Achtel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ayrı ayrı cevap vereyim. 1.Si :) Elano ligin ilk yarısı biterken performansını arttırmaya başlamıştı ki Brezilya milli takımındaki maçlarında gayet iyi performans koydu hep. Bu devre de başlarken ilk maçta çok güzel bi futbol koydu adam sahaya. Ben Elano'nun her geçen gün kendini bulduğunu ve daha iyiye doğru gittiğini düşünüyorum. @Nil Haklısın Elano AMC oynatılabilir. Ama Xavi de başta AMC oynuyordu daha sonra orta sahaya doğru çekildi ve şimdi dünyanın en iyi önliberosu diyoruz çünkü hem kesici işi yapıyor hem de inanılmaz top dağıtıyor. Tamam Elano belki bi Xavi olamaz ama eğer fizik gücü onu orta sahada oynamaya yeterli tutuyorsa ve bizim de ihtiyacımız o noktadaysa şuan gayet de ortasahanın içinde oynaması daha faydalıdır. Oyunu 2 yönlü oynayan oyuncu oluyor yavaş yavaş. Ve eğer bunu başarırsa Galatasaray'a çok büyük katkı sağlar ve bir sonraki transferini çok daha yukarıya doğru yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 AMC abi gayet. AMC olarak parladı, ofansif yönüyle hep. Defansif özellikleriyle ya da çalışkanlığıyla tanınan bir adam değil ki :) @Achtel: O da doğru da adamın defansif kabiliyeti pek yok, fizik gücü de ön libero için yetersiz sanırım. Ama ileride asist ve gl makinesi olacak bir adam onu iyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Elano MC değil bildiğin ofansif orta saha yapmayın yahu. MC dediğin adamda tekniğin yanısıra top kapma defansif özellikler pozisyon tutma falan gibi şeyler olur. Elano ofansif adam tam tek yönlü. Yer olmadığından göbekte oynatıyoruz. Hatta yeri geliyor kanatta oynuyor yeri geliyor forvet (forvet derken Ruud gibi değil tabii Messi gibi) oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Yok aslında öyle değil Nilep Brezilya milli takımına da orta saha olduğu için çağrılan bir adam Elano yoksa çok daha iyi AMC'ler var brezilyalı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Rewendor yazmış gerekeni işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ahah oturup beraber ardayı city'ye göndermişsiniz. bu topiğin bu olayını seviyorum işte okadar derinlemesine,çılgınca analiz yapılıyo ki bi süreden sonra ipin ucu kaçıyo boku çıkıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kafadaki kurgularla nereye kadar. oyuncuları, oynanan futbolu, sahadakilerin aldıkları sorumlulukları, beceriyi beceriksizliği bu kadar net görebiliyorken, hala o adam o mevkinin adamı değil vs. demek ne kadar doğru. bir vazgeçilemedi şu elano/arda sevdasından :) keita'yı da derbide gördük. top indiremedi amcaoğlu. oynayamadı oynayamadı dellendi carlos'a salladı bir tane. diyorum, ligimizdeki zencilerde ezilmiş kara halk zenci siniri var. strese gelemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 elano kesinlikle forvet arkası ya da tam anlamıyla ofansif bir orta saha değil. Elano macnhester city'de de , shaktar'da da hep aynı rolleri oynadı, açıklamak gerekirse hagi'nin rolünü yapmaya çalışan biriydi. Orta sahadan uzun paslarla oynayan, iyi şut atan, yeri geldiğinde çalım atan bir adamdı. Ama öyle çok çalım atan, sürekli ileri koşular yapıp alex gibi gol arayan bir adam da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Her MC yi xavi sanmayın abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 İyi de Hagi ön libero oynamıyordu o var işte. Sen defansif oynatırsan adamı, Hagi gibi özelliklerini de kullanamaz ki. Yoksa Alex gibi değil tabii ki tam Hagi gibi bir adam ama Hagi ön libero oynamıyodu, kesinlikle bu kadar defansif oynatılmıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben manchester city ve shaktar'dan bahsettim, yoksa galatasaray'daki elano'yu çok bilmem, lig tv yok şu an bende, özetlerden de sağlıklı yorum yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 suBzer0 said: Her MC yi xavi sanmayın abi.. Xavi değilse de Fabregas tipi.Adam ne amc ne ön libero, 4-3-3'ün üçlü orta sahasında 2 önliberonun ortasına bir adam istedi Rijkaard,Elano alındı.Birkaç maç sonra domine eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi elano köpek gibi koşuyor.hagi koşmazdı mükemmel şutlar paslar ve arada enerjisini fantastik calımlara harcadı.koşmasına gerek kalmazdı cunku okan ve emre vardı.o adamlar varken hagi tabi ofans oynardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Tamam işte Barış tazı gibi koşuyo zaten çalışkan falan, Rijkaard da vazgeçmiyo. Barış koşsun Elano ofansif oynasın. Yani demek istediğim defansif yük vemezsen adama ve ofans yardımcı ol top dağıt adam geç asistler yap uzaktan bombala falan dersen verim alırsın. En azından bana öyle geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Modern futbolda yok öyle 90 dakika yat iki tane güzel pas ver 1 şut çek maçı bitir modeli. Koşucak presini de yapıcak pasını da atıcak eşşek gibi yapıcak bunları o kadar para alıyorsa :D Ki son maçta yaptı da böyle devam etsin hatta daha da iyi oynasın ki adama benzesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 rubrubbakidibakbak said: elano kesinlikle forvet arkası ya da tam anlamıyla ofansif bir orta saha değil. Elano macnhester city'de de , shaktar'da da hep aynı rolleri oynadı, açıklamak gerekirse hagi'nin rolünü yapmaya çalışan biriydi. Orta sahadan uzun paslarla oynayan, iyi şut atan, yeri geldiğinde çalım atan bir adamdı. Ama öyle çok çalım atan, sürekli ileri koşular yapıp alex gibi gol arayan bir adam da olmadı. Alex ve koşu yapmak ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Hayır koşsun zaten de ortasahada durmasın. Bence bariz bi şekilde Rijkaard ona rakip ceza sahasına yaklaşma dedi. Yoksa adam neden hep ortasahada bekles ki? Adam saf ön libero oynuyordu yani MC falan değil bildiğin ön libero olarak oynatıldı kaç haftadır. Geçen maçta MC gibi oynadı, ofansif roller de üstlendi o zaman zaten gördük kalitesinden biraz bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dos santos gelmş gs ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 son maçta Elanoyu MC oyun kurucu oynattı işte rijkaard. çıkana kadar sahanında en iyisiydi.sene başında arda kanatta elano AMC deyken pek iyi verim alamadı rijkaard bana göre.sezonun ilk yarı sonuna doğru, elanoyu CM ye çekip pas dağıtımı görevi verince gayet iyi verim almaya başladı. antep maçında çok iyi pas attı, ileriye çıkıp uzaktan sert şutlar attı, takım savunmasına da çok yardım etti. ayhana oyunu iki yönüyle oynayan MC diyolarda adam rakip ceza sahası yayında top önündeyken geri dönüp defansa geri pas atan bir adam.açıkçası uzun bir süre ayhan gibi bir takozu izledikten sonra, elanoyu Mc pozisyonunda izlerken müthiş keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 poopla said: dos santos gelmş gs ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 İyi transfer gibi gözüksede. o mevkiide çok futbolcu olmasından dolayı sorun da yaratabilir.. dos santos benim bildiğim sol açık oyuncusu yani daha çok arda gibi... o mevkiide caner , arda , sakat olmasına rağmen kewell gibi alternatifler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Caner zaten yarışamaz o bölgede artık da.... Elano geriye çekiliyorsa ilerideki üçlü Santos - Arda - Keita olur en önde de Baros. Kewell gelince artık ne olur bilmem. Kewell değil Nonda gitmeli zaten. 2 tane kaliteli forvetimiz var Baros - Jo, tek forvet oynuyoruz ileride. Haliyle bi üçüncü forvete gerek yok, onun yerine gençler falan idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 nonda gitsin diyenlere soruyorum, atletico maçında kimi oynatmayı planlıyorsunuz acaba? kewell ın sözleşmesi askıya alınır nonda kalır sene sonu gönderirsin tamam. uefa da hangi forveti oynatıcaksınız kewell bile yok forvete yamamak için. bizim gizli mükemmel bir forvetimiz varda ben mi bilmiyorum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Keita oynar en kötü çakma Eto'o misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 caner hakan baltanın yedeği arkadaşlar.adamı hemen arda nın kewellin yedeği yaptık sol bekimiz yok hakan baltadan başka.ki caner sol bekte hakan baltayı çogu maç kesecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar