DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet. amerikan seçimleri gibi iki futbol takımı olsa da rahatlasak hem. türkiyede gs/fb ispanyada barça/real gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 teknik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 benim bildiğim ruud van nistelroy groningen meslek yüksek okulu mezunu. baya var tekniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 İyi de şimdi nistelrooy yaş itibariyl hızlı ve çevik değil. Tek forvet oynuyoruz o da hızlı ve çevik olmalı, araya kaçabilmeli falan. Ruud gelirse yazar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet zaten baroş da orta sahada topu alıp yardırıyo di mi. ben nonda nın 25 metrenin gerisinde topa bastığını görmedim önde değilsek. nonda gibi bi kalas bile gol atıyo bizde, işi orda beklemek, dayanıklı olmak. aslında ali lukunkuyu göndermicektik biz. tam bizim sisteme uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 tekniğe gerek yok. ona pozisyon hazırlayacak ultrateknik oyuncularımız var, o yazsın yeter ki işi o. ps: lan sanki adam geldi de tartısıyoz rolünü. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: benim bildiğim ruud van nistelroy groningen meslek yüksek okulu mezunu. baya var tekniği teknik lise çıkışlı değil en başta. düz lise mezunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Son halini bilmiyorum da sakatlanmadan önce Euro08'de gayet hızlı ve teknikti. Tek forvet olarak hollandada bayağı süpürdü ortalığı. Kaldı ki tek forvetin hızlı olması şart değil. Hava topları indirsin rakibi bozsun arkadan gelen üçlüye yer açsın yeter de artar. Ama Ruud eskisi kadar olmasa da hala "yeterince" hızlıdır bence (son halini görmedim pek oynamıyor zaten o yüzden kesin konuşmuyorum). Bi de zaten tekniğe ihtiyacı olup olmadığını ya da teknik eksiğinin gs de falan önemli olup olmadığını tartışmıyoruz ki, Ruud teknik mi değil mi onu tartıştık. Teknik olduğunu kabul edenler ve yeterince maçını izlememiş olanlar olarak ikiye bölündük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Teknik gereksiz de baros aralara iyi kaçıyor, rakip defansı yıpratıyor. Ruud'da o potansiyeli göremiyorum ben son 2 senedir izlediğime göre. Yaşlandı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 reykard nistelroya daha fazla sans vermeli, klubede otursun diye mi aldik adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi oynatmıyoki adamı reykard. oynatın artık şu ruudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ya size versek takımı 11 tane agüeroyla filan sahaya çıkacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Hayır da baros gibi yırtıcı bir forvetten sonra ruud saçma olur gibi geliyo. En azından taktiğe direk oturmaz, değişmesi gerekir oyun tarzımızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 baroşa yavaş denmiş. baroş ronaldonun iki katı hızlı. 100 metreyi 5 saniyenin altında koşabilen iki futbolcudan biri. diğerinin kim olduğu bilinmiyor kazım olabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 agüeroda teknik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 araya kaçan adam isteseydik ruud van gstring alırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hızlı futbolcuda ilk 3 sıra şöyleydi 2009da kazım > sabri > i.üzülmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 nileppezdel said: Hayır da baros gibi yırtıcı bir forvetten sonra ruud saçma olur gibi geliyo. En azından taktiğe direk oturmaz, değişmesi gerekir oyun tarzımızınruud gelirse yalnız o taktiğe oturmasa da top onun ayağına oturur o da yeter. hakan şükürün yapılı ve teknik olanı gelecek işte yahu, adam gittiğinden beri ilerde topu indirebilen adam yok. bu adam ilah gibi olur hele türkiyede her sene gol kralı olmazsa noliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Rewendor said: agüeroda teknik yok. sana bi soru agüeromu teknik ruudmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: araya kaçan adam isteseydik ruud van gstring alırdık ZARAHARHHARHAHRTADIGHHGKA:DHtr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 nonda bile bu takımda gol atabiliyor.ruud yardırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 nonda dediğin adam zenci bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 o kadar iddialıyım ki, arda, keita, elano görevini yapsın tam, beni koy forvete bi sezonda 25 gol atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kazım. Zaten göndermeydi agüeroda teknik yok lafı "ruudda teknik yok"a :) Ama ruud'da teknik yok demek ayıp hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ruud'da teknik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar