Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 tutuşmuş bazıları. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Masquerade said: keita da tırt diyodun fizban. e tırt ? gerçi fizban cevaplamış ama dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gormemis transferi bol bulunca orasına burasına surmuş :) haldun adnan co. klup batacak lol. haydi gs ye yardım kampanyası gs kart filan alo gs yardım hattı baslar 2 seneye kalmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 karakedinin topikindeki idoc evin çökmesini bekleyen taraftar topluluğu gibisiniz olm. merak etmeyin batsak batardık şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Fistan said: Masquerade said: keita da tırt diyodun fizban. e tırt ? gerçi fizban cevaplamış ama dayanamadım fizban'la fistan'ı bir tek ben mi birbiriyle karışıtırıyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 korkunun ecele faydası yok zegna. xD seneye de