Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ahahaha gideyim mi abey ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 pch said: http://www.webaslan.com/haber/33683/gideyim-mi-abi/?ref=AKM4 ABİİİ AHAHAH adam tam bi sarbi ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Lınderoth da oynamadan yaşlandı :S 3 senedir yatıyor lan resmen öeh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 CthuLhu said: pch said: http://www.webaslan.com/haber/33683/gideyim-mi-abi/?ref=AKM4 ABİİİ AHAHAH adam tam bi sarbi ya ahah Bugun hurrıyette lıg baslıyor ıste transferler kadrolar tarzı bı haberd vardı bı gırdım Galatasaray Kale Defans Orta Saha: Lınderoth, Ayhan, Sari Sarioğlu nooo :( (sariii :( ) üzüldüm :( http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=25383&rid=4369 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ben bu sarbi yi seviyorum ya hahahaah.helal olsun fatih terime nerden bulmuş bu adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sabriyi hepimiz seviyoruz, ama futbol oynamasın. dün gene maçta mahallenin şebek küçük çocuğu gibiydi. herkes çıktı ısınmaya filan başladı, en son bu geldi 10 dakka sonra elinde topla, sanki abiler topum var benide oynatın der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 nondayı her zaman savundum adam geldiği sezon maç başına 1,5 gol falan ortalamasıyla oynuyordu, bizi şampiyon yaptı. geçen sene samiyendeki sparta prag maçında deli gibi deparlar atmıştı o maç ayakta kalan tek adam nondaydi fekat nondaya o maçtan sonra bişeler oldu büyü müyü yapıldı bana falan diyordu yada sabriyle aynı odayı paylaşıyordu belkide. çok şanssızdı geçen sene.bu sene inş başladığı gibi bitirir. nondayı izlemekten zevk alıyorum ama barosu kesemez tabi şu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 aquila said: sabriyi hepimiz seviyoruz, ama futbol oynamasın. Yapmayın yahu... Sabri GENE DE Türkiye'nin en iyi 10-15 futbolcusundan biridir. Gençtir, gelişimi devam etmektedir. Nedir bu gıcıklık :) Yapmayın abileri. Destek olun çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sabri mi iyi yahu saçmalamayın abi. sağ açıkta defansif yönü hiç olmayan biri olduğu zaman ve sağ bekte bu çocuk varsa sağdan min 2 gol yiyoruz.adamın işi bek ama ilerden ayrılmıyor..hadi ilerde bişey yapsa gene sorun değil ki onlara değinmeye gerek yok zaten. kısacası görev adamı desen ı-ıh alakası yok.süper açık aslında ortası şutu süper desen ahahah denir.nesi güzel yahu şu sabrinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DeathFinger said: Dartanian said: http://www.ntvmsnbc.com/id/24989885/ burdaki ankette gsnin büyük üstünlüğü var.. Neye tıkladıysam en önde o var :D güzel bi anket olmuş ama tamamlandığında tekrar bi bakmak lazım. Ben çoğunluğa pek uymuyorum, genelde olduğu gibi. En büyük kaygım hakemler değil taraftarlar. En büyük hayal kırıklığı ferrari mesela bazıları bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 CthuLhu said: sabri mi iyi yahu saçmalamayın abi. sağ açıkta defansif yönü hiç olmayan biri olduğu zaman ve sağ bekte bu çocuk varsa sağdan min 2 gol yiyoruz.adamın işi bek ama ilerden ayrılmıyor..hadi ilerde bişey yapsa gene sorun değil ki onlara değinmeye gerek yok zaten. kısacası görev adamı desen ı-ıh alakası yok.süper açık aslında ortası şutu süper desen ahahah denir.nesi güzel yahu şu sabrinin? Sabri sağ kanatta komplike bir oyuncudur. Dripling yapar, adam geçer, savunmayı karıştırır, süratli topsuz deparları ile forvetlere alan açar. ORTA YAPAR, bek olmasına rağmen epey golü vardır. Kolay kolay maçtan düşmez. Tamam adam ronaldo değil elbette ama LÜTFEN bana sabriden iyi 5 türk sağ kanat adamı söyle. DR MR fark etmez. Bak kabul ediyorum, bu sene ki GS kadrosuna bakıldığında takımın göreli olarak zayıf noktalarından biri sağ bek. Ama izle ve gör Rijkard da fatih terim gibi vaz geçemeyecek Sabri'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sostizm sabri akrabamı ? hani öyle bi bahsettinki yıllardır izlediğim ve kufur ettiğim sabriye haksızlık ettiğimi düşünücektim :) beşiktaş ibrahim üzülmez galatasaray sabri :) ikiside hızlı oldukları için oynuyorlar.yoksa ne orta yaparlar ne kademeye dogru girerler,ofsayt kuralını tam olarak bildiklerini bile sanmıyorum.sabri ofsayt bozmada ustadır dunya üzerinde kullandıgı kornerleri ve frikikleri kontra atak olarak geri dönen nadir oyuncudur sabri. hareket halindeyken pas atamaz.illaki durur ve göstere göstere pas atar. butun takım karşı sahada iken top kaptırmayı çok sever. malesef alternatifi yok gs de.gelenler gittiler.duranlar sakatlandı.türkiyede ise sağ bek adam gibi yok.bi gökhan gönül var.düşünün neden sabri bunca senedir hala var.cunku başka yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sostizm said: LÜTFEN bana sabriden iyi 5 türk sağ kanat adamı söyle. DR MR fark etmez. niye türk söylüyorum ki? türk milli takımından değil galatasaray'dan bahsediyorum..galatasaray için yeto bi adam sabri,gitsin takılsın başka takımlarda kral olsun ona lafım yok, milli takımda da oynasın mecburiyetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Sabri'den iyi sağ kanatları sayıyorum: Mehmet Topuz (sağda oynar) Arda Turan (sağda oynar) Uğur Uçar Gökhan Gönül Kazım (acı gerçek, bu herif bile daha iyi sarbiden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sostizm said: LÜTFEN bana sabriden iyi 5 türk sağ kanat adamı söyle. DR MR fark etmez. şaka yaptım de lütfen. sabriden daha iyi 3 değil 333 tane sağ kanat yazarım buraya sayfa almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kazım ı bırak hamit var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 TSL'den düşünüyodum ya :D Yoksa Tuncay bile tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 mehmet yozgatlı, ali tandoğan, serkan balcı bile sabriyi tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ALİ BİLGİN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Fenerbahçede Selçuğun, Galatasarayda Sabrinin, Tüm Türkiyede Burak Yılmaz'ın torpilinin kaynağını bilim adamları araştırıyor.henüz bi sonuca varılamadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ya o kadar çok adam vardı da keyfine oynatıyor değil mi Galatasaray'da milli takımda bu adamı!. türkiyede Sabri'den iyi bir tane adam var o mevkide o da Gökhan Gönül. Küfür müfür ediyonuz tamam da abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Uğur Uçar son maçta farkını gösterdi. İnanılmaz fark etti sağ kanatta. Sabri'nin mevkiisi sağ bekse Uğur ve Gökhan sağ kanatsa bissürü adam var daha iyi olan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DeathFinger said: Ya o kadar çok adam vardı da keyfine oynatıyor değil mi Galatasaray'da milli takımda bu adamı!. türkiyede Sabri'den iyi bir tane adam var o mevkide o da Gökhan Gönül. Küfür müfür ediyonuz tamam da abartmayın. ahahahah. sen ciddisin yahu. sabrinin iyi yaptığı 1 tane şey say yahu. boşboş koşmak dışında. orta yapamaz, şut çekemez, adam kaçırır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Yıllarca Galatasaray ve milli takım forması giydi ve giymeye devam ediyor. Sen bana iyi yaptığın tek bişey söylesene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar