Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ben sevmem schumyi.İnsan olarak falan über bir insandır,ama lise yıllarımız boyunca neredeyse her yarışı kazanıyordu. Yarışları 2. kim olacak (genellikle 2. ferrari pilotu) diye izlerdik. Ama yarışsın nostalji olur,izleriz.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Horizon said: Eğer eski formuna çok az bile yaklaşabilirse çok güzel heyecan olur , zevk ve renk gelir f1'e. Bu adam bıraktığından beri f1'i ben de bırakmıştım :). Önyargılar spora bile sıçramış demek ki. Bu seneki kadar zevkli, çekişmeli bir F1 sezonu 98-99'dan beri gelmedi.
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Tenekeadam said: Ben sevmem schumyi.İnsan olarak falan über bir insandır,ama lise yıllarımız boyunca neredeyse her yarışı kazanıyordu. Yarışları 2. kim olacak (genellikle 2. ferrari pilotu) diye izlerdik. Ama yarışsın nostalji olur,izleriz. Aynı şeyleri bu sabah ekşide yazdım bende, anında eksilemiş tifosi tayfası :P Madem Schumi geliyo, gelirken tutsun Häkkinen'in kolundan onu da getirsin, ikisinin mücadelelerini izleyelim yine.
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hıaaaağhh holeyyyy bea, Valla schumi f1 bıraktı ben izlemeyi bıraktım O geri döndü bende geri dönüyorum (:D
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 millet f1 ölüyor diyor, bende bayağıdır seyretmiyorum. Belki schumi'nin gelişi bir nebze hareketlendirir ortamı, yalnız kesin gazı f1 patronu vermiştir, adam ne yapar ne eder f1i ayakta tutarım diyordu yakın geçmişteki bir röpörtajında. ufak ufak nascar fln bakiyorum ben artık... wrc desen utanmasalar tüm arabaları ford yappı, ford cup yapacak adamlar.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 evet zaten Mr E'nin bu iste parmagi oldugu soyleniyor.
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Schumi'yi ve Ferrari'yi durdurabilmek için abuk sabuk kurallar türeten Ecclestone'dan mı bahsediyorsunuz?
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 o günler geride kaldı. çoğu ülkede bilet satışları düşmüş. her sene full'e oynayan macaristan'da bile eksikler vardı bu sene. formula 1'e hareket gelmesi gerekiyordu ve bu oldu şu anda. hem de inanılmaz bir hareketlilik...
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 massa taburcu oldu,, eli yüzü şiş hep, schumacher da çalışmalar başladı ama bu yarışlar nasıl geçicek merak konusu:)
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Schumacher'ı alacakları varmış bahane olmuş bu olay
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Baggio said: Horizon said: Eğer eski formuna çok az bile yaklaşabilirse çok güzel heyecan olur , zevk ve renk gelir f1'e. Bu adam bıraktığından beri f1'i ben de bırakmıştım :). Önyargılar spora bile sıçramış demek ki. Bu seneki kadar zevkli, çekişmeli bir F1 sezonu 98-99'dan beri gelmedi. Ön yargı ile alakası yok. Şumi zamanında egosu yüksek diğer takım pilotları gaz yapıp daha riskli ve yüksek performanslı yarışlar çıkarıyorlardı ve bu çok zevk veriyordu. Ama o bıraktıktan sonra Fernando Alonso nekadar başarılı olsa da o havayı veremedi ki şimdi durumu malum. Juan Pablo Montoya 'yı hatırlatmama bile gerek yok sanırsam. Hırsından kaç defa parçaladı arabasını ama büyük zevk veriyordu. Şumi varken , "heyecanı kalmadı, nasıl olsa hep o kazanıyor" söylemleri çıkmıştı ama tam tersine bana göre.
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Massa'nın videosunu izledim şimdi, oha nebiçim gelmiş adamın kafasına metal, direk shut down olmuş adam. İyileşir inşallah
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yarıs basına 1M alacakmış.Kazanırsa 2M. 7 yarış kaldı,kafadan 7M cepte.
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 900+7 = 907 . hmm çok farkmadı bea :P.
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Arkadaşlar Schumi şubat ayında geçirdiği kazadan dolayı f1 e en azından bu sene geri dönemeyeceğini açıklamış. Kaynak adamın kendi sitesi
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Evet ben de az önce haber sitesinden okudum. Dönmüyormuş adam , ozaman seyretmem heralde f1'i.
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Herkes shumi dönerse izlerim demiş de tek başına o adamın dönmesiyle ne değişecek anlamıyorum. O adamın bırakmasıyla yarışlar çok daha çekişmeli oldu, şu aptalca değişiklikler olmasa daha da güzel olurdu f1.
Öne çıkan mesajlar