Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim ilk iki sigmar crypts run gibi olmuş, son parça için 6 ay beklersen şaşırma. (:P)

bu arada dest arkadaşları da ironclad'de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz her defasında. YARR!!!
Mesaj tarihi:
Readjan said:

7. bossa kadar yaklaşık 40 run, 8 tane de full runda ancak 5ledim..
bu oyunda ne kadar cok ugra$ırsan o kadar az alıyorsun, nedenini cozemedim :/
Mesaj tarihi:
kendi kurduğum gruptan knight fazlası var diye başka gruba gönderilip, o grup da tek maç yaptıktan sonra dağıldıktan sonra öyle bir beddua etmişim ki sunucu kapandı.

alma fakirin ahını, göçertir farm kasarken serverını.
Mesaj tarihi:
trathias said:

işin sırrı beklemek. benim gittigim grubun sadece chestleri eksikti bi de colossus weapon için gidiolar öyle olunca 2 runda kapıyosun seti :D

bizim grupta kimsenin birşey alacağı yoktu zaten, lootu başkaları alıyor değil, loot düşmüyor:)
Mesaj tarihi:
orz'cu arkadaşlara serpents maçı için teşekkür ederim, güzel oldu chama filan da vardı. en büyük şansımız eski guilddaş enginar denk geldi. ama sonra hırslanıp full ekip toplamışsınız, üstüne fransız pre-made takviyesi de gelince puglarla kurtaramadık eheh

ha bu arada ilk maçtaki rg'ler aynı grupta bile değildi, üçümüz de solo giriyorduk healer yokluğundan. destçiler size söylüyorum, swarley sen anla. (:P)

conq kalkanı aldım yatarım artık, bugünlük yeter baygınlık geldi.
Mesaj tarihi:
hahaha biz bir magus, bir sorc giriyoruz sabahtan beri sclere healer falan yok.. chama denk geldi serpentsta, biz de el ele verdik 37 lvl pug shamanımızla iş yaptık karşınızda:P
Mesaj tarihi:
ben susuyorum, resimler konuşsun. :P
http://img17.imageshack.us/img17/5359/hildegarde093.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/5056/hildegarde094.jpg
resimler 1'e 4 healer oranı varmış diyor. onların yalancısıyım. (:P)
Mesaj tarihi:
Healer yok diye grup kurmamak falan bu kadar gergin oynanmamalı bence.

Bende acısıyla tatlısıyla 1 GB SS var. UO macerasını 10 screenshotla tamamlamak ders oldu. Ondan sonraki oyunlarda hep elim printscreende oynadım.
Mesaj tarihi:
diğer üç tane r40 dest healerı duymamışsın resim konuşurken sanırım. ;)

grubu neyle kuralım swarley bey, healer yokken millet gelmiyor ki zaten heh.
  • Yeni Oluştur...