Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Yahu tamam sakin olun. poopla sen de buraya her mesaj yazdığında tartışma çıkıyorsa dönüp kendine bakmalısın. Biz hepimiz deliyiz bi sen mi akıllısın? Ha takım tutmuyorum gerçekçi olup eleştiriyorum diyosun. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın hiç mi eleştirilecek yanı yok? Onlar mükemmel de GS mi fail sadece? Neden gelip bizim başlığımızda raatsızlık veriyorsun? Biraz da onlara sataş
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

zaten gs bi transfer yaptığında ilk 5 mesaj fenerlilerden hemen

- bi boka yaramaz
- tırt
- çok gereksiz para vermişsiniz
- yaşlı
- çükü düşmüş bunun müzmin sakat

biz galatasaraylılar ise bunlara gülmekten mesaj yazamıyoruz.

1 tane şöyle mesaj bulurmusun yazdığım bu arada
sercanın bonservisiyle kiralık oyuncunun kiralama bedellerini karşılaştıran haber gereksizdir dedim.
ama direk bi savunma modu biz kralız kral transfer yaptık olayına döndü. okuduğunuzu anlayın sonra yazı yazın.
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

DoruK said:

zaten gs bi transfer yaptığında ilk 5 mesaj fenerlilerden hemen

- bi boka yaramaz
- tırt
- çok gereksiz para vermişsiniz
- yaşlı
- çükü düşmüş bunun müzmin sakat

biz galatasaraylılar ise bunlara gülmekten mesaj yazamıyoruz.

1 tane şöyle mesaj bulurmusun yazdığım bu arada
sercanın bonservisiyle kiralık oyuncunun kiralama bedellerini karşılaştıran haber gereksizdir dedim.
ama direk bi savunma modu biz kralız kral transfer yaptık olayına döndü. okuduğunuzu anlayın sonra yazı yazın.
arkadaşlar fenerli olduğunu kabul etti

Sosyal ağlarda paylaş

E tamam da ikisi de kulübe maliyet ve karşılaştırılması gayet doğru bence. Tek adama 3 admaa harcadığımızın 2 katı para bayılacaktık. Bunu yapmadık akıllı davrandık haber de bunu belirtmiş. Jo'nun bonservisi zaten Sercan'dan daha fazla aslında değer olarak. Ama burada şişiriliyor fiyatlar BJK ve FB gibi takımlar yüzünden
Sosyal ağlarda paylaş

Sakiniz zaten bu troll'e bi account kaptırdım bir tane daha vermem yani =)
Faydasız gereksiz bir insan,tek anlıyamadığım bir insanın neden böyle bir dikkat çekme ihtiyacı içinde olduğu...
Nasıl bir psikolojik duruma sahip ne tür travmalar geçirmiş onu çözemiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray.org said:

Shabani Nonda’ya Plaket

Galatasaray’da forma giydiği dönemde büyük başarılara imza atan Shabani Nonda’ya Galatasaray’a yaptığı hizmetlerden dolayı bir plaket verildi.

Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde takdim edilen plaketin ardından Nonda eski takım arkadaşlarıyla ve kulüp çalışanları ile vedalaştı.

Galatasaray’da çok güzel bir dönem geçirdiğini belirten Shabani Nonda, kulüp yöneticilerine ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Galatasaray taraftarına da ayrıca teşekkürlerinin gönderen Nonda, “Onların bana gösterdikleri yakınlık sayesinde, küçükken Afrika’da yaşadığım güzel futbol ortamını burada yakaladım ve bana verdikleri desteği hiçbir zaman unutmayacağım” dedi.

Shabani Nonda, “Bu yıl da şampiyon olmak için hep beraber” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

vay be. çok gaddar gördüm kendimi "gitsin artık öeaaargh" derken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...