pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Masquerade said: 3 büyük diyorlar. bjk ile fb topicleri mesaj sayısı gs topicinin anca yarısı kadar, meh. gs topicine daha cok fb liler yazıyor bu da cok ilginc bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 zaten gs bi transfer yaptığında ilk 5 mesaj fenerlilerden hemen - bi boka yaramaz - tırt - çok gereksiz para vermişsiniz - yaşlı - çükü düşmüş bunun müzmin sakat biz galatasaraylılar ise bunlara gülmekten mesaj yazamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kmse böyle bişey dememiş son 3 sayfada kendi kendine gelin güvey olmuşsun. ne alaka ? edit = bişey konuşuyodk o yüzden son 3 sayfa diyorum öteki sayfalarda vardır tabi simdi son3 sayfa geyiği çıkmasın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 poopla yol al ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kmseye kişisel bişey söylemedm ya fazla abarttınız ama. beğenmiyosan yorum yap adam gibi adam sansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ben bunu anlıyamıyorum işte. Yani kimse attığın mesajları beğenmiyorken kimse seni sevmezken neden aynı platformda kalmaya çalışıyor insanlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sana ne yorum yapıcam kahvede bile yorum yapmazlar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Yahu tamam sakin olun. poopla sen de buraya her mesaj yazdığında tartışma çıkıyorsa dönüp kendine bakmalısın. Biz hepimiz deliyiz bi sen mi akıllısın? Ha takım tutmuyorum gerçekçi olup eleştiriyorum diyosun. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın hiç mi eleştirilecek yanı yok? Onlar mükemmel de GS mi fail sadece? Neden gelip bizim başlığımızda raatsızlık veriyorsun? Biraz da onlara sataş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 DoruK said: sana ne yorum yapıcam kahvede bile yorum yapmazlar sana tamam. helal sana delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 DoruK said: zaten gs bi transfer yaptığında ilk 5 mesaj fenerlilerden hemen - bi boka yaramaz - tırt - çok gereksiz para vermişsiniz - yaşlı - çükü düşmüş bunun müzmin sakat biz galatasaraylılar ise bunlara gülmekten mesaj yazamıyoruz. fb lilerin yorumlarına yapılacak en mantıklı hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 poopla said: DoruK said: sana ne yorum yapıcam kahvede bile yorum yapmazlar sana tamam. helal sana delikanlışaka yaptım alınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 DoruK said: zaten gs bi transfer yaptığında ilk 5 mesaj fenerlilerden hemen - bi boka yaramaz - tırt - çok gereksiz para vermişsiniz - yaşlı - çükü düşmüş bunun müzmin sakat biz galatasaraylılar ise bunlara gülmekten mesaj yazamıyoruz. 1 tane şöyle mesaj bulurmusun yazdığım bu arada sercanın bonservisiyle kiralık oyuncunun kiralama bedellerini karşılaştıran haber gereksizdir dedim. ama direk bi savunma modu biz kralız kral transfer yaptık olayına döndü. okuduğunuzu anlayın sonra yazı yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 poopla said: DoruK said: zaten gs bi transfer yaptığında ilk 5 mesaj fenerlilerden hemen - bi boka yaramaz - tırt - çok gereksiz para vermişsiniz - yaşlı - çükü düşmüş bunun müzmin sakat biz galatasaraylılar ise bunlara gülmekten mesaj yazamıyoruz. 1 tane şöyle mesaj bulurmusun yazdığım bu arada sercanın bonservisiyle kiralık oyuncunun kiralama bedellerini karşılaştıran haber gereksizdir dedim. ama direk bi savunma modu biz kralız kral transfer yaptık olayına döndü. okuduğunuzu anlayın sonra yazı yazın. arkadaşlar fenerli olduğunu kabul etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 E tamam da ikisi de kulübe maliyet ve karşılaştırılması gayet doğru bence. Tek adama 3 admaa harcadığımızın 2 katı para bayılacaktık. Bunu yapmadık akıllı davrandık haber de bunu belirtmiş. Jo'nun bonservisi zaten Sercan'dan daha fazla aslında değer olarak. Ama burada şişiriliyor fiyatlar BJK ve FB gibi takımlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 @doruk. of abi ya ne diyosun özürlüye laf anlatmak daha kolaydır tamam. öyle ok. yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Beyler, adamın eski nick catlikethiief zaten, bilen bilir. Fenerli. 3 kere banlandı bölümden falan. Yani rahat olun. Bu seferde ömrü uzun sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 poopla said: delicesine fail olup ortadan kaybolmak +1 adam pm atmıs gfdjhıfudofdhjıgfdoujd. of git allasen ya. hıçkıra hıçkıra ağla köşende bu adamlar 5 sene önce nikulesku, sarr alırdı, şimdi neler yapıyorlar diye. hey allam ne troller var. gfdhmjg. ee anlat daha bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Khelben said: Beyler, adamın eski nick catlikethiief zaten, bilen bilir. Fenerli. 3 kere banlandı bölümden falan. Yani rahat olun. Bu seferde ömrü uzun sürmez.aha vanish çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 cavanagh said: sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Sakiniz zaten bu troll'e bi account kaptırdım bir tane daha vermem yani =) Faydasız gereksiz bir insan,tek anlıyamadığım bir insanın neden böyle bir dikkat çekme ihtiyacı içinde olduğu... Nasıl bir psikolojik duruma sahip ne tür travmalar geçirmiş onu çözemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 neye dayanarak yazıyosun alıntı falan yapsana ne yazdımda bunları yazma ihtiyacı duydun. edit: adam sakin falan yazmış bak hala saçmalıyosun bi hakaret laf sokma girişimleri. özelden falan yaz bari laftan anlamıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 poopla tamam haklısın gereksiz haber sus artık bir zahmet ya anlıyorum gercekten zahmet olcak senin için ama lütfen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Galatasaray.org said: Shabani Nonda’ya Plaket Galatasaray’da forma giydiği dönemde büyük başarılara imza atan Shabani Nonda’ya Galatasaray’a yaptığı hizmetlerden dolayı bir plaket verildi. Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde takdim edilen plaketin ardından Nonda eski takım arkadaşlarıyla ve kulüp çalışanları ile vedalaştı. Galatasaray’da çok güzel bir dönem geçirdiğini belirten Shabani Nonda, kulüp yöneticilerine ve takım arkadaşlarına teşekkür etti. Galatasaray taraftarına da ayrıca teşekkürlerinin gönderen Nonda, “Onların bana gösterdikleri yakınlık sayesinde, küçükken Afrika’da yaşadığım güzel futbol ortamını burada yakaladım ve bana verdikleri desteği hiçbir zaman unutmayacağım” dedi. Shabani Nonda, “Bu yıl da şampiyon olmak için hep beraber” sözleriyle konuşmasını noktaladı. vay be. çok gaddar gördüm kendimi "gitsin artık öeaaargh" derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar