sardius Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ee ama ben size demiştim arcane:P sam zaten "robot gibi oynayamam ben" falan diyordu bir zamanlar:)
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sorun oyundan tekrar baymış olmam. Yamadan önce parasını vermemiş olsam devam etmezdim ki ona rağmen pek oynadığım söylenemez. Özellikle tek item için bu kadar kastırmaları hiç hoşuma gitmedi. Conq. seviyesine 300 küsur senaryo ile bir item vermek nedir yani. Bir sonraki yamanın gelişmelerini takip edeceğim.
trathias Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 birsonraki yamadan müjde word of paine nerf geliomuş :D
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Öeah 15 AP insta heal. Charı siliyorum. Veya vazgeçtim dursun Zealot'umdan fırsat bulursam DPS oynarım :P
Readjan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 trathias said: birsonraki yamadan müjde word of paine nerf geliomuş :D yaşasın cidden.. mükemmel balance yolda.. wop 850 targeta aynı anda 15k civarı vuruyodu instant.. çok hoş oldu.. neyse ki bwa da vermişler, ordan kurtarır order.. şimdi %50 heal debuff + 400 willpower debuffları olacak, biraz idare ederler işte..
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Silahlar nedeniyle nerflediler, eyvallah ama bombing bu haldeyken singletargetçıları kaçırmak niyedir Mythic?
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Destro Emrah, Order fabrikatör Murat Bey'in oğlu çok 2009.
Readjan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ilgisi yok abi.. ben mirror classımdan bahsediyorum.. ve herkesin gorebilecegi derecede op adam.. ve bir oyunda main dps class, karşı tarafın main dps classından bariz üstün olur, heal ve tank sınıfları arasında böyle uçurumlar olmazsa, o taraf fabrikatorun oglu olur aynen..
trathias Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 her iki classı da t4seviyesinde oynadım sorc da en az bw kadar efektif bence. bwnin op denecek kadar extra bi yanı yok.
Readjan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 trathias said: her iki classı da t4seviyesinde oynadım sorc da en az bw kadar efektif bence. bwnin op denecek kadar extra bi yanı yok. ahaha.. şaka di mi.. umut ediyorum ki senin efektiften kastın doomboltla ya da wopla yaptıgın abartı dmglardır.. yoksa gulerim cidden..
trathias Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şaka değil valla ciddiyim aoe olarak belki biraz daha iyi olabilir bw ama büyütülecek bi fark değil.
Readjan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dağlar kadar fark var iki class arasında şu haliyle ve bunların 10da 9u bw lehine.. sorceressın tek bir debuffı yokken wop dısında, bwın 4 adet var.. curse kaldırması, funnel power'ı da cabası.. sorceress'ın bir combattan kurtulma şansı ve partiye dmg dışındaki katkısı yok denecek düzeyde, bw'ın yanında..
BlindArcher Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8165 http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8209 şunlar yeter :P. solo ağaçta oynarken, 2 side aktif oluor daldığı hedeflere. ve tahmin edin bunları attıkdan sonra, şu taktik ile pyrolastic surge spamlıyorsunuz. Karşıda healer varmış, bilmem % kaç distrup ı varmış sökmüyor. http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8206
trathias Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hayırdır roycolt instance basmayamı başladın ? bizimkinden hayır gelmez sana :D edit: hadi yine iisin razı ettim milleti resetledik :D
Roycolt Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ehueh öle sıkıntıdan kapıda açıkken bakayım dedim siz denk geldiniz :P
trathias Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Roycolt said: ehueh öle sıkıntıdan kapıda açıkken bakayım dedim siz denk geldiniz :P bizde tam bitirdik cıkıoduk iyi yakaladın :)
Roycolt Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sizin instance'dan hayır gelmeyince bidaha denedim kim olduklarını bilmiyorum ama purge yazısını gördükleri an wipe yediler :D
Roycolt Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Trat sen böle oyunlara gelmezdin ne oldu yahu :D Sacrx in kanatları altından çıktıgınız yerler güvenli değil :P
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Burdan Harir'e seslenmek istiyorum. inanılmaz güzel görünüyor charın :) tam tank gibi gerçekten çok hoşuma gidiyor hehe. En kısa zamanda tamamlarsın inşallah gearını. bir gün duel atmak isterim. :)
Harir Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hehe teşşekkür ederim.Gear tamam da %50 daha lazım.Praag sokaklarında sürtüyorum genelde görürsen bow at yaparız:)
trathias Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Roycolt said: Trat sen böle oyunlara gelmezdin ne oldu yahu :D Sacrx in kanatları altından çıktıgınız yerler güvenli değil :P abi zombi gibi sc farmlarken geldiniz scye dikkat etmedim ama bfpde başınızı cıkarmadınız kamptan üzüldüm :P
Roycolt Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 2 kişi o kadar oluyor abi :D kafamızı cıkaramadığımız sc den 2k civarı rp aldık ama çılgın slayeriniz sayesinde :D
trathias Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Roycolt said: 2 kişi o kadar oluyor abi :D kafamızı cıkaramadığımız sc den 2k civarı rp aldık ama çılgın slayeriniz sayesinde :D bizden degildi valla ben bile o kadar overextend olmuyorum :)
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ukyo said: rg'den neden cıktın veya cıktınız diye sorsam sakıncası yoksa. ordaki ortamı hep merak etmi$imdir. bana hep hiyerar$i cok baskın ve officerları cok ciddi gibi geliyorda. yok ben halen ordayım, sacrx beğenmeyip kovmazsa da daha kalırım herhalde. :P evet dendiği gibi genel olarak sacrx üzerinden dönüyor guild, onun dışında öyle yönetime el atan görmüyorum. sgt hartman gibi yönetiyor ama işe de yarıyor ne yalan söyleyeyim heh. sacrx warband topladıktan sonra praag warcamp çıkışında denetimde
Öne çıkan mesajlar