Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 okumuşsun da eksik okumuşsun. ayrıca diye belirtmiştim, bilmeyen arkadaşlar için hoş bir ayrıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 rivayete göre o plakaya 3 trilyon vermiş. sırf bu bile ekonomiden pek çakmadığını kanıtlar eğer doğruysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ilhan cavcavın teyzesinde de lambo gallardo var. 150 gram da onun fazlası varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ulan adam plakayı şey etmiş hey allam bunun haberi vardı bi ara gs 1905 plakası bi tane pejo damıydı neydi o da baya saglam adam baya obamaya dansoz kıyafeti giydiriyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 arkasokak kesin harrykewellın titleını kıskandı ikinci paragraf olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 adam senin var olduğunu iddaa ettiğin 250 gram fazlasını mehmet topuza, gökhan ünala guizaya saçma sapan paralar vererek kullanıyorsa, biraz futbol öğrensin cidden. yazık günah taraftarın verdiği paralara. 250 gram fazlasıyla menejerlerin kuklası olup baroni diye takozun tekine elanonun bonservisinden fazla para veriyorsa cidden kullanmasın o force unu size daha faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gs li oldugunuz icin baroniyi gokhan unalı topuzu kıskanmanızı anlıyorum da zenginin malı zügürdün cenesini yorar hesabı verdiğimiz paralardan sizene ya euhe biz memnunuz size noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ağırlığı değil işlevi önemli demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 175 bin taraftar kart sahibi var. biz bu tekkeye gönül vermişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Fistan said: gs li oldugunuz icin baroniyi gokhan unalı topuzu kıskanmanızı anlıyorum da zenginin malı zügürdün cenesini yorar hesabı verdiğimiz paralardan sizene ya euhe biz memnunuz size noluyo milli sermaye o para, dışarı veriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Arkasokak said: valla Fenerbahçe camiası olarak kafamız rahat. Aziz Başkan yönetiminden gayet memnunken olur da giderse şadan kalkavan, ali koç gibi isimler gelir, sakal kesilir daha gür çıkar mantığı :P nilep için, ben hakan bilal kutlualp/haldun üstünel karşılaştırması yapıyorum, bizim yöneticilerin nasıl bonkör oldukları, galatasarayın hali hazırda sahip olduğu mal varlığına rağmen nasıl cimri davrandığını ikimiz de gayet iyi bilip ayırt edebiliyoruz sanırım :) Plaka büyüklüğü Devam Ayrıca Galatasaray'dan gerçekten üstün olduğunuz bir alanda, istediğimiz oyuncular teker teker gelince laflarınız gerçekten bir birine giriyor, cümleleriniz daha da anlamsızlaşıyor.Tek kale de elden gitti kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu arada rahatsız oldum, galatasaray sezon genel tartışma başlığı kirlendi. kusura bakmasın takımından haber arayan gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Fistan said: gs li oldugunuz icin baroniyi gokhan unalı topuzu kıskanmanızı anlıyorum da zenginin malı zügürdün cenesini yorar hesabı verdiğimiz paralardan sizene ya euhe biz memnunuz size noluyogs topikine gelip, haldun iyi adam diyenlere haldun dandik bizimkiler daha iyi diyorsunuz. sonra insanlar savunmak için verdiğiniz adamı eleştirince biz memnunuz ki sizene diyorsunuz. o da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ya biri gider 8 milyona tabatayı alır diğeri gider trabzonluların 2 maç daha gol atamasa döverek şehirden kovacakları gökhan ünalı alır. e tabii adamlar gs topikini izlemekte haklı. yazık size kartagogogogcu ve antucu gençlik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Beşiktaş'ı boşver, Mustafa Denizli transfer yapılmayacak dendi bir beklenti yok şu an doğal olarak adamlarda, seçimleri de var zaten. Fenerbahçe Quaresma falan diyor.Harbi drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Fistan said: gs li oldugunuz icin baroniyi gokhan unalı topuzu kıskanmanızı anlıyorum da zenginin malı zügürdün cenesini yorar hesabı verdiğimiz paralardan sizene ya euhe biz memnunuz size noluyo gerçekten yoruyor yalnız, baksana bizim topicte fenerliler sağolsun 2000 küsür mesaj var. sizin topicte 700. son sayfalarda gene gs yi tartışmışınız falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Off hakikaten abi,şu transferleri fener yapsa kimsenin dilinden düşmezdi ya,bırakın allah aşkına... Anelka,Appiah bana göre FB tarihinin en büyük 2 transferiydi,Anelka'yı kullanmayı beceremdi adam şu an Chelsea'de oynuyor,Appiah'a ise birşey demiyorum talihsizlik oldu sakatlandı,yanlış teşhis dendi falan...Mesela Alex avrupa kariyeri fenerbahçe öncesi neredeyse "0" olan bir oyuncuydu bu yüzden daha az kariyerli diyebiliriz ona,riskliydi ve tuttu... O günden beri yapılan doğru düzgün transfer yok,yerli oyunculara ve dışarıya verilen astronomik rakamlar var bu mudur başarı? Fenerbahçe'nin transfer politikası gün geçtikçe kötüleşiyor,siz hala Haldun'a laf edin,3 sene önce Inamoto,Saido-Appiah,Anelka ya karşı oynarken şimdi durum tam tersi olma yolunda.. 3 sene önce kovulan Daum'u fener geri alıyorsa tekrar kimse transfer vizyon fln demesin,hani Gs'den kimseyi takımıma koymamdan daha büyük bir yalan da yok yani.. Galatasaray geçmişten ders alıyor,elbette ki Messi'yi getirecek hali yok kimsenin,ama yapabileceklerini en iyi şekilde yapıyor,daha önemlisi marka ve reklam değerini arttırıyor,aynı Anelka,Carlos transferleri gibi,bu transferler önemlidir bence ki Anelka'dan verim alamamak tamamen Daum'un çapsızlığıdır.. Galatasaray ayarındaki bir kulübün bundan daha iyi adamları daha iyi koşullarda almasını bekleyemezsiniz,genç keşfedilmemiş Ribery gibi adamlar alsınlar kariyeri düşüşe geçen adamlar yerine diye düşünüyorsanız,öyle bir dünya yok,kimse kimseye yedirmez bu devirde yeni parlayan gençleri,Porto modelini unutun yani,genç adamları parlatmak Galatasaray gibi bir kulubün işi değil,Galatasaray başarıyı o an hemen verebilecek adamlara ihtiyaç duyar,gelirini ve marka değerini arttırır,değerinden fazlaya satmak onun derdi değildir,çünkü Galatasaray gibi bir kulubün Gençlerbirliğinden farkı transferden gelen zararı marka yoluyla kapatabilmesidir,siz hiç Real Madrid'in transferden para kazandığını gördünüz mü,veya Interin? Transferler tutar tutmaz,normaldir,ama vizyon bu noktada kesinlikle doğru... Ayrıca yukarıda Baliç fln denmiş,haha diye gülerim sadece,Toschack'ın kazığıdır o Real Madrid'e,yatın kalkın ona dua edin,o olmasa kimse o parayı vermezdi fenere,tamamen şanstır,Toschack'ın Türkiye sonrası oradaki teknik direktörlüğü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/2f6/a66/8e8/cc8/289/5a9/857/6f0/cf1/498/e8_450xNULL.gif 2 yok bee okudum da sırf kıllığına :P iyi yazmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bu gif beni hep güldürüyo ya hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 NTVspor haber geçti alttan Dos Santos tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bi gece 3 te Elano gelmişti.. O gece uyumaktan vazgeçip fifa2008 de gs ye elanoyu ekleyip sabaha kadar maç yapmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Adam kendisi söylemiş radyoya Galatasaray'a gidiyorum diye. Bizden açıklama yok. Reddediyomuşuz Dos Santos'u almadık ki kandırdık patla diye (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Klubun yarınını dusunmeyen bir baskan ve yonetime sahip Galatasaray malesef. neden derseniz, bu borclar ne olacak? zaten kotu olan klubun maddi durumunu daha da icinden cıkılmaz hale getirecek. 1 sene ya da kısa sureli sampiyonluk icin resmen klubun maddi temellerini sarsacak transferler nereye kadar. devlete dayanıp stad yaptırmaya benzemez, bi bakarsınız aziz yıldırım alıvermis %49 hissenizi birden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 aahahahahhahahaha çok içmiş gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konn said: bi gece 3 te Elano gelmişti.. O gece uyumaktan vazgeçip fifa2008 de gs ye elanoyu ekleyip sabaha kadar maç yapmıştım.. ABİ AHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar