Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ben adam bilim adamı çok zeki demedim ki sadece iyi futbolcu dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 HAHAHAHA SABRİ ? İYİ FUTBOLCU ? anırdım burda yukardaki yazıyı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Fistan said: efsane ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Milli takım aday kadrosu: Defans Gökhan Gönül (Fenerbahçe) Sabri Sarıoğlu (Galatasaray Servet Çetin (Galatasaray) Ceyhun Gülselam (Trabzonspor) Önder Turacı (Fenerbahçe) Gökhan Zan (Galatasaray) Hakan Balta (Galatasaray) İsmail Köybaşı (Beşiktaş) Avrupa 3. sü milli takımın futbolcusu iyi futbolcudur bana göre. Ha sende anırma konusunda baya iyisin anlaşılan anırma milli takımı varsa aday olabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ABİ AHAHAHAHDHASHA ilk kez gördüm ben bunu anırdım ahahaha kuzenim olsa masada döverdim yemin ederim öyle güldüm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DeathFinger said: Ha sende anırma konusunda baya iyisin anlaşılan anırma milli takımı varsa aday olabilirsin =) AYIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sakin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Tamam asıl mevkisi sağbek değil ama Galatasaray gibi bi takımda 3 senedir o pozisyonda oynamış biri olarak artık o kadar pozisyon hatası vs yapmaması,orda nasıl oynayacağını öğrenmesi gerek( ki önünde kewell,arda gibi kanat oyuncuları varken).Adamın tek artısı kondüsyonu ve hızı,maçın sonuna kadar kafasını eğip korner direğine kadar koşuyo zaten fazla da bişi yapmiyo o yönden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Milli sporcuya küfür etmek malak demek ayıp. Adam orda ülkeyi temsil ediyor ter döküyor. Sabri'yi sevdiğimden savunmuyorum burda en sevmediğim futbolcu belki Galatasaray'daki. Ama eleştirinin dozu vardır. Hakaret boyutuna taşınınca rahatsız oluyorum kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 mal sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sabriye IQ testi yapsan, yapamazsın. milli takıma da doktorları gönderiyordur bence. arkadaşlarından bişiler öğrensin, iyileşme sürecine iyi gelir falan diye sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DeathFinger said: Ha sende anırma konusunda baya iyisin anlaşılan anırma milli takımı varsa aday olabilirsin =) ZUAAAAAAAA ÇOK BAŞARISIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DeathFinger said: Adam orda ülkeyi temsil ediyor ter döküyor. benim ülkemi sabri temsil etmesin benim ülkem için sabri ter dökmesin sabri imza isteyen taraftara krampon fırlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 deatfinger= ve Sarbi paticiğe girer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sabri sağbek değil. adam altyapıda kanat oyuncusuydu öle çıktı a takıma sonra adam yokluğundan beke geçti. neden geçti? çünkü ondan önce o mevkide 2 3 sene cihan haspolatlıyı izledik. işte bişeler oldu sabri o bölgede kaldı hep, uğur tam form tuttu derken sakatlanınca iyicene parselledi orayı. defans yapmak küçük yaştan itibaren öğrenilinir. bu takozuda 22 yaşından sora beke koyarsan fatih terim gibi gazlayamazsan verim alamazsın o adamdan.onu geçtim birisi bana izah etsin bu adam nası günde çift idman yapıp binlerce kez topa vuruyoda saha içinde vurduklarının %98 i az(!) farkla auta gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ben hep derdim şunun önüne top koyun yüz kere orta açsın her idmanda, sonunda öğrenir diye. Meğer bunu yapan haliymiş.. Yazık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sabri sağ açık olarakta yetenekli değil ztn.sağ açık icraat yapamıyo bide hızlı mızlı diye sağ bekte kaldı.cihan faciasından daha iyi orası ayrı:) ama galatasaray da oynuyosun.şamp ligi oynamışın milli takımda oynamışsın orta yapmayı ve şut çekmeyi de mi geliştiremez bi insan :).hasan şaş cocukluktan mı sağ bek oynuyordu.adam sağ bekten oyun kuruyordu :).hatasız oynadı orda :) öyle yada böyle adam artık sağ bek.moron oldugu için birazcık bile geliştiremedi kendini.salak salak dolancagına tek başına floryada şut orta falan calıssaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 5 sağ kanat sayamazsınız dedikten sonra sustum izliyorum. SAYAMAMIŞSINIZ ama haaalen sabri söyle kötü böyle kötü... Gören de şahsi bir derdiniz var zennedecek. O değil, kaç tane hoca değişti, sabri formasını kaptırdı mı? Milli takımda bile kimler kimler kadro dışı kaldı adamda vaz geçilebildi mi? Yoooo ama o kadar teknik direktör FUTBOL BİLMEZ, ADAMDAN ANLAMAZ. Ne diyim yahu, keşke bulabilseydim biyerden istatistiklerini. Kaç asist yapmış, kaç maç forma giymiş. Ama o da bi işe yamazdı. Sabit fikirlisiniz ve ZATEN tüm teknik direktörlerden daha iyi biliyorsnuz futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Sabri den iyi 5 sağ kanat oyuncusu sayılamaması (ki böle bi şey yok zaten ) Sabri nin iyi futbolcu olduğunu göstermez. Sabri yi neden beğenmediğini de açıklamış millet zaten oku biraz oraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Abi saydım ben 5 tane, üstüne bikaç tane daha söylendi. Nasıl bir oturup izlemek o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 nileppezdel said: Sabri'den iyi sağ kanatları sayıyorum: Mehmet Topuz (sağda oynar) Arda Turan (sağda oynar) Uğur Uçar Gökhan Gönül Kazım (acı gerçek, bu herif bile daha iyi sarbiden) mokoko said: kazım ı bırak hamit var... nileppezdel said: TSL'den düşünüyodum ya :D Yoksa Tuncay bile tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Milli takım kariyeri: Sabri: 20 maç 2 Gol 4 Asist. Gökhan Gönül:10 maç 0 Gol 1 Asist. Klüp kariyeri: Sabri: 89 maç 4 Gol 6 Asist. Gökhan Gönül: 80 maç 0 Gol 11 Asist. Ben burda Sabri Gökhan Gönül'den iyi demiyorum. Ki zaten oynadıkları mevkiden dolayı asıl o kanattan kaç gol yendiğine falan bakmak lazım ki yine önünde oynayan oyuncular da etkiler bu durumu. Yardım eden var etmeyen var. Kısaca Sabri beğenseniz de beğenmeseniz de Milli Takımda oynayan futbolcu. Yırtınsanız da adam çok kötü futbolcu değil. Belki çok iyi de değil ama kendisine has bazı özellikleri onu bu noktada tutuyor. Ha dediğiniz kadar iyi orta açıp şut çekse zaten Dani Alves'in yerine transfer olur. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gokhan gonul eger sakat olmasaydı sabri tek bi tane maç bile oynayamazdı euro 2008de. gokhan tam milli takım turnuvası gelio sakatlanıo. bu da onun şanssızlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar