Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 beraber oynarsak bi koşu alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 olm cok zevkli lan 2 mesajda hemen rörö hakarete abanıyosunuz. :D:D:DDGS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 git al hadi koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 olm asıl zevkli olan senin cevap aldıktan sonra hemen rererroor hakaret ediyorsunuz diye ağlaman pardon tamam sen haklısın kardeş bir tanesin sen harikasın. tamam biletler pahalı değil hatta 120 falan yapsalarmış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yok yok 120 de az 150-200 arası iyi olurmuş artık onada sen karar ver müthiş çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hayır neyini beğenmiyosun beğenmessen gitmessin. elitler gelsin istiyoruz belki alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 kimisi pahalı demiş, kimisi ucuz demiş bilet fiyatları yüzünden de kavga etmeye başlamayın lütfen yeterli bu kadarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Khelben said: LucifeL said: nileppezdel said: Yoo hiç gelmeseniz daha iyi :P Madem gelmeye meraklısınız parası neyse vereceksiniz diyor adamlar. =) O zaman Kasımpaşa'da 120tl yaptığında neden tepine tepine ağladınız böyle olur çok pahalı bilmem ne o zaman susucaksınız öyle yapıcaksınız bazı şeyleri eğer konuşup yanlış olduğunu söylediğiniz eylemleri sadece bu maçta yaparsanız terbiyesizlikten öteye gitmez terbiyesizlikse terbiyesizlik abicim. 1000 kişi, bana kalsa hiç gelmeseniz daha iyi gerek yok. kasımpaşa maçıyla bu maçı 1 nası tutuyosun sen? kasımpaşa gs geldiği için durumdan faydalanıyordu. te allam edit : ayrıca sizin biletler normal maçta bile 50 lira 66 lira falan. sanmıyorum ki 2 bilet arasında o kadar fark olsun.Sana kalsa gelmeyiz ama hocam sana kalmıyor işte geliyoruz ben her sene gidiyorum oraya ayrıca bizim stadımızda evet normal maçlar 50 tl olur tabi o stad şuanda türkiye'nin en iyi futbol stadyumu ben Galatasaray stadına gittiğimde eski açığa girmek için 2buçuk saat stadda turnike bekliyorum ama bizim stadımızda 15 dk. İnsan gibi maç izliyoruz kar yağsa bile üşümüyoruz o yüzden o kadar pahalı sizin stadınız bitince ben görücem sizi 60tl den aşağı olmayınca kale arkası diyeceksiniz ki en azından adam gibi maç izliyoruz verilir o kadar diyeceksiniz ama biz 5 senedir zaten diyoruz bunları hani aklı başında olan bir insan yıkılma tehlikesi olan bi stada 90 tl verir ya Nou-Camp değil ki abicim orası. Hem şöyle birşey var sen zaten senede 1 maç oynuyorsun Fenerbahçe ile stadında bu kadar fazla yapıp biletlerini hem kendi taraftarını hem rakibin taraftarını neden zor durumda bırakıyorsun ki bu mu yöneticilik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 LucifeL said: Sana kalsa gelmeyiz ama hocam sana kalmıyor işte geliyoruz ben her sene gidiyorum oraya ayrıca bizim stadımızda evet normal maçlar 50 tl olur tabi o stad şuanda türkiye'nin en iyi futbol stadyumu ben Galatasaray stadına gittiğimde eski açığa girmek için 2buçuk saat stadda turnike bekliyorum ama bizim stadımızda 15 dk. İnsan gibi maç izliyoruz kar yağsa bile üşümüyoruz o yüzden o kadar pahalı sizin stadınız bitince ben görücem sizi 60tl den aşağı olmayınca kale arkası diyeceksiniz ki en azından adam gibi maç izliyoruz verilir o kadar diyeceksiniz ama biz 5 senedir zaten diyoruz bunları hani aklı başında olan bir insan yıkılma tehlikesi olan bi stada 90 tl verir ya Nou-Camp değil ki abicim orası. Hem şöyle birşey var sen zaten senede 1 maç oynuyorsun Fenerbahçe ile stadında bu kadar fazla yapıp biletlerini hem kendi taraftarını hem rakibin taraftarını neden zor durumda bırakıyorsun ki bu mu yöneticilik ? eski açık ın çoğunluğunun kombine olmasından dolayı gs taraftarı bu fiyat zammından çok az etkileniyor olay orda rakibe uyuzluk zaten. ayrıca madem senede 1 maç, 20 lira fazla veriverin be abicim. ayrıca 2.5 saat turnike nasıl bekliyorsun onu da anlamadım 10-15 dakikada giriliyor max stada. deplasman tribününden bahsediyosan bilemicem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bak sana şöyle söyliyim 2008 deki Nonda gol atıp yenildiğimiz maçta ben maçı Yeni Açıkta izledim 3buçukta sıraya girdim 6 da anca girdim içeri. Zaten deplasman tribünü ayrı bir dert 3 kere aran 2 saat bekle kapı açılsın turnikede bekle falan zaten eziyet ayrıca o stada kombinesi olmayanlarda gelicek abi birtek eski açık olayı değil ki bu bizim stadımızda 70 tl evet ama stada bakınca o para verilir. Ayrıca vericez o parayı gene sonuç olarak ama zorluyorlar illa eskisi gibi turnike mi patlatalım yani ya da 2ye1 mi yapalım polisleri kafalayıp bu mu olsun.Biz adam gibi gelip maçımızı izleyip çıkalım kuralcı olalım derken bu da insanı sıkıntıya sokuyor hem 90 tl alıcam bilet başı hemde hayvan muamelesi görüceksin o zaman senye 150 lira olursa bizim stadda madem senede 1 kere geliyorsunuz verin mi o parayı diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 lucifel samiyende tahminen deplasman için tek bir turnike tek bir giriş var. zaten deplasman tribünü dediğim tribün 1500 kişilik bile değil. 2buçuk saat çok extra olmuş beklemeniz ve muhtemelen herkesin aynı anda girişe hücum etmesinden kaynaklanıyor. yani toplu gidiş olunca maçlara 1500 adam aynı anda gelince stadda tribüne giriş 10 dkkada olmuyor doğal olarak. ama 2buçuk saat çok ekstra olmuş başka bir nedeni vardır illaki ? yıllardır hem inönü hem kadıköy deplasmanına defalarca gittim max 1 saat hadi 1 saat 15dkkada girilir yani stada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yani deplasmana gidicek arkadaşlara tavsiyem: girişin önünde perişan olmak istemiyorsanız toplu gidişin saatini öğrenin. atıyorum fenerliysen fenerliler kaçta toplanıp gidicekmiş samiyene onu öğren. o saatten ya 1 saat önce ya da 1 saat sonra stada bireysel olarak gidip içeri paşa paşa gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abi her sene gidiyorum o maçlara toplu gitmessen bir anlamı yok zaten kapıların açılış saatleri farklı olur deplasman takımı için zaten 1 tane turnike oluyor genellikle onu da anlamış değilim ilkokul çocuğu gibi tek sıra dizil 3 kere aran turnikeye gelmek ızdırap hala neden tek turnike çözmüş değilim bakalım bu sene nasıl olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 saçmalamışsınız lan bariz. biz bilet fiyatları fazla diye ağlarken adamlar kenidi tribünlerine 10 lira falan yapmıştı, kombineleri 100 liraydı.. burda kendi seyircimize de aynı fiyattan satıyoruz size indirim mi yapaydık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 adnan polat 600 adnan öztürk 400 lerde suan iyi değil ama bölünmüş içersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ADNAN BAŞKANLA YOLA DEVAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 24 sandık varmış ve ilk defa 9. sandıktan öztürk çıktı. fark hala aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 haldun farkıyla kazanır adnan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ednanla devam cok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 12. sandık açıldı; son durum: A.POLAT: 1453 A.ÖZTÜRK: 1128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kac sandik kaldi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Adnan Polat belki sportif başarıyı getirmedi ama kurumsal anlamda büyük başarılar sağladı bence ki yapılan transferler de ortada. Futbolcuları da başkan motive etmemeli zaten. Adnan Polat'a karşı çıkılmasını anlayamıyorum, GS yönetiminin yıllardır aradığı kan bu. Aynen devam edecek zaten, iyi işlere de devam edecek diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben gs'nin bu kadar bolunduğunu bilmiyodum yahu. baya oy almıs polatın rakibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 mokoko said: ben gs'nin bu kadar bolunduğunu bilmiyodum yahu. baya oy almıs polatın rakibi. lisenin oylarının neredeyse tamamı öztürk'e gitti.. burdan kongre üyelerinin dağılımını gayet net görebiliriz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 pascalnouman said: kac sandik kaldi peki 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar