roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sivrisinekler odamda takılıyorlar şu an koloni halinde. ne zaman ki eğilip terliği alıyorum, başka hiç bi hareket yapmadan hepsi dağılıyor. sorum şu: bunlar face recognition tarzı bir teknikle benim yüzümdeki kızgın ifadeyi mi tespit edip kaçıyorlar, yoksa smart motion detection kullanıp harekete mi duyarlılar? thermal monitor de olabilir aslında bilmiyorum. aynı zamanda şunu da sormak istiyorum, eğer bu yukarıdaki algoritmaları kullanıyorlarsa işlemci güçleri hacmine ve boyutlarına göre çok yüksek değil mi? böyle bir düzen klendiliğinden varolmuş olabilir mi? saygıolar.. edit: çokacil yazmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Şimdi onlar senin odanda bir kaç nesil geçirdiyse, senin eline terlik almanı tehdit oalrak algılıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Senin ananı bacını terlikle savursalar iyi mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ana bacı karıştırmazsak sevinirim zira database'imde blocklanmış kelimeler arasında geçiyor kendisi. bütün ağ trafiğini durdurmak zorunda kalabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 beyler anne dendi! topiği kitleyin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mısırın genindeki kromozom sayısı sivrisinekten daha fazlaymış. Bu demek oluyo ki mısır sivrisinekten daha zeki, daha kompleks bi yaratık. 1-2 mısır al odana, sivrisineklerin icabından gelir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tavsiyen için teşekkür ederim marvel. mısır olayını deneyeceğim. mısır tanelerinin i-skazi ile birbirlerine bağlanıp active directory server'dan bağımsız bir biçimde bütün halinde sivrisineklere real time monitoring ytapmaları aklımı almıyor onu çözemedim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mısırı asla hafife alma dostum. Sen hiç kola kutusunun arkasına saklanmış mısır gördün mü? Görmemişsindir tabi, çok iyi saklanıyolar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 iyi de neden terlik kasıyorsun ? tablet denen bişey var hacım. az teknolojik olun len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Tehlikeyi algılama gibi bir durumları olduğunu zannetmiyorum bunca sene diplerine kadar elimde gazeteyle yaklaştım, kaçmadılar =D tek becerebildikleri şey bir hareketi sanisesinde algılayıp daha 1 saniye geçmeden bir kaçış yolu çizmeleri ve kaçmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Evet tablet likit sivrisinek savarlar %100 çözüm... Tak odana, 20 dk sonra sinek falan kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Kitle imha silahlarının yayılmasının önlenmesi ve bu tür silahların üretiminde kullanılabilecek malzeme ve teknolojinin kontrol edilmesi alanında bir anlaşma imzaladığımız için raid ve türevlerini kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Taze sığır dışkısını, teneke yağ kutusu içinde yakmak suretiyle sineklerden kurtulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bu çözüm oda içinde uygulanabilir gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Semtine sinek uğramaz, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Odada kağıt yakmıştım gitmişti bütün sivrisinekler, ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yumurtanın akıyla sarısını ayırıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 MrMarvelous said: Mısırın genindeki kromozom sayısı sivrisinekten daha fazlaymış. Bu demek oluyo ki mısır sivrisinekten daha zeki, daha kompleks bi yaratık. 1-2 mısır al odana, sivrisineklerin icabından gelir onlar. Seni eğrelti otlarına havale ediyorum ahahahahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 "roket adam" said: Kitle imha silahlarının yayılmasının önlenmesi ve bu tür silahların üretiminde kullanılabilecek malzeme ve teknolojinin kontrol edilmesi alanında bir anlaşma imzaladığımız için raid ve türevlerini kullanamıyorum. Raid sivrisinek savar kitle imha silahı değil ama =) Öldürücü etkisi yok, kovucu etkisi var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 raidden güdümlü füze yapıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Terlik alma. Tokadı koydun mu yapıştıracan sineği. 1-2 tanesini böyle rencide edince diğerleride kaçıyor. 2. olarakta türkkahvesi yak. Arılar uzaklaşıyor. Belki sivrisineklere de yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sivricik forumundan geliyorum su anda, sivrisineklerin forumu, ordada buna benzer bir baslik acmislar eglence de, "insan irkindan biri bize terklik tutuyo asfhuafsh diye kopuyolar" SS almislar video a cekmisler fln hepsi guluyolar, herkes rep+ basmis, paylasimdan paylasima dagilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar