nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Of sinirlendim bak şimdi. Son yıllardaki en şerefsiz Türk futbolcu heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Estel_Anorien said: bi katil çıkartıp sahaya sarı kartlık bi faulle agüeroyu pert edip sarı kartlıyı değiştirip rahat rahat oynarız. fenerliler de baroşa öyle yapıyo. emre aşık(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 jo'ya baros forması giydirmeyiz inşallah. belli olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nileppezdel said: Of sinirlendim bak şimdi. Son yıllardaki en şerefsiz Türk futbolcu heralde.. Bence bu mesajdaki "son yıllardaki" ibaresi fazla olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nileppezdel said: Of sinirlendim bak şimdi. Son yıllardaki en şerefsiz Türk futbolcu heralde.. kim o? ayrıca avrupada oynamayacak adamı almamız kötü oldu ama en azından ligde rahatladık o iyi. resmi sitede kimin gittiği yazmıyor bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 O degil de linderoth ne serefsiz allahsiz bir adam cikti (Sporx`teki yazilari baz aliyorum) herifin ac karnini doyurduk bedavadan milyon euro`lari aldi simdi bir Elfborg`un parasini begenmedi , iki git diyince bana tazminat vermesseniz ve pesin vermezseniz sitsen gitmem demis 600bin euro icin.Bunu taraftar sokakta yakalayip sakatlasa (ki zaten ota boka sakatlaniyor) haksiz mi simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ee biz değilmüyüz Avrupalı futbolcular çok profesyonel diyen. işte size profesyonellik. bu arada Jo ne yapar başarılı olur mu? deyin hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 eğer galatasaray.org da yazanlar doğru ise adam tsl yi siler süpürür.1.89 boyunda sol ayaklı süratli bir oyuncu olduğu yazıyor.en az baros kadar etkili olcağını düşünüyorum ben.ama ne olursa olsun nonda dan iyi olcağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 İyi topçu oynamak isterse siler süpürür TSL'yi ama elimizde tutamayız. İçimde kalır benim. Yoksa işe yarar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 jo ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi adam için zamanında 24 milyon öro ödenmiş ne kadar kötü olabilir ki ;) hem kiralık hem opsiyonu bizdeyse süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sol ayaklıysa yardırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Jo nun ve elano nun birlikte oynadığı bir maç fikir verir jo hakkında.Başlarda baya kaçırsa da şansızlık çoğu, baya teknik ayağı iyi hızlı bi forver çok iş yapar tsl de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 İyi anlamda 2. Ribery olur mu yani. Olursa süper olur hem bu yönetim canaydın gibi iş bilmezde değil sene sonu kaçırmaz adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Abi kulüple anlaştık opsiyon izde de adam "ben şov yaptım burda, avrupadan istiyolar size mi imza atacam" diyip giderse kalırız ortada. Ki öyle olur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bu adam direklere bu kadar takılırsa benim kalbim dayanmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ahahaha antu daki yorumlar harika :D:D:D ilk sayfalarda jo gelmez diyenler şimdi zaten balon transfer diyorlar ahahahahah.seviyorum bu adamları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 adamlar çok efsane. elano gelirse taksimde çıplak gezerim diyenlerde vardı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 jo niye gelmesin ki gs ye ilk 18 e giremiyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bende de öyle forvet hattı olsa benim takımımda da giremez. ama zaten evertona kiralık gitmişti hani bi yere gidiceği az buçuk belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Disiplinsiz diye giremiyo yoksa TSL için overqualified bir adam. Ama iyi oynayıp vitrin yapıp tüyer sezon sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 jo kötü oyuncumudur iyimidir bilemiycem hiç canlı izlemedim.öyle özetlerden yada youtube dan felan izledim sadece.eğer nonda dan 1 gömlek bile üstünse adam yardırır.arkasındaki adamlar yeter artar bile.ama keşke uefa da oynayabilcek bir oyuncu alsaydık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 cska zamanlarındaki maçlarını izlemis biri olarak söylüyorumki o formuna ulasırsa bırak nondayi baros un su anki halinden bile 1-2 gömlek üstün bir oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar