Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 CL gruplardan kac takım katılıyordu uefa ya bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Sekiz,eger statüde bi degişiklik olmadıysa her gruptan 3. takım uefa kupasından devam ediyordu önceki senelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bence o yapılmayacak bir iddaa değil, galatasarayın kadro hakkaten iyi, başında da artık aklı başında bi adam var. En iyi kadro kesin şampiyon falan denmez belki ama aday olarak gösterilebilecek bi takım. kağıt üstünde tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 galatasaray euroligue champion olmazsa başarısız benim gözümde, ligte ne yaptığı zerre umrumda değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bana baya zor geliyor.ama bu kadroyla neden olmasın diyorum yani içten içe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 her şey mümkün tabi artık bu kadroya ve daha önemlisi rijkaardın ekibine bakınca. Öte yandan da chelsea nin taş gibi takım olmasına rağmen hala o şl yi alamaması var. İstemek yetmez daha da iyi olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 balon said: galatasaray euroligue champion olmazsa başarısız benim gözümde, ligte ne yaptığı zerre umrumda değil . ilk günden işe mi başlanır ? bi' takım alışsın, seneye güzel hedefler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 aynı şeyi yazıcaktım balon'un mesajını gördükten sonra Lancelion yazmış benim yerime =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 tabi anlayınca alamıyıcagınızı yemen yatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bugün gs'nin maçı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 varvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mulgear6 said: tabi anlayınca alamıyıcagınızı yemen yatın yemen değil, estonya ekibi rakibimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 tam bir spiker yorumu olmuş estonya ekibi levadia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Estonya temsilcisi daha bir spiker yorumu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Lancelion said: balon said: galatasaray euroligue champion olmazsa başarısız benim gözümde, ligte ne yaptığı zerre umrumda değil . ilk günden işe mi başlanır ? bi' takım alışsın, seneye güzel hedefler olur. Galatasaray gibi bir takımın hedefinin lig şampiyonluğuyla bitmemesi lazım . Biz farklı bir takımız, başarılar görmüş bir takımız . Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Kupaları Türkiye mümessiliyiz . O yüzden Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesiyle duyduğu 1 senelik sevinçler ya da Beşiktaş'ın ayda yılda aldığı 2 kupayla orgazm olması gibi küçük hedeflerimiz olmamalı bizim . Galatasaray ötekilerle bir değil. Hedefimizi biz büyük tutalım da , bu sene olmasın seneye olsun canım =) edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 abi zaten bu "bu sene şampiyonuz avrupada" nidaları yüzünden bi teknik direktör istikrarı yok. gs ligde 10. avrupada da taline elense bile rijkaard en az 3 sene başta olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 balon said: galatasaray euroligue champion olmazsa başarısız benim gözümde, ligte ne yaptığı zerre umrumda değil . sen böyle dediğinde, "takım başarısızsa sorun td'dedir" diyen tipler yüzünden başa dönüyoruz işte. bu takım dişe dokunur başarı elde edemese de başarısız sayılmaz, alışma süreci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bu kadroya ben de inanıyorum kalsın bu sene olmadı öbürki seneye olsunlar ama bakma sen takımların bıçak sırtında olması da iyidir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bu arada şimdi dikkatimi çekti NTV+NTVSpor kanallarında hiç Galatasaray'lı yorumcu kaldı mı? Kameramanları falan da kovucaklar mı yakında? :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ÖHÖ ÖHÖ ÖHÖHÖHÖHÖ! fotomaç said: G.Saray’ın çalışkan futbolcusu Sabri’ye, İtalya’nın Milan kulübünün talip olduğu iddia edilidi. Sarı-kırmızılı futbolcunun menajeri Ali Güven, Milan’dan iki yetkilinin dün gece Ali Sami Yen’de Tallinn maçını izlediklerini ve Sabri için bol bol not aldıklarını, stattan da memnun ayrıldıklarını söyledi. ok3 b@p th3 k3nk 100gp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 gs çok iyi valla; çökerse kendinden ötürü çöker sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sabri gitsin. LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Satsınlar şu Sabriyide Milana kurtulalım :P webaslanda okudum haberi sabah sabah dünkü maçın etkisinde miyim ne demeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 unK said: ÖHÖ ÖHÖ ÖHÖHÖHÖHÖ! fotomaç said: G.Saray’ın çalışkan futbolcusu Sabri’ye, İtalya’nın Milan kulübünün talip olduğu iddia edilidi. Sarı-kırmızılı futbolcunun menajeri Ali Güven, Milan’dan iki yetkilinin dün gece Ali Sami Yen’de Tallinn maçını izlediklerini ve Sabri için bol bol not aldıklarını, stattan da memnun ayrıldıklarını söyledi. ok3 b@p th3 k3nk 100gp Bende okudum çok güldüm. Üstüne kaç para verecekmişiz alsınlar diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sabri+aydın+necati'ye ronaldinyonun kramponlarını verseler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar