Revenant Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 jo da kiralik santosta nereye kimi satiosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 alma opsiyonu ile gelmiyor mu bu oyuncular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 jo da yok diyorlar alma opsiyonu.dos santos ne olur bilmiyorum.ama dediğindede haklısın :P eğer iyi bir fiyata koparabilirsek ilerde iyi paraya satabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi dmf lazım lan, gelmesin ofansif oyuncu. gol yiyoruz şu süper ligde bile bol bol. ilerde bi şekilde bişeyler yapılıyo da, defanstan özellikle servetten topu alıp ileriye atacak insan lazım bize. servet 5-6 adım atıyo topla sonra taca doğru sallıyo, yapmasın. biri alsın ayağından o topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 caner de kiralık diye biliyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 caner'de var ama satın alma opsiyonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Fossa Nonda ile büyük oranda anlaşılmış takımdan ayrılıyor falan diyor ^^ Bir bomba daha mı geliyor Haldun yoksa? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ah ulan ya sporx said: Bir ara Galatasaray'ın da transfer listesinde olan Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Ruud van Nistelrooy Hamburg ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Hamburg'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Nistelrooy için Real Madrid'e bonservis bedeli ödenmeyeceği de ifade edildi. =( beleşe almışlar bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kewell nisandan önce gelmiyor diye, sözleşmeyi iptal ediyola, yerine de dos santos u alıyolarmış. sabahta yazıyodu. doğrudur büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kewella yapılmasın öyle bir şey ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yok yok nonda yolcu merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kewell kalir abi olmaz o is adam kalsin diye arkadas bile getirdiler yanina daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Kewell'a öyle bir şey yapılmamalı ya. Çok özverili oyuncu, ayıp olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 4 ay için 2milyon + linderotha 800 satın alamaz gs bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 2 milyon olduğuna emin misin? hiç inandırıcı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 herkes fiyatı için birşeyler sallıyor, hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Habertürk'te 2 milyon demiş ama bence değildir ya. 4 aylık kiralama için 2 milyon verilir mi? Hayır istenmez bile o kadar para ayıp yani. Zaten kadrodışı olan adam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 http://www.galatasaray.org/kulup/haber/5983.php Direk haber gelmiş,seviyorum bu resmi siteyi ne varsa çat diye çıkıyor,hani tamam belirtmiyorlar rakam ama en azından medyayı takip edip saniye saniye bilgilendiriyorlar,yalan da söylemiyorlardır heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ehueh yalçındağ bildiğin sıvamış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Sıvamış derken ne demek istediğini anlamadım ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 barnacle said: 2 milyon olduğuna emin misin? hiç inandırıcı gelmedi. haberturkte okudum kolpadır büyük ihtimal (: ama linderoth olayı dogru :/ joyu almak için sözleşmesi feshedildi 800'e iyide yapıldı bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 o 800'ü zaten alıcaktı. sene sonuna kadar gitmicekti yani. iyi oldu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Wishmaster said: Sıvamış derken ne demek istediğini anlamadım ? =) yani lafını iyi geçirmiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 jo diye bir adam almışız, adam iyiymiş ama disiplinsizmiş. istemiyorum disiplinsiz adam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sakin ol jo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar