Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merak ettiğimn bir konu var (sivrisinekler) çokacil

roket adam

Öne çıkan mesajlar

sivrisinekler odamda takılıyorlar şu an koloni halinde. ne zaman ki eğilip terliği alıyorum, başka hiç bi hareket yapmadan hepsi dağılıyor. sorum şu: bunlar face recognition tarzı bir teknikle benim yüzümdeki kızgın ifadeyi mi tespit edip kaçıyorlar, yoksa smart motion detection kullanıp harekete mi duyarlılar? thermal monitor de olabilir aslında bilmiyorum. aynı zamanda şunu da sormak istiyorum, eğer bu yukarıdaki algoritmaları kullanıyorlarsa işlemci güçleri hacmine ve boyutlarına göre çok yüksek değil mi? böyle bir düzen klendiliğinden varolmuş olabilir mi? saygıolar..

edit: çokacil yazmayı unutmuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

Tehlikeyi algılama gibi bir durumları olduğunu zannetmiyorum bunca sene diplerine kadar elimde gazeteyle yaklaştım, kaçmadılar =D tek becerebildikleri şey bir hareketi sanisesinde algılayıp daha 1 saniye geçmeden bir kaçış yolu çizmeleri ve kaçmaları.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Kitle imha silahlarının yayılmasının önlenmesi ve bu tür silahların üretiminde kullanılabilecek malzeme ve teknolojinin kontrol edilmesi alanında bir anlaşma imzaladığımız için raid ve türevlerini kullanamıyorum.

Raid sivrisinek savar kitle imha silahı değil ama =)

Öldürücü etkisi yok, kovucu etkisi var sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

sivricik forumundan geliyorum su anda, sivrisineklerin forumu,
ordada buna benzer bir baslik acmislar eglence de,
"insan irkindan biri bize terklik tutuyo asfhuafsh diye kopuyolar"

SS almislar video a cekmisler fln hepsi guluyolar, herkes rep+ basmis, paylasimdan paylasima dagilmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...