Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Lancelion said:

balon said:

galatasaray euroligue champion olmazsa başarısız benim gözümde, ligte ne yaptığı zerre umrumda değil .

ilk günden işe mi başlanır ?

bi' takım alışsın, seneye güzel hedefler olur.

Galatasaray gibi bir takımın hedefinin lig şampiyonluğuyla bitmemesi lazım . Biz farklı bir takımız, başarılar görmüş bir takımız . Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Kupaları Türkiye mümessiliyiz . O yüzden Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesiyle duyduğu 1 senelik sevinçler ya da Beşiktaş'ın ayda yılda aldığı 2 kupayla orgazm olması gibi küçük hedeflerimiz olmamalı bizim .

Galatasaray ötekilerle bir değil.

Hedefimizi biz büyük tutalım da , bu sene olmasın seneye olsun canım =)

edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

galatasaray euroligue champion olmazsa başarısız benim gözümde, ligte ne yaptığı zerre umrumda değil .

sen böyle dediğinde, "takım başarısızsa sorun td'dedir" diyen tipler yüzünden başa dönüyoruz işte.

bu takım dişe dokunur başarı elde edemese de başarısız sayılmaz, alışma süreci.
Sosyal ağlarda paylaş

ÖHÖ ÖHÖ ÖHÖHÖHÖHÖ!

fotomaç said:

G.Saray’ın çalışkan futbolcusu Sabri’ye, İtalya’nın Milan kulübünün talip olduğu iddia edilidi. Sarı-kırmızılı futbolcunun menajeri Ali Güven, Milan’dan iki yetkilinin dün gece Ali Sami Yen’de Tallinn maçını izlediklerini ve Sabri için bol bol not aldıklarını, stattan da memnun ayrıldıklarını söyledi.

ok3 b@p th3 k3nk 100gp
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

ÖHÖ ÖHÖ ÖHÖHÖHÖHÖ!

fotomaç said:

G.Saray’ın çalışkan futbolcusu Sabri’ye, İtalya’nın Milan kulübünün talip olduğu iddia edilidi. Sarı-kırmızılı futbolcunun menajeri Ali Güven, Milan’dan iki yetkilinin dün gece Ali Sami Yen’de Tallinn maçını izlediklerini ve Sabri için bol bol not aldıklarını, stattan da memnun ayrıldıklarını söyledi.

ok3 b@p th3 k3nk 100gp

Bende okudum çok güldüm. Üstüne kaç para verecekmişiz alsınlar diye ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...