Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MAHALLENİZİN DOSTU BÖLÜM MODUNUZDAN DOSTANE SON UYARI:

bölümde aktif olan fazla insan yok diye toplu banhammer çalıştırmadım şimdiye dek ama uyarıları görmezden gelenler uçmaya başlıyor artık. tartışmalarda adap kurallarına aykırı post atanlar için kendine çekidüzen verme zamanı.
Mesaj tarihi:
bu quartermaster bi goblin var ic de flight masterın yanında. ondan bi quest benzeri bişi aldım ama ne olduğunu anlamadan ok dedim. inventoryde 40 tane kağıt vardı, ex mex bişi yazıyordu üstünde. altdorfdayken elemanlardan düşmüştü o kağıtlar yok oldu.. ne renown geldi ne başka bişi. o kağıtlar neydi ya üzülmem gereklimi gittikleri için
Mesaj tarihi:
trathias said:

neyimizi sevmiosun o zmn sen naaptık sana naapalım cheer yapalım kolkola yürüyelim senaryolarda ööle de hic güzel olmaz .
üzdün beni valla ben sevilmicek adam mıyım? :(

ehuhue aslında sana değildi o serzeniş:)
Mesaj tarihi:
onca gece 3-4'lere kadar IC savunan dest'e pazar günü prime-time'da sallamadıkları için teşekkürler, colosssus geyiği sırasında iki dizi seyredene kadar king yapılmış. bir hafta her gün uğraştıktan sonra gel de sinir olma.
Mesaj tarihi:
yahu ben bugun garip bi olaya tanik oldum. şehir savunmasındaydım. bizim warband sadece temple'in orada durup süresi doldukça temple'i ele geçirdi. sonra da cheste gittik. 2 kez böyle yapildi sonra sıkıldım. anlaşilan crestler için yapiliyor o olay ama ne saçma iş yahu o. bu arada ilk invader'imi çektim hehe.
Mesaj tarihi:
ukyo said:

8 parca bonus abilty ne ki? bu arada kendi adıma soyliyim, guzel scydi :D

ability: enough: long distance knock back
yani bir gün scyi camplarken bir anda arkanızda belirip sizi guardların kucagına gönderebilirim :P

eet guzel scydi ama sen gemmiye dua et :)
Mesaj tarihi:
trathias said:

eet guzel scydi ama sen gemmiye dua et :)
hahaha, sen asıl arkandaki healerlara dua et :D cok iyi i$ cıkardılar :D

2 turktuk yav, tabi kalan 3 guilddendi hehehe. ke$ke daha duzgun bomber girebilseydik. en azından ceki$meli sc olurdu :D
  • Yeni Oluştur...