trathias Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 GARİP İS BACK!!! ee yani ragazzo :)
Ragazzo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bir garip yolcuyum hayat yolunda diyorum baskan. . . Garip hakikaten garip olmuş yeni patchlerden sonra ki war camiasıda farkına varıp biraz bufflama cabalarına girmisler peti. O yüzden patche kadar garip falan yok, hayvanat bahcesine verdim cocuklar fındık fıstık atsın da kendini bulsun hayvanceğiz =)
dakro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 koca wl ve fındık fıstık. hmm ilginç. :P
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ragazzo said: Bir garip yolcuyum hayat yolunda diyorum baskan. . . Garip hakikaten garip olmuş yeni patchlerden sonra ki war camiasıda farkına varıp biraz bufflama cabalarına girmisler peti. O yüzden patche kadar garip falan yok, hayvanat bahcesine verdim cocuklar fındık fıstık atsın da kendini bulsun hayvanceğiz =)amanın kimler de gelmiş :D napıyorsun dostum nasıl gidiyor hayat?Eeee ne sandın asalının kedi artık hehe ; bakmazsan bu kadar zaman küser tabi :D
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 swarley yaw rg de ilk günlerinize kesmek istemezdik ama praag işte kücük yer karsımıza cıkıyorsunuz hep:D yalnız herkesi üzdünüz koca wb den 1 royal düser mi yakıstıramadım:)
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 1'e 3 kişiyken zaten bozdurup sakız alırsınız düşse bile. (:P)
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 1 wb vs 1 wb savaştığımızı sanıyodum neyse:)
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yalnız değilsin, bizim lider de yanlış saydı :D
Ragazzo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Jaruza said: amanın kimler de gelmiş :D napıyorsun dostum nasıl gidiyor hayat?Eeee ne sandın asalının kedi artık hehe ; bakmazsan bu kadar zaman küser tabi :D Way way sire!!! keyfler nasıl efsane wp =) iyilik dostum bir hafta oldu geleli, özlemistim bir bakayım dedim kim var kim yok diye!
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dl etmeye başladim. yarın bir black guard geliyo hehe.
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ragazzo said: Jaruza said: amanın kimler de gelmiş :D napıyorsun dostum nasıl gidiyor hayat?Eeee ne sandın asalının kedi artık hehe ; bakmazsan bu kadar zaman küser tabi :D Way way sire!!! keyfler nasıl efsane wp =) iyilik dostum bir hafta oldu geleli, özlemistim bir bakayım dedim kim var kim yok diye!valla bende özledim oyunu oynayasım var;ama uni başladı,spor fln derken zaman olmuyor.Eve ölü bir şekilde geliyorum.Neyse oynayacaksan takılırız arada bir iyi olur.
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Readjan said: Ladywar/Grizasf/Qlobal/vsvs ./clapbu adamlar cross realmci, order arkada$lara duyrulur.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Neyi söylediler ki? 1-2 scout ile oyun kuralları dahilinde yapılabilecek birşey için böyle uğraşlar olması yazık.
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Her 2 tarafın yaptıkları veya yapıcakları işleri soyluyorsa o zamn bi cross realm olayı vardır ama sadece rr farm içinse ben bunda kotu bişi görmüorum kendilerine zarar vermekten başka ki kaldıki ladywar'ın daha önce ole bi cross realm olayı yapmadı.
