Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

pch said:

ABİİİ AHAHAH
adam tam bi sarbi ya ahah

Bugun hurrıyette lıg baslıyor ıste transferler kadrolar tarzı bı haberd vardı bı gırdım

Galatasaray

Kale
Defans
Orta Saha: Lınderoth, Ayhan, Sari Sarioğlu

nooo :( (sariii :( )

üzüldüm :(

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=25383&rid=4369

:(
Sosyal ağlarda paylaş

nondayı her zaman savundum adam geldiği sezon maç başına 1,5 gol falan ortalamasıyla oynuyordu, bizi şampiyon yaptı. geçen sene samiyendeki sparta prag maçında deli gibi deparlar atmıştı o maç ayakta kalan tek adam nondaydi fekat nondaya o maçtan sonra bişeler oldu büyü müyü yapıldı bana falan diyordu yada sabriyle aynı odayı paylaşıyordu belkide. çok şanssızdı geçen sene.bu sene inş başladığı gibi bitirir. nondayı izlemekten zevk alıyorum ama barosu kesemez tabi şu haliyle
Sosyal ağlarda paylaş

sabri mi iyi yahu saçmalamayın abi.
sağ açıkta defansif yönü hiç olmayan biri olduğu zaman ve sağ bekte bu çocuk varsa sağdan min 2 gol yiyoruz.adamın işi bek ama ilerden ayrılmıyor..hadi ilerde bişey yapsa gene sorun değil ki onlara değinmeye gerek yok zaten.

kısacası görev adamı desen ı-ıh alakası yok.süper açık aslında ortası şutu süper desen ahahah denir.nesi güzel yahu şu sabrinin?
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

Dartanian said:

http://www.ntvmsnbc.com/id/24989885/

burdaki ankette gsnin büyük üstünlüğü var..

Neye tıkladıysam en önde o var :D güzel bi anket olmuş ama tamamlandığında tekrar bi bakmak lazım.

Ben çoğunluğa pek uymuyorum, genelde olduğu gibi.

En büyük kaygım hakemler değil taraftarlar.
En büyük hayal kırıklığı ferrari
mesela bazıları bunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

sabri mi iyi yahu saçmalamayın abi.
sağ açıkta defansif yönü hiç olmayan biri olduğu zaman ve sağ bekte bu çocuk varsa sağdan min 2 gol yiyoruz.adamın işi bek ama ilerden ayrılmıyor..hadi ilerde bişey yapsa gene sorun değil ki onlara değinmeye gerek yok zaten.

kısacası görev adamı desen ı-ıh alakası yok.süper açık aslında ortası şutu süper desen ahahah denir.nesi güzel yahu şu sabrinin?

Sabri sağ kanatta komplike bir oyuncudur. Dripling yapar, adam geçer, savunmayı karıştırır, süratli topsuz deparları ile forvetlere alan açar. ORTA YAPAR, bek olmasına rağmen epey golü vardır. Kolay kolay maçtan düşmez. Tamam adam ronaldo değil elbette ama LÜTFEN bana sabriden iyi 5 türk sağ kanat adamı söyle. DR MR fark etmez.

Bak kabul ediyorum, bu sene ki GS kadrosuna bakıldığında takımın göreli olarak zayıf noktalarından biri sağ bek. Ama izle ve gör Rijkard da fatih terim gibi vaz geçemeyecek Sabri'den.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm sabri akrabamı ?

hani öyle bi bahsettinki yıllardır izlediğim ve kufur ettiğim sabriye haksızlık ettiğimi düşünücektim :)

beşiktaş ibrahim üzülmez galatasaray sabri :)

ikiside hızlı oldukları için oynuyorlar.yoksa ne orta yaparlar ne kademeye dogru girerler,ofsayt kuralını tam olarak bildiklerini bile sanmıyorum.sabri ofsayt bozmada ustadır

dunya üzerinde kullandıgı kornerleri ve frikikleri kontra atak olarak geri dönen nadir oyuncudur sabri.

hareket halindeyken pas atamaz.illaki durur ve göstere göstere pas atar.

butun takım karşı sahada iken top kaptırmayı çok sever.

malesef alternatifi yok gs de.gelenler gittiler.duranlar sakatlandı.türkiyede ise sağ bek adam gibi yok.bi gökhan gönül var.düşünün neden sabri bunca senedir hala var.cunku başka yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:
LÜTFEN bana sabriden iyi 5 türk sağ kanat adamı söyle. DR MR fark etmez.

niye türk söylüyorum ki? türk milli takımından değil galatasaray'dan bahsediyorum..galatasaray için yeto bi adam sabri,gitsin takılsın başka takımlarda kral olsun ona lafım yok, milli takımda da oynasın mecburiyetten
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

Ya o kadar çok adam vardı da keyfine oynatıyor değil mi Galatasaray'da milli takımda bu adamı!.
türkiyede Sabri'den iyi bir tane adam var o mevkide o da Gökhan Gönül. Küfür müfür ediyonuz tamam da abartmayın.

ahahahah. sen ciddisin yahu. sabrinin iyi yaptığı 1 tane şey say yahu. boşboş koşmak dışında. orta yapamaz, şut çekemez, adam kaçırır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...