Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
marloon insaf et acı bana ne vuruosun arkadaşım sen yaw bitirdin beni hele ki o bütün attacklarımı parry ve blockladın ya hayattan sogudum 1 auto attack vurabildim sanırım :D
Mesaj tarihi:
fuzulee pardon yaw ben krala yetişme telaşıyla koşturuodum önüme cıktın canın %15teyken farkettim sen olduunu :)
bu arada hakkaten kısmetsiz doğmuşum yaw şu oyunda daha 1 tane pve set tamamlayamadım ne kraldan düşer ne lvden düşer sentinelim bile eksik yaw :D
Mesaj tarihi:
Jaruza said:

benim de LV'den daha alacak itemlerim var.Kaldı ki,o kadar oynadım şu oyunu daha kralın kesiminde bulunamadım hiç. :)o

abi ne diyim size yaw oyunun en guzel zamanlarını kacırdınız aionda sabah akşam mob kesmek için :D wardamısın sen tekrardan hic online göremedim seni?
Mesaj tarihi:
oynuyorum arada akşamları ya belli grubumuz olsa takılırım.Mortal online da takılıyoruz bizimkilerle biliyorsun genelde mortalda oluyorum.Lag sorunu fln halletmişler mortal onlineda;war a giriyorum 1 saat sc yapıp sıkılıp çıkıyorum grup olmayınca.
Mesaj tarihi:
sardius said:

mortal şu an beta sanırım? bi dünya bug ve lag sorunu işittim:)
yok abi adamlar baya bi düzelttiler ya betanın hakkını veriyorlar. tabiki hala buglar var ama en önemli sorunu lag olayını büyük oranda çözdüler.evimizi bile kuruyoruz bu gece biter. :D
Mesaj tarihi:
"Account almam, account veririm. "

Mendebur Herif, (Battle for Praag çıkışı basın toplantısında)

benim savagery buildden daha az damage vermiyorsundur bahse girerim.
Mesaj tarihi:
sardius said:

hmm knight istersen satabilirim :P ama dps oynayanlar bunalıma giriyor tank oynarken heh

sorc'tan knight'a geçtim ben, azmin zaferi. (:P)
  • Yeni Oluştur...