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 altı bizim guilddeydi ordan biliyorum ben. sabah gelip "nasıl kestik kralınızı" demeceler falan... cıkarken bile dedi "ben red guard'da sovelenmi$ 66 rr wh'yim" diye. 50 kere gorduk bo'da choppasını keserek rp kastıgını. oyunda insan neden oportünizm yapar ki? oyun i$te... umarım bir gun banlarlar, hakkını bulur :P
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 cross realm olayı o degildir rr farm felan cross realm olmaz.. her 2 taraftada karakter olabilir,eğer sen bunları o 2 tarafdan birinin lehine kullanıpda otekilerin planlarını vs soylersen ve bu acıga cıkarsa o cross realm olur.. rr farm yapmak cross realm olmaz.. hee dedigim gibi zararı kendine,ladywar eskiden invadoria daydı ben zaten kendisini ordan tanıorum
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Satoshie said: bunları o 2 tarafdan birinin lehine kullanıpda otekilerin planlarını vs soylersen ve bu acıga cıkarsa o cross realm olur.. rr farm yapmak cross realm olmaz.. rr farm yapmak cıkar saglamak degildir, bu cross realm degildir yani, pes... ayrıca planları soylemedigni nerden biliyorsun. bence sen cross realm'in ne oldugunu bir guzel ara$tır. Satoshie said: hee dedigim gibi zararı kendine,ladywar eskiden invadoria daydı ben zaten kendisini ordan tanıorum bunun bi yalaklık ile alakası yokroycolt'la attıgın duelde gorduk kim kime ne maymunluk yapıyor. bu arada en kısa zamanda izliycem bi duel'ini, 15-0 yapsın bu sefer roycolt da sal cilekli cikolata ve ladywar'ı azıcık life'ı kalmı$ adamın ustune :) Satoshie said: Shee sen kendin yalakasındır kral kesmek icin orz girmissindir herkezi kendine benzete bilirsin o ayrı.delikanlı bizi orz'a cagırdılar, guzel pvp garantisi verdiler. sozlerini de tuttular. ayrıca zaten kral'a gidiyordum eclipse team ile. ben ana kadromu arkamda bırakıp bir yere gecmedim, butun samimi arkada$larımız da yanımızda geldi. tabi mukafatını da aldık, artık tovl bitirince biz ardından colosus kesiyoruz :P bak biz diyorum, ben duelde dagları deldim demiyorum. orz sayemizde allysız kral yapıyor. girdigi instance'da en yukse db bizden geliyor. kral'a main tankı biz getirdik. guildde main healerlar biziz. biz senin gibi wc onu agac arkasına saklanıp zealot, sorc beklemiyoruz. sadece kral zamanı oyuna girip cıkmıyoruz. guildimize faydalıyız. o yuzden dedigim gibi, bildigin i$i yap agac arkasında bekle.
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Neyin ne olduğunu gayet iyi biliorum bi araştırma yapmaya gerek yok,ister kral kes,ister kral ol umrumda bile degil,roycolt ile duellere gelince kessin helal olsun adam zaten tank kesemezse silsin chari (nitekim kestim snb iken :D ) ki ben onula savaşmak isterken o bana /chicken /lol yabtı kac defa ki buna gerek yok ona karşı şansım az,tanklara karşı şansım az zaten.(marlonda bilio onunlada baya bi duel yabtık) Ben lady kendine cıkar saglamıo demiorum ki buna bende karsıyım ama bu crossrealm olayı degildir gene soyluyorum. Şimdi bu msjdan da bol bol kesit yap biraz daha öğret bana bu forum kültürünü.
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ladywarun savunulacak bir yanı yok bence ama tartışmaya da gerek yok kanımca, herkes hoşuna gittiği gibi takılsın, kendi risk alıyor sonuçta.
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ukyo said: biz senin gibi wc onu agac arkasına saklanıp zealot, sorc beklemiyoruz. bir saniye, dünyanın en eğlenceli seyi bu bir kere, sadece bunun icin we'mi 40'a getirdim ben!!!1!!1!!....
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fuzulee said: ukyo said: biz senin gibi wc onu agac arkasına saklanıp zealot, sorc beklemiyoruz. bir saniye, dünyanın en eğlenceli seyi bu bir kere, sadece bunun icin we'mi 40'a getirdim ben!!!1!!1!!....bir karakteri 70 yap sinan, gozum acık gidicem vallahi :D
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 500k renown kaldı olacak inşallah hafta 5000 renownla gitsem hmm...
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 mesajlarımızı genel adaba uygun şekilde atalım.
trathias Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ahah wh lar olarak ne kadar seviliyoruz biz bu serverda yaw :)
Öne çıkan mesajlar