Harir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Wbde senden başka yatan adam yok ki !!
Ragazzo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Benden önce pandemic ve semaka var aç gözlüler dha çok db yapıcam diye intahar komandosu gibi dalıyolar araya =) Bu arada roycolt verdimi charı yoksa kendimi oynuyor hala ?
sardius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ragazzo said: Tank sıkıntımız hep var abi bildiğin gibi =) Harirle falan idare etmeye çalışıyoruz ama kendi ayakta duramıyorki bir de bana guard atıcak. Anlamadım 7k hp ile mi dolaşıyor nedir ekmek tank :P Boyu kısa diye aoe dmglardan yırtarım diyemi düşünüyor minik zekasıyla nedir kikiki öle babayiğit, delikanlı tanklar nerdeee:) eskidendi onnar. e tabi millet artık tankları maskot gibi yanında dolaştırmak isteyince artık kalmadı öle tank bıktılar haklı olarak:P
Roycolt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ragazzo said: Bu arada roycolt verdimi charı yoksa kendimi oynuyor hala ?Yok abi ben oynamıyorum 1.5 ay falan oluyo satalı :)
Harir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sardius said: öle babayiğit, delikanlı tanklar nerdeee:) eskidendi onnar. e tabi millet artık tankları maskot gibi yanında dolaştırmak isteyince artık kalmadı öle tank bıktılar haklı olarak:P Yeni nesil, tankların değerini bilmiyor be üstad. Chama benim neyim eksik diğer iblerden yazmamışın beni listene ehuehu
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ahah abi aklıma gelmedi hiç ya, o kadar çoksunuz ki olduğu gibi bıraktım zaten ibları hiç üzerine düşünmeden.=P
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Türkiye mi patladı yine? Ne oyun ne wareurope giremedim bir türlü.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kabloları balık ısırmış diyolla
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Heyecanlandıracak bir yama haberi gelene kadar ara veriyorum, kendinize iyi bakın :)
Harir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 arcane said: Heyecanlandıracak bir yama haberi gelene kadar ara veriyorum, kendinize iyi bakın :) Umarım yakın zamanda gelir o yama:)Kendine iyi bak sen de:) Bir de ilk warhammer videomu yapmış bulunmaktayım.Düşük kalite olmuş biraz.İlk video idare edin.Gerçi nasıl artıracağımı da bilmiyorum ehuhue. http://www.youtube.com/watch?v=dudMfCBnVd8
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Nerflettireceksin o ne öyle ahah (tu) Yalnız yüksek kalitede yapman lazım, hem gözü yoruyor hem de isimleri göremiyoruz.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 arcane said: Heyecanlandıracak bir yama haberi gelene kadar ara veriyorum, kendinize iyi bakın :) tüh işe bak, 10 güne bodrum'a dönüyordum. neyse artık kısmet. :/
Harir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 arcane said: Yalnız yüksek kalitede yapman lazım, hem gözü yoruyor hem de isimleri göremiyoruz. Evet ama pek bilgim de yok nasıl yapıcağımdan:d
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Fraps kullanıyorsan menüde kalite ayarı olması lazım.
velokp Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Arkadaşlar merhaba ben norndayım yeni açtım dok oynuyorum.Guild varsa ona girebilirim isterseniz veya lotd diye olay varmış lvl için beni oraya alıp yardım edebilir misiniz?İsmim Menrosoth ulaşırsanız çok sevinirim.
makaveli77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Beyler Nornda Chosen'ım var,T4 R38 (Anthert) Türk varsa titretsin oyundan :)
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 T4 ne durumda aksiyon oluyor mu ? Daha yeni T3 olabildim, sanki ortalık biraz boş.. T4 böyle değildir umarım.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 t3yi herkes powerlevella filan geçiverdiğinden kimse takılmıyor oralarda, t4da çok insan var
Ragazzo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 T3 çok enteresan bazen zerg oluyor bazen bi adam yok. Ben bwyi kasarken wb vs wb kapısıyorduk destro ile ama kotbs ile rvrde bitane order bulunca seviniyordum çocuk gibi =) Hilde yarın dönüyorsun o zmn oyuna hadi bakalım geçmiş olsun dostum. Harir videoda hiçbirsey göremedim ben kalite cok kötü kimi kesiyorsun kim seni kesiyor anlasılmasın diye yaptın heralde yıhyıh :P
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bakalım T3'ü nasıl atlıycaz. Ne RvR var, ne scenario sırası geliyor.
mardox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 harir çok iyi olmuş. yönetmişsin resmen :D t3e kadar sıkılmadan geldiysen t3ü de geçersin
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Sovereign DPS set geliyormuş, onunla birlikte ben de gelirim herhalde.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 öyle birşey tanklara da gelirse değmeyin keyfime. bir de knight'lara lavaş verseler tam gg. her kariyere birşey yazmışlar, knight'a gene çöp yok.
DasDa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Transferin bittiğinden kimsenin haberi yok herhalde, bom boş server.
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 2.5 saatte 100k renown aldım. mutluyum huzurluyum :D
Öne çıkan mesajlar