Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

evet
zaten baroş da orta sahada topu alıp yardırıyo di mi.
ben nonda nın 25 metrenin gerisinde topa bastığını görmedim önde değilsek. nonda gibi bi kalas bile gol atıyo bizde, işi orda beklemek, dayanıklı olmak.

aslında ali lukunkuyu göndermicektik biz. tam bizim sisteme uygun
Sosyal ağlarda paylaş

Son halini bilmiyorum da sakatlanmadan önce Euro08'de gayet hızlı ve teknikti. Tek forvet olarak hollandada bayağı süpürdü ortalığı.

Kaldı ki tek forvetin hızlı olması şart değil. Hava topları indirsin rakibi bozsun arkadan gelen üçlüye yer açsın yeter de artar. Ama Ruud eskisi kadar olmasa da hala "yeterince" hızlıdır bence (son halini görmedim pek oynamıyor zaten o yüzden kesin konuşmuyorum).

Bi de zaten tekniğe ihtiyacı olup olmadığını ya da teknik eksiğinin gs de falan önemli olup olmadığını tartışmıyoruz ki, Ruud teknik mi değil mi onu tartıştık. Teknik olduğunu kabul edenler ve yeterince maçını izlememiş olanlar olarak ikiye bölündük :P
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Hayır da baros gibi yırtıcı bir forvetten sonra ruud saçma olur gibi geliyo. En azından taktiğe direk oturmaz, değişmesi gerekir oyun tarzımızın
ruud gelirse yalnız o taktiğe oturmasa da top onun ayağına oturur o da yeter. hakan şükürün yapılı ve teknik olanı gelecek işte yahu, adam gittiğinden beri ilerde topu indirebilen adam yok. bu adam ilah gibi olur hele türkiyede her sene gol kralı olmazsa noliym.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...