sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bu gece GEÇ bi saatte bi resmi açıklama bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 valla 1 transfer yaparsak güzel ama 2 transfer yaparsak mükemmel olur. ben defans bekliyorum.ama hem defans hem forvet of diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Allah gözünü doyursun Red. Çaktırma bende 2 si yabancı 4 transfer bekliyorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Forvete ihtiyaç yok daha fazla, gençler oynasın. Nonda'yı saymasak bile Baros yerine oynayabilecek Keita ve Elano var elimizde zaten. Türklerden alınacak olursa alınsın da o kalibrede Türk de yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 rew doğru teşhis aynen elano da keita da forvet oynayabilir pekala... Ama hep stoper hem sağ bek oynayabilecek biri olsa ne iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 uğur bildiğim hem sağ bek hem stoper oynuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 FM bilgisi o kanka, o boyla stoper oynayabilen tek adam Barcelona'da oynuyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Yok, genç takımdayken stoperdi hakkaten, ama sonra boyu uzamadı, güdük kaldı, bundan stoper olmaz dediler sağa çektiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 İşte oynayamaz yani. Yoksa tabii ki var stoperlik tecrübesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 harry kewell bile stoper oynadıktan sonra, beni koysan sırıtmam DC de bu takımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 DeathFinger said: Allah gözünü doyursun Red. Çaktırma bende 2 si yabancı 4 transfer bekliyorum :D:D Manisa'dan Ufuk ve Sezer büyük ihtimal haftasonu bitecek. Coloccini ve Aurellio muhabbeti var ama bilmiyorum.En az 1 yabancı daha gelecek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Hürriyet said: Yıldızların çekim alanı Ali Naci KÜÇÜK 6 Ağustos 2009 Hem Newcastle’ın Arjantinli savunma oyuncusu Coloccini hem de West Ham’ın Avustralyalı yıldızı Neill, sarı kırmızılı kulübe gelmeye hazır. Ancak yönetim takım içindeki dengeleri bozmamak için ikisine de ‘hayır’ diyor. GALATASARAY, bu sezon kadrosuna kattığı birbirinden önemli oyuncularla Avrupa transfer borsasına da damgasını vurdu. Son 2 aylık süreçte önce teknik direktörlüğe Frank Rijkaard gibi marka bir ismin getirilmesi sonra da Leo Franco, Abdul Kader Keita ve Elano Blumer gibi ses getiren transferlere imza atılması üzerine Avrupa’nın ünlü futbolcularının menajerleri gözünü sarı kırmızılı kulübe çevirdi. Son olarak Newcastle United’da forma giyen Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini, menajeri Marcelo Lombilla aracılığıyla G.Saray’a haber gönderdi. Ancak sarı kırmızılı yönetim, Newcastle’dan yılda 3.2 milyon Euro gibi yüksek bir ücret alan 31 yaşındaki futbolcunun girişimine, savunma hattındaki dengeleri bozmamak adına olumsuz yanıt verdi. Neill G.Saray’ı bekledi Lucas Neill ismi de uzun süredir transfer gündeminde dolaştı. Bu futbolcu ile ilgilenen G.Saray Yönetimi, Avustralyalı oyuncunun istediği 2.2 milyon Euro’luk yıllık ücreti ödemeye yanaşmadığı için bu transfer gerçekleşmedi. Buna karşılık sarı kırmızılı formayı giymeye sıcak bakan 31 yaşındaki milli oyuncu, kulübü West Ham ile uzun süre sözleşme yenilemedi ve G.Saray’dan gelecek haberi bekledi. Yarın teknik direktör Frank Rijkaard ile transfer zirvesi yapacak olan Haldun Üstünel ve futbol komitesi ise, savunmaya bir futbolcu alınması halinde takımdaki diğer defans oyuncularının kazandığı para ile arasında uçurum yaratmamasına dikkat ediyor. Yaptığı transferlerle büyük takdir toplayan Üstünel, Hollandalı teknik adamın raporuna göre, bir forvet ya da sağ bek transferi için önümüzdeki hafta yeniden yurt dışına gitmeye hazırlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Gs bir stoper getirir gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 omg omg sag bek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 en iyi takım sıralamasında 25 basamak yükselip 22. olmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Solonor said: harry kewell bile stoper oynadıktan sonra, beni koysan sırıtmam DC de bu takımda :) Abi Harry Kewell uzun, ayrıca Uğur'a göre 10 kat profesyonel. Dünyanın en önemli futbol turnuvalarında inanılmaz tecrübesi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ayrıca adam dehşet stoper yahu hani vakit geçsin diye koncaklardan değil, kayarak müdahale yapıyo, kafa topuna çıkıyo, adam marke ediyo, atak başlatıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 aurelıo yu napcqaz ya mustafa sarp var barıs var lınderoth var ayhan var mehmet topal var bu adamlardan sec 2 sını koy gerı 2'lıye herıf gelmıs 32 yasına, sakat, bıde mahkemelık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Dartanian said: en iyi takım sıralamasında 25 basamak yükselip 22. olmuşuz kaynak istiyorum.. uefa da göremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 IFFHS isimli kurumun yaptığı aylık sıralama o. Çeşitli medya kuruluşlarının haberlerini görebilirsin bu konuda ama çok önemli bir sıralama değil. Estudientes 3. sıradaydı yanlış hatırlamıyorsam biraz fikir verir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ha kolpa yani :( mühim olan uefa daki ya da fifa daki sıralamamız yoksa gönüllerde hep birinci sırada galatasaray galatasarayımızı sevelim koruyalım yeni galatasaraylıların üremesi için elimizden geleni yapalım harbi lan "aslan yuvası" diye çocuk yuvasımı açsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bildiğim fifa sıralama yapmıyor IFFHS onun yerine. estudiantesin 3. olma nedeni de libertadores i kazanmış olmalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 çelsıden falan büyük takım estudiantes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 catlikethiief said: çelsıden falan büyük takım estudiantes Bölgesinin şampiyonlar ligini kazandığı için evet. Şimdi avrupa takımları ile bu takımları oynatıp karar verme olanağı olmadığına göre bu liste lig, şamiyonlar ligi vb. kupalarda alınan sonuçlara göre yapılıyor. Adamlarda Şampiyonlar ligi şampiyonu olmuşlar dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 oynatıp karar verme şansı olmayabilirde mantığındamı yok arkadaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar