Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

olm beşiktaş taraftarı sizin kadar beklenti içinde değil işte
demiröreni ciddiye almadığımızdan biz sevinmiyoz şu bu gelecek diye.
hatta üzülüyoz kodumun başkanına yine borçlanacak takım. cebinden yıldız alıcak diye belki.
elanoyu siz almadan önce m.city yıldız diye görmediği için sattı işte. şu anki kadrosuna yakıştıramadı. o lige göre kalitesi düşüktü. ama tslye göre baya kaliteli tabi adam gibi oynarsa. bana göre elinizde patladı. hiç beklediğim performansı vermedi.
keitadır yaptığınız adam gibi transfer.
satmazsanız yada gitmek istemezse sizi 3 sene götürür o adam
Sosyal ağlarda paylaş

kermit fazla alkol tükettin galiba :) Kim niye heyecan yapsın şimdiden. Gelirse seviniriz. Ama dünyanın en iyi modern forvet tiplerinden birine teknik yok dersen onu tartışmak ayrı konu. alın sizin takıma koyun ruudu isterseniz, isterseniz fener alsın farketmez ama ruudda teknik yok denince itiraz ederim :)

"siz kendi transferinize bakın" ekolüne karşıyım. Sidik yarıştırmıyorum çünkü futbol tartışıyorum. Yeri gelir beşiktaşın transferlerini de tartışırız konu o olduğunda.

Ama konu o değil. Hatta konu şu anda gs ye gelip gelmemesi bile değildi benim için Ruud'da teknik yok lafıydı konu.

Elano bence şu anda gayet iyi. Man City'den kendisi gitmek istedi, herhangi bir premier lig takımında da oynayabilirdi, ama formasının garanti olacağı bir yeri seçti. Biz alırken peşinde Milan vardı adamın. Boş adam değil yani, ya da Man City için yetersiz hiç değil. Ha, gerçek Brezilya milli takımını hak eden 2-3 sezon öncesinin Elano'su değil ama o da zamanla. Birkaç haftadır gayet güzel tıkır tıkır oynuyor. Gol attığımız pozisyonların ya içinde ya da başlangıcında hep o var, çok güzel pozisyonluk ara pas atıyor. Gayet faydalı oyuncu. Ha kendisi gol atmıyor falan o ayrı. Zamanla o da olur. Ama şu anda yeterli düzeyde oynuyor Elano. Ha geldiğinde kopardığımız yaygaraya verdiğimiz ücrete değdi mi? Daha değil ama o da zamanla umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Elano'nun gideri var ama. İsim yapmış futbolcu satabiliriz. Siz Tabata'yı 8 milyona satarsanız kıyamet gelmiş demektir zaten

işte ondan bahsediyom biraz sınırlarını zorla şu futbola girince
beynini aç yani
cahilsin her bölümdede futbolda bile cahilliğin sınırları vardır
tabata elimizde patladı diyom bende.
8m verilecek oyuncu değil diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

lan tabata şakaydı tamam da
beklentiye girmiyoruz ne demek ya. biz de messi filan beklemiyoruz. isimler açıklanmadan da bilmiyoduk. benim azımdan kaç kere duydun oo hacı şunu alıyomuşuz diye. her transferin de arkasındayım ayrıca. bi de sizin beklentiye girememeniz bizim sorunumuz değil. gs nin alabildiği adamlar belli, girmesi gereken beklenti belli. beşiktaşla kıyaslanmaz o da
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

nileppezdel said:

Elano'nun gideri var ama. İsim yapmış futbolcu satabiliriz. Siz Tabata'yı 8 milyona satarsanız kıyamet gelmiş demektir zaten

beynini aç yani

Tamam da elano bize patlamadı onu diyorum işte. Biz zarar etmeden kurtarabiliriz :) Ne dediğini anlayabiliyorum da ağır saçmalıyorsun şurada Kermit. Tüpçü etkisi heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

kermit fazla alkol tükettin galiba :) Kim niye heyecan yapsın şimdiden. Gelirse seviniriz. Ama dünyanın en iyi modern forvet tiplerinden birine teknik yok dersen onu tartışmak ayrı konu. alın sizin takıma koyun ruudu isterseniz, isterseniz fener alsın farketmez ama ruudda teknik yok denince itiraz ederim :)

hacı daha adam gelmeden nası oynıycanı
kimin kime asist yapacağını
golü nasıl atacağını nerede oynıycanı kararlaştırdınız.
ve teknik lafı
agüero, ibrahimoviç, messi, henry, anelka gibi forvetler tekniktir.
bana göre ruud gibi adamlar bitiricidir.
uzun boyunun ve fırsatcılığıyla son vuruşları yapar. olay budur.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

kermit said:

nileppezdel said:

beynini aç yani

Tamam da elano bize patlamadı onu diyorum işte. Biz zarar etmeden kurtarabiliriz :) Ne dediğini anlayabiliyorum da ağır saçmalıyorsun şurada Kermit. Tüpçü etkisi heralde

patladı derken anlamadın mantığı
verdiğin para değil olay. beklentiniz çoktu ama patladı adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelka nistelrooy'dan daha teknik değil de.. İsmi yakışmıyo saydığın dğer adamların yanına.

Ayrıca bir tarnsfer olasılığında onun sisteme nasıl oturacağını tartışmak gayet doğal bence. Üzerine sistem kurulabilecek admdan bahsediyorken.

Tabata üstüne sistem kurulacak kadar süper bir adam olmadığından yaşamadın bu hisleri tabi. GS'li ol kermit, sana hiç tatmadığın hisler tattıracağım..
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

nileppezdel said:

kermit said:

nileppezdel said:

beynini aç yani

patladı derken anlamadın mantığı
verdiğin para değil olay. beklentiniz çoktu ama patladı adam.

Onu da anladım da daha erken. Son oynadığı maçlarda iraz ışık gösterdi. Ben inanıyorum o adam olacak.

Ayrıca dos santos bence patlamadı abi, yine iyi katkı yaptı fenere
Sosyal ağlarda paylaş

hacı tabata konusu hakkında size bişi dedimmi yoksa siz okuyamıyomusunuz ?
tabata salakça tüpçünün gerizekalılığından başka bişi değil.
8milyonluk oynayacak bi adam değil
ben olsam 1 milyon bile vermem o adama.
8 milyona ben tabatadan üstün 3 tane adam getiririm.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Anelka nistelrooy'dan daha teknik değil de.. İsmi yakışmıyo saydığın dğer adamların yanına.

Ayrıca bir tarnsfer olasılığında onun sisteme nasıl oturacağını tartışmak gayet doğal bence. Üzerine sistem kurulabilecek admdan bahsediyorken.

Tabata üstüne sistem kurulacak kadar süper bir adam olmadığından yaşamadın bu hisleri tabi. GS'li ol kermit, sana hiç tatmadığın hisler tattıracağım..

anelka nistelroydan kat kat teknik. ya ingiltere ligini izlemiyosun yada futbol bilgin yok. ben ikinci seçenekteyim. neyse
sen hala tabata diye laf sokmaya çalışırsan burda senle işimiz baya var. seni eğitmek 4 yaşındaki köpeği çiftliğe gönderip eğitmekten bile daha zor olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ruud alır yeri gelince top sürer, yeri gelince teknik ara paslar atar, yeri gelince çalım atar. Bitirici olacak forvet teknik olamaz diye bir şey yok. Adriano da tekniktir Ronaldo da ama bitirici değil mi bu adamlar?

şuraya ruudun euro 08de topa basıp üstünde dönerek topukla attığı ve kaleciyle karşı karşıya bırakan bir pası koyacaktım da videosunu koyamadım youtube'da.

Ayrıca Anelka'ya teknik deyip Ruud'a dememek artık futbol ayıbını geçtim bambaşka bir şey :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...