Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Schumacher Geri mi Dönüyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben sevmem schumyi.İnsan olarak falan über bir insandır,ama lise yıllarımız boyunca neredeyse her yarışı kazanıyordu.
Yarışları 2. kim olacak (genellikle 2. ferrari pilotu) diye izlerdik.
Ama yarışsın nostalji olur,izleriz.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Eğer eski formuna çok az bile yaklaşabilirse çok güzel heyecan olur , zevk ve renk gelir f1'e. Bu adam bıraktığından beri f1'i ben de bırakmıştım :).

Önyargılar spora bile sıçramış demek ki. Bu seneki kadar zevkli, çekişmeli bir F1 sezonu 98-99'dan beri gelmedi.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Ben sevmem schumyi.İnsan olarak falan über bir insandır,ama lise yıllarımız boyunca neredeyse her yarışı kazanıyordu.
Yarışları 2. kim olacak (genellikle 2. ferrari pilotu) diye izlerdik.
Ama yarışsın nostalji olur,izleriz.

Aynı şeyleri bu sabah ekşide yazdım bende, anında eksilemiş tifosi tayfası :P Madem Schumi geliyo, gelirken tutsun Häkkinen'in kolundan onu da getirsin, ikisinin mücadelelerini izleyelim yine.
Mesaj tarihi:
millet f1 ölüyor diyor, bende bayağıdır seyretmiyorum. Belki schumi'nin gelişi bir nebze hareketlendirir ortamı, yalnız kesin gazı f1 patronu vermiştir, adam ne yapar ne eder f1i ayakta tutarım diyordu yakın geçmişteki bir röpörtajında.

ufak ufak nascar fln bakiyorum ben artık...
wrc desen utanmasalar tüm arabaları ford yappı, ford cup yapacak adamlar.
Mesaj tarihi:
o günler geride kaldı.
çoğu ülkede bilet satışları düşmüş. her sene full'e oynayan macaristan'da bile eksikler vardı bu sene. formula 1'e hareket gelmesi gerekiyordu ve bu oldu şu anda. hem de inanılmaz bir hareketlilik...
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Horizon said:

Eğer eski formuna çok az bile yaklaşabilirse çok güzel heyecan olur , zevk ve renk gelir f1'e. Bu adam bıraktığından beri f1'i ben de bırakmıştım :).

Önyargılar spora bile sıçramış demek ki. Bu seneki kadar zevkli, çekişmeli bir F1 sezonu 98-99'dan beri gelmedi.

Ön yargı ile alakası yok. Şumi zamanında egosu yüksek diğer takım pilotları gaz yapıp daha riskli ve yüksek performanslı yarışlar çıkarıyorlardı ve bu çok zevk veriyordu. Ama o bıraktıktan sonra Fernando Alonso nekadar başarılı olsa da o havayı veremedi ki şimdi durumu malum.

Juan Pablo Montoya 'yı hatırlatmama bile gerek yok sanırsam. Hırsından kaç defa parçaladı arabasını ama büyük zevk veriyordu. Şumi varken , "heyecanı kalmadı, nasıl olsa hep o kazanıyor" söylemleri çıkmıştı ama tam tersine bana göre.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Schumi şubat ayında geçirdiği kazadan dolayı f1 e en azından bu sene geri dönemeyeceğini açıklamış.

Kaynak adamın kendi sitesi
Mesaj tarihi:
Herkes shumi dönerse izlerim demiş de tek başına o adamın dönmesiyle ne değişecek anlamıyorum. O adamın bırakmasıyla yarışlar çok daha çekişmeli oldu, şu aptalca değişiklikler olmasa daha da güzel olurdu f1.
  • Yeni Oluştur...