Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

anasayfam o.

anlayamadığımda şu. şimdi arkadaş orda esprili dille adam kuşları öldürüomuş yazmıs. bende aynı şekilde aynı esprili dille yazdım. ama sorunu ben oluşturmuşum gibi davranılması saçma geldi bana.
eleman masum bir kuşun ölümünden bahsetmiş. senin için fesat üzerine alınmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ha crouch dominant ama van nistelroy pısırık? farklı futbolculardan mı bahsediyoruz. ruud kodumu oturtur olm. crouch zayıf buz patencisi gibi bişeyin biraz uzunu.

Nistelroy ile Crouch bambaşka adamlar karşılaştırmam ama seç deseler kulüp olarak Crouch'u alırım.
Nistelroy kariyerinin sonuna gelmiş artık ve sakatlık durumları da var bu yaş üstüne, egosu-pohpohlanma derdi falan da cabası.
Crouch'un olayı bambaşka fizik itibari ile aşırı dominant henüz 28 yaşında ve son sahibi de olmayacaksın adamın her zaman müşterisi olan bir tip forvet çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanım dondu lan! Ruud'a teknik değil falan denmiş. Sizin teknikten tek anladığınız alıp 20 kişiye çalım atmak falan mı? Atın kendinizi en yakın yüksek binadan falan...
Ha Galatasaray'a alınmasını istemem ama bu tekniği yok falan diye değil yani yaşı kemale ermiş faydalı olsa en fazla 1 sezon artık genç yetenek alıp parlatalım falan yada bi Baros daha bulsak :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

buna kendinde inanıyosan helal olsun valla sana. ayrıca alıncak bişi yok. bu kadar ufak atışmayı bile çekemiyosan bence sen fesatsın.
yahu benim ciddi bir şey yazdığım tek tük son bir kaç haftadır şu futbol bölümüne. sen fazla ciddiye almışsın sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...