Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:

LucifeL said:

nileppezdel said:

Yoo hiç gelmeseniz daha iyi :P Madem gelmeye meraklısınız parası neyse vereceksiniz diyor adamlar. =)

O zaman Kasımpaşa'da 120tl yaptığında neden tepine tepine ağladınız böyle olur çok pahalı bilmem ne o zaman susucaksınız öyle yapıcaksınız bazı şeyleri eğer konuşup yanlış olduğunu söylediğiniz eylemleri sadece bu maçta yaparsanız terbiyesizlikten öteye gitmez

terbiyesizlikse terbiyesizlik abicim. 1000 kişi, bana kalsa hiç gelmeseniz daha iyi gerek yok. kasımpaşa maçıyla bu maçı 1 nası tutuyosun sen? kasımpaşa gs geldiği için durumdan faydalanıyordu. te allam

edit : ayrıca sizin biletler normal maçta bile 50 lira 66 lira falan. sanmıyorum ki 2 bilet arasında o kadar fark olsun.
Sana kalsa gelmeyiz ama hocam sana kalmıyor işte geliyoruz ben her sene gidiyorum oraya ayrıca bizim stadımızda evet normal maçlar 50 tl olur tabi o stad şuanda türkiye'nin en iyi futbol stadyumu ben Galatasaray stadına gittiğimde eski açığa girmek için 2buçuk saat stadda turnike bekliyorum ama bizim stadımızda 15 dk.

İnsan gibi maç izliyoruz kar yağsa bile üşümüyoruz o yüzden o kadar pahalı sizin stadınız bitince ben görücem sizi 60tl den aşağı olmayınca kale arkası diyeceksiniz ki en azından adam gibi maç izliyoruz verilir o kadar diyeceksiniz ama biz 5 senedir zaten diyoruz bunları hani aklı başında olan bir insan yıkılma tehlikesi olan bi stada 90 tl verir ya Nou-Camp değil ki abicim orası.

Hem şöyle birşey var sen zaten senede 1 maç oynuyorsun Fenerbahçe ile stadında bu kadar fazla yapıp biletlerini hem kendi taraftarını hem rakibin taraftarını neden zor durumda bırakıyorsun ki bu mu yöneticilik ?
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Sana kalsa gelmeyiz ama hocam sana kalmıyor işte geliyoruz ben her sene gidiyorum oraya ayrıca bizim stadımızda evet normal maçlar 50 tl olur tabi o stad şuanda türkiye'nin en iyi futbol stadyumu ben Galatasaray stadına gittiğimde eski açığa girmek için 2buçuk saat stadda turnike bekliyorum ama bizim stadımızda 15 dk.

İnsan gibi maç izliyoruz kar yağsa bile üşümüyoruz o yüzden o kadar pahalı sizin stadınız bitince ben görücem sizi 60tl den aşağı olmayınca kale arkası diyeceksiniz ki en azından adam gibi maç izliyoruz verilir o kadar diyeceksiniz ama biz 5 senedir zaten diyoruz bunları hani aklı başında olan bir insan yıkılma tehlikesi olan bi stada 90 tl verir ya Nou-Camp değil ki abicim orası.

Hem şöyle birşey var sen zaten senede 1 maç oynuyorsun Fenerbahçe ile stadında bu kadar fazla yapıp biletlerini hem kendi taraftarını hem rakibin taraftarını neden zor durumda bırakıyorsun ki bu mu yöneticilik ?

eski açık ın çoğunluğunun kombine olmasından dolayı gs taraftarı bu fiyat zammından çok az etkileniyor olay orda rakibe uyuzluk zaten. ayrıca madem senede 1 maç, 20 lira fazla veriverin be abicim. ayrıca 2.5 saat turnike nasıl bekliyorsun onu da anlamadım 10-15 dakikada giriliyor max stada. deplasman tribününden bahsediyosan bilemicem tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak sana şöyle söyliyim 2008 deki Nonda gol atıp yenildiğimiz maçta ben maçı Yeni Açıkta izledim 3buçukta sıraya girdim 6 da anca girdim içeri.

Zaten deplasman tribünü ayrı bir dert 3 kere aran 2 saat bekle kapı açılsın turnikede bekle falan zaten eziyet ayrıca o stada kombinesi olmayanlarda gelicek abi birtek eski açık olayı değil ki bu bizim stadımızda 70 tl evet ama stada bakınca o para verilir.

Ayrıca vericez o parayı gene sonuç olarak ama zorluyorlar illa eskisi gibi turnike mi patlatalım yani ya da 2ye1 mi yapalım polisleri kafalayıp bu mu olsun.Biz adam gibi gelip maçımızı izleyip çıkalım kuralcı olalım derken bu da insanı sıkıntıya sokuyor hem 90 tl alıcam bilet başı hemde hayvan muamelesi görüceksin o zaman senye 150 lira olursa bizim stadda madem senede 1 kere geliyorsunuz verin mi o parayı diyelim
Sosyal ağlarda paylaş

lucifel samiyende tahminen deplasman için tek bir turnike tek bir giriş var. zaten deplasman tribünü dediğim tribün 1500 kişilik bile değil. 2buçuk saat çok extra olmuş beklemeniz ve muhtemelen herkesin aynı anda girişe hücum etmesinden kaynaklanıyor. yani toplu gidiş olunca maçlara 1500 adam aynı anda gelince stadda tribüne giriş 10 dkkada olmuyor doğal olarak. ama 2buçuk saat çok ekstra olmuş başka bir nedeni vardır illaki ? yıllardır hem inönü hem kadıköy deplasmanına defalarca gittim max 1 saat hadi 1 saat 15dkkada girilir yani stada.
Sosyal ağlarda paylaş

yani deplasmana gidicek arkadaşlara tavsiyem: girişin önünde perişan olmak istemiyorsanız toplu gidişin saatini öğrenin. atıyorum fenerliysen fenerliler kaçta toplanıp gidicekmiş samiyene onu öğren. o saatten ya 1 saat önce ya da 1 saat sonra stada bireysel olarak gidip içeri paşa paşa gir.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi her sene gidiyorum o maçlara toplu gitmessen bir anlamı yok zaten kapıların açılış saatleri farklı olur deplasman takımı için zaten 1 tane turnike oluyor genellikle onu da anlamış değilim ilkokul çocuğu gibi tek sıra dizil 3 kere aran turnikeye gelmek ızdırap hala neden tek turnike çözmüş değilim bakalım bu sene nasıl olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Adnan Polat belki sportif başarıyı getirmedi ama kurumsal anlamda büyük başarılar sağladı bence ki yapılan transferler de ortada. Futbolcuları da başkan motive etmemeli zaten. Adnan Polat'a karşı çıkılmasını anlayamıyorum, GS yönetiminin yıllardır aradığı kan bu. Aynen devam edecek zaten, iyi işlere de devam edecek diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...