Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:

o saydıkların olmadan da 200 milyon dolarınız olur. yeter ki yönetim bir şeylere para harcamak istesin. Fenerbahçe yönetiminin kutsallığı buradan kaynaklanıyor.

sana cevap yazmak bile zor gelir oldu mesaj yazarken bunu farkettim.

Aşağıdakli linki bir ziyaret et istersen belki tanıdık gelebilir.

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

requem said:

futbol aş ile sportif aş'nin birleştirilmesi güzel olay da asıl büyük olay riva'daki araziye inşaat iznini almamız. 700-800 villa yapılması planlanıyor. 3.köprü yapıldıktan sonra bu araziden elde edilecek gelir zilyon dolar fln olacak tahminen :)
asıl olay o değil malesef.asıl olay birleşme..yoksa o 700-800 villadan gelecek gelir sportif aşnin olacak ve borsadaki zımbırtıyla dağıtılacak para hayvan gibi büyüyecek işte. onun için riva satışı olmadan birleşme olmalı..yoksa gideri olmayan sırf geliri olan bir şirket konumundayız borsada sürekli kar dağıtıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Cafercan'a laf ettirmem. Maçlarını izledim ben onun. Baya iyi topçu olacaktı. Çok sağlam sol ayak vardı. Hagi harcadı onu.

Özgürcan'a gelince Kayseri'de kiralıkken Gökhan Ünal hala ordayken de bikaç maçta fırsat bulup toplam 5 golfalan atmıştı. İyi mi? Değil ama Kayserispor'da Gökhan Ünalı'ı kesmek de kolay değil.

Ki bu 2'sini de artık bonservisleriyle yolladık diye biliyorum.

Cem de hazırlık kampında çok kötüydü bu yüzden düşünmüyor olbilir Rijkaard. Bir de adam halısaha maçlarına falan gidiyor. Kıracaklar bacaklarını yazık olacak. Acilen müdahale edilmeli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...