo said:

Tank sıkıntımız hep var abi bildiğin gibi =) Harirle falan idare etmeye çalışıyoruz ama kendi ayakta duramıyorki bir de bana guard atıcak. Anlamadım 7k hp ile mi dolaşıyor nedir ekmek tank :P Boyu kısa diye aoe dmglardan yırtarım diyemi düşünüyor minik zekasıyla nedir kikiki

öle babayiğit, delikanlı tanklar nerdeee:) eskidendi onnar. e tabi millet artık tankları maskot gibi yanında dolaştırmak isteyince artık kalmadı öle tank bıktılar haklı olarak:P
Mesaj tarihi:
sardius said:

öle babayiğit, delikanlı tanklar nerdeee:) eskidendi onnar. e tabi millet artık tankları maskot gibi yanında dolaştırmak isteyince artık kalmadı öle tank bıktılar haklı olarak:P

Yeni nesil, tankların değerini bilmiyor be üstad.

Chama benim neyim eksik diğer iblerden yazmamışın beni listene ehuehu
Mesaj tarihi:
arcane said:

Heyecanlandıracak bir yama haberi gelene kadar ara veriyorum, kendinize iyi bakın :)

Umarım yakın zamanda gelir o yama:)Kendine iyi bak sen de:)

Bir de ilk warhammer videomu yapmış bulunmaktayım.Düşük kalite olmuş biraz.İlk video idare edin.Gerçi nasıl artıracağımı da bilmiyorum ehuhue.
http://www.youtube.com/watch?v=dudMfCBnVd8
Mesaj tarihi:
arcane said:

Heyecanlandıracak bir yama haberi gelene kadar ara veriyorum, kendinize iyi bakın :)

tüh işe bak, 10 güne bodrum'a dönüyordum. neyse artık kısmet. :/
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar merhaba ben norndayım yeni açtım dok oynuyorum.Guild varsa ona girebilirim isterseniz veya lotd diye olay varmış lvl için beni oraya alıp yardım edebilir misiniz?İsmim Menrosoth ulaşırsanız çok sevinirim.
Mesaj tarihi:
T3 çok enteresan bazen zerg oluyor bazen bi adam yok. Ben bwyi kasarken wb vs wb kapısıyorduk destro ile ama kotbs ile rvrde bitane order bulunca seviniyordum çocuk gibi =)

Hilde yarın dönüyorsun o zmn oyuna hadi bakalım geçmiş olsun dostum.

Harir videoda hiçbirsey göremedim ben kalite cok kötü kimi kesiyorsun kim seni kesiyor anlasılmasın diye yaptın heralde yıhyıh :P
Mesaj tarihi:
öyle birşey tanklara da gelirse değmeyin keyfime. bir de knight'lara lavaş verseler tam gg. her kariyere birşey yazmışlar, knight'a gene çöp yok.
  • Yeni Oluştur...