Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Bugün gazetelerde okuyorum yok Jo gece klübüne gitmiş elanoyla gsray daha önce kiralık aldıgı adamlardan hiçverim alamamıs işte ne bileyim santos bitikmiş vs.Hagi de geldiginde Terim asker arkadsını getirdi diye dalga geçmişti aklı evvel gazetecinin teki bakalım bunlarda içlerinde patlar umarım.

Anlamadıgım adamların derdi ne az çok avrupada tanınan futbolcular gelmiş Türkiye ligine buna destek vericeklerine iyi hiç bir yönü yokmus gibi bu adamların yok işte disiplinsiz bilmem kaç senedir oynamıyor cart curt.Ha eet dedikleri dogrudurda sadece bunları yazmakta art niyetlilik gibime gelior.

Belki fener aldıgındada yapıyolardır aynı seyleri bilemiyecegim fenerbahçe haberlerini okumadıgım için ama saçma yani keski bütün takımlarımız bu tarz futbolcuları getirip ligin popülaritesini arttırmaya katkıda bulunsalar.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl kiralıktan adam olmaz diyorlar anlamıyorum.bu sene sonunda dünya kupası var ve 2 sininde takımları dünya kupasında oynayacak.adamlar kendilerini kanıtlamak için oynamak zorundalar ki bize gelmelerinin asıl sebebide bu zaten.haldun bu işi çok iyi biliyor harbiden.

bu arada robinho da santosa gitmiş :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya diyoruz ya TSL'nin marka değeri falan diye, neymiş kalite berbatmış bilmemneymiş. bırakıcan bu lafları arkadaş. gazeteyi bi açtım bugün (perşembe gününün gazetesi), dos santos haberi, haberin hemen sağ tarafında kocaman dos santosun içkiden bayılırken ki fotoğrafı, fotoğrafın yanında umarız türkiyede böyle olmaz yazıyor.

sabah sabah acaip sinirlendim. bumudur gazetecilik ya? embesil herifleri nasıl tutuyorlar, çalıştırıyorşlar böyle yerlerde anlamıyorum.

sonra TSL marka değeri bilmemne. bi uzayın gidin ya. bütün medya iyi olan ne varsa kötülemek için uğraşıyor, sonra herşey iyiye gidecek. nereye gidiyor iyiye yaaa?
Sosyal ağlarda paylaş

Sen sürekli benim yoğurdum ekşi diyeceksin sonrada bu ligi yurt dışına pazarlamaya kalkacaksın.
Hayır senin joları santosları alexleri sürekli pohpohlaman dünya yıldızı gibi lanse etmen lazım ki, ondan sonra millet ilgilensin.

Biz her bulunan değerin siyah kısmına bakmaktan adam olamayacağız
Sosyal ağlarda paylaş

Mustafa Pektemek
Ali Turan
Roman Pavluychenko

Bu 3 isim üzerinde duruluyormuş, bir veya ali turan'ın da dahil olacağı 2 transfer yapılacakmış. Bence uefa için m.pektemek yeterli bir adam değil.. Pavluychenko'da fazla gelebilir Baros ve Jo varken.. (uzun vadede)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya fenerli fenerli konuşmayın ya :D para mı harcadık şu transferlere? O kadar ama o kadar ucuza kapattık ki şaka gibi yani. O yüzden Haldun > All

Ayrıca Jo ve Elano gecelere akması olayı da ne büyük yalandır. İsa'nın porcularından Elano, aile babası dindar adam gece kulübüne gidip sarhoş mu olacak? Şuursuz gazeteciler ya
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

Mustafa Pektemek
Ali Turan
Roman Pavluychenko

Bu 3 isim üzerinde duruluyormuş, bir veya ali turan'ın da dahil olacağı 2 transfer yapılacakmış. Bence uefa için m.pektemek yeterli bir adam değil.. Pavluychenko'da fazla gelebilir Baros ve Jo varken.. (uzun vadede)

Mustafa Pektemek ligde genç forvetler arasında en beğendiğim adam, kesinlikle Sercan'dan, Batuhan'dan falan daha iyi, ama Cavcav öyle bir kazıklamaya çalışırki Pavluychenko'yu daha ucuza alabiliriz.Ali Turan ise gereksiz, çok kart görüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Pavlu'ya gerek yok artık 0-0-10 mu oynayacaz

Yeterli şimdilik. Ali Turan temiz adam, gelirse o gelsin. Ama esas Kayseri'de bi Eren Güngör vardı onu tercih ederim ben alınabiliyorsa. Geçen sezon iyiydi bayağı izlediğim maçlarda.

Bir de şu Mustafa yedek forvet olarak alınabilir evet ucuza. İkisini aldık mı yeter de artar bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Jo'ya sadece 800K euro veriyoruz ki o kiralama ücreti 2 milyon dalgası da abartılı bir yalan dendi. hadi en fazla ona da 1.2 milyon vermiş olalım maliyeti 2 milyon. Sadece 4 ay için belki çok ama Jo da 18 milyon sterline alınmış bir adam yani normal aslında. Demek istediğim sanki 8 milyn euro falan verip transfer yapıyoruz da korkuyosunuz. GS'ye koyacak paralar değil bunlar. Lucas Neill'ın bonservisi de 1.3 mü ne. Kelepir gayet. Emin değilim tabi tam ama dış basında falan öyle yazıyordu. Şu 3 transferin toplam maliyet 6 milyon eurodur en fazla ve bu da koymaz işte. Tabi stad bir anda yıkılırsa rivaya meteor düşerse bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...