arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 WE'den değil DoK'dan bahsediyorum. WE ayrı mesele zaten, klavyeyle bile abuse'u olan bir class. Çabama yazık, bayrak taşıyanını yazdım onu bile savunuyorsun. Malesef epeen dürüstlük falan tanımıyor. Kimin nereden uyarı aldığını gördün ki? Herhangi birşeyden banlanan gördün mü? Küfür edeni bile banlamıyorlar. Breath of Fire oyundan silinmiş birşey. Elinde kalan haksız avantaj sağlıyor. Ban gerekmez, itemları silsinler yeterli. Banlamıyorlar çünkü Mythic'in artık öyle tek kalemde 20 bin kişi banlayacak durumu yok. Çinlinin de hilecinin de parasına muhtaçlar. KOPedal iyiymiş rofl :D WAR versiyonu logitech g15 işte.
ukyo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 banlanan gordum, 3 gun... sc farm'dan bi cocuk aldı. gene sc farm'dan guildin nerdeyse yarısı uyarı aldı. yani 7-8 ki$i. bu da cheaterların yarısından biraz fazla. bof silinmedi, hala duruyor. milyonlarca bof stocku var mı sanıyorsun? banka mı dayanır ona.
Roycolt Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 G15 de kullanıyorum ama sadece şifremi macro yaptım sdfsd , kendimi kötü hissettimde bir an :S
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 arcane said: Tek sorun Soge değil zaten, o yüzden Orz dedim. Sorc'un da AoE'den çok Breath of Fire abuse etmekle meşgul, bilgine. hmm BoF'a gelmişiz sonunda.. iki tane sorcerer var guildde, biri ben biri de Ihhr ve tüm Norn biliyor ki ikimiz de BoF'sız 6 kisi, 2 wb wipelayabiliriz.. O zaman niye mi kullanıyoruz, bilmem siz düşünün..
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bu arada firebrew abusesa, hergün 80 kişi report ediyor.. neden warning dahi vermiyorlar acaba.. onu da siz düşünün..
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 arcane said: Breath of Fire oyundan silinmiş birşey. Elinde kalan haksız avantaj sağlıyor. Ban gerekmez, itemları silsinler yeterli. ve bunların tümünü uyduruyorsun.. breath of fire oyundan falan kalkmadı.. öğren öyle konuş.. banlayamıyorlarsa, item ı yok ederler..
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Marl0_on said: bof ne yahu, okumaya üşendim pffffledigin şey BoF:P
Roycolt Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Yaparken yaratıcılık sınırlarını zorlayan nicklerin ortaya çıkmasını saglayan yegane item : BoF :D
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Moonlapsedayken genelde ototbüs çarpmışa dönüyordu bize rastlayan,o günler gibi olacagını bilsem derhal dönerim oyuna,36 kill e karşılık 0 ölümle baskın yapmak harika birşeydi.Güzelim oyunu bitirdiler. arcane said: Ben hilecilerden bahsederken lafı faction balance'a getirmiş olman ilginç, demekki durum sandığımdan da vahim. RG'deyken Moonlapse'in veya Legio kombinasyonlarının kamyon gibi çarptığı oldu, o zaman push akibeti belirlenirken birşey demedim şimdi BoC'un zerre iddiası olmayan oluşumlarında maksadım bok atmak di mi? eh. Bütün guild hileci demedim ki. Hilecilerin çoğunluğu Orz'da, onu rahatlıka söyleyebilirim. Region puglarının ağzından değil bizzat kendi deneyimimden konuşuyorum. Soge'ye karşı ben de X kez oynadım, 7/24 hile yapıyor diye birşey yok. O zaman Soge bile banlanırdı. Nerede nasıl kullanacağını çok iyi biliyor. Milletin satır satır combat log incelediği, animasyonlara bile dikkat ettiği duellerde hile yapacak kadar ahmak değildir herhalde? 10 kişinin focus targetı phase oluyorsa hiledir, bu kadar basit. Yani böyle hırs dolu, zerre objektivite olmayan adamlar olsa, misal sen desen, anlarım o psikolojiyi ama X tane mülayim, ağır başlı adam benle aynı sorunu aynı anda yaşıyor. Tek sorun Soge değil zaten, o yüzden Orz dedim. Sorc'un da AoE'den çok Breath of Fire abuse etmekle meşgul, bilgine.
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 0 deathle 360 kill alıyoruz her gece IC'de.. bütün bu saçmalıklar da oradan çıkıyor zaten..
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Readjan said: tüm Norn biliyor ki ikimiz de BoF'sız 6 kisi, 2 wb wipelayabiliriz.. Maşaallah, güç sizde olsa gerek. http://www.youtube.com/watch?v=7yeA7a0uS3A
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 arcane said: Maşaallah, güç sizde olsa gerek. he-man lik bir durum değil bu.. isteyen herkes yapabilir.. gearlar çok sağlam, insanlar doğru oynuyor.. bütün olan bu.. o yüzden RG'ı wipelayamıyoruz asla.. RG'dan herhangi biri de hileci bunlar anne diye ağlamıyor, bu sebeple..
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 PS. Ihhr dün 1k+ aoe dps potionlarına rağmen en dandik guildlerden birinin yarım warbandini wipelatamadı. miyaw sen Erona mıydın? Magus yanılmıyorsam. Bir ara senle birlikte oynamıştık. RG'dan iki BW çıkıp 2 WB indiririz dese onlara da benzer bir video koyarım. Keffer'dan 4 tane olsa bile arkadaş bir dur, nefes al derler.
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 arcane said: PS. Ihhr dün 1k+ aoe dps potionlarına rağmen en dandik guildlerden birinin yarım warbandini wipelatamadı. dalga geçerim o zaman az sonra.. çünkü zor bir iş değil..
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yok instant shattered shadows benim zamanımda olsa ben de he-man olurdum lol lotd oyunun başına gelen en kötü şey içindeki itemlar dahil, bunu da yazasım geldi tekrar. öte taraftan hile iddiasına yanıt olarak da sınıf dengesi argümanları getirmek üçüncü kişileri bile kuşkuya düşürüyor. (:P)
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Sam said: yok instant shattered shadows benim zamanımda olsa ben de he-man olurdum lol lotd oyunun başına gelen en kötü şey içindeki itemlar dahil, bunu da yazasım geldi tekrar. ben de onu anlatıyorum evet:)
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 arcane said: Keffer'dan 4 tane olsa bile arkadaş bir dur, nefes al derler. Keffer'dan 4 tane var zaten merak etme.. o yüzden de RG wbi ölümsüz..
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 60 kişiye kadar alıyoruz da 100-120 filan olunca kasıyor. :/
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Sam said: 60 kişiye kadar alıyoruz da 100-120 filan olunca kasıyor. :/ işte biz de 2 sorc, 10 kişi olunca ancak 2 wb kesebiliyoruz:P p.s: ve bu imba aoe olayından hiçbirimiz mutlu değiliz, belirtmek isterim..
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bunca tartışma çok gereksiz, hepinizi yenerim.
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Marl0_on said: bunca tartışma çok gereksiz, hepinizi yenerim. PFFFFF chamathalion p.s: ödeştik ahahaha
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Keffer bir tane ve ayrı birşey. Ha bir de Sunburns, aslan o da haha :D
Hao Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 cengizminnet yönetir herkesi, true story bro (tu)
ukyo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Readjan said: 0 deathle 360 kill alıyoruz her gece IC'de.. bütün bu saçmalıklar da oradan çıkıyor zaten..oha ukyosuz ha? mimkin degil.
Öne çıkan mesajlar