Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

fede said:

ligin ilk yarısı maç vermeyiz ama muhtemelen. 15 galibiyet 2 beraberlik bekliyorum ben. sonra karanlık güçler devreye girer 2 mağlubiyet 2 beraberlik 13 galibiyet de 2. yarıda alırız. 88 puanla şampiyon bitiririz

BJK'lilerin rolü bu "ön ağlama" son birkaç senedir, GS'li adam ağlayınca sırıtmış. Bence yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

sabri+aydın+necati'ye ronaldinyonun kramponlarını verseler yeter.

ayıp be abi. adam daha kaç yaşında. bi durun 1-2 sezon bakın sonra böyle şeyler diyin. tamam sabri ve necatiyi anladım da aydına bu nefret niye?

edit: aydının 2 sezondur (yanlış hatırlamıosam bu 3. veya 4. sezonu olması lazım hatta takımda, %90 3 hatta altyapıdan sonra) a takımda olduğunu biliyorum da, bu kadar oynama şansını ne zaman buldu ki? ardaya da öyle demiş olsak, ilk 4-5 maçında kötü oynamış olsa, şimdi yanmaz mıydık?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

gazetede reykard,gokhan ve servete topu oyuna sokmayı ögretti,frikiler elano kornerlerde arda paylaşımı yaptı yazıodu.mutlu oldum.

Yok öğretmeye çalışıyor yazmışlar :D öyle kısa sürede öğrenemezler ama sabri antremanlardan sonra şut çalışması yapıyormuş en azından denediğini ve atamadığını görmüş :D

umarım verilen emek işe yarar bizde sölediklerimizi yeriz sabri hakkında ne diyim. *umutsuzdur*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...