Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
jo da yok diyorlar alma opsiyonu.dos santos ne olur bilmiyorum.ama dediğindede haklısın :P eğer iyi bir fiyata koparabilirsek ilerde iyi paraya satabiliriz
Mesaj tarihi:
abi dmf lazım lan, gelmesin ofansif oyuncu. gol yiyoruz şu süper ligde bile bol bol. ilerde bi şekilde bişeyler yapılıyo da, defanstan özellikle servetten topu alıp ileriye atacak insan lazım bize.
servet 5-6 adım atıyo topla sonra taca doğru sallıyo, yapmasın. biri alsın ayağından o topu.
Mesaj tarihi:
ah ulan ya

sporx said:

Bir ara Galatasaray'ın da transfer listesinde olan Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Ruud van Nistelrooy Hamburg ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Hamburg'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Nistelrooy için Real Madrid'e bonservis bedeli ödenmeyeceği de ifade edildi.

=( beleşe almışlar bir de..
Mesaj tarihi:
kewell nisandan önce gelmiyor diye, sözleşmeyi iptal ediyola, yerine de dos santos u alıyolarmış. sabahta yazıyodu. doğrudur büyük ihtimalle
Mesaj tarihi:
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/5983.php

Direk haber gelmiş,seviyorum bu resmi siteyi ne varsa çat diye çıkıyor,hani tamam belirtmiyorlar rakam ama en azından medyayı takip edip saniye saniye bilgilendiriyorlar,yalan da söylemiyorlardır heralde..
Mesaj tarihi:
barnacle said:

2 milyon olduğuna emin misin? hiç inandırıcı gelmedi.

haberturkte okudum kolpadır büyük ihtimal (: ama linderoth olayı dogru :/ joyu almak için sözleşmesi feshedildi 800'e

iyide yapıldı bence (:
  • Yeni Oluştur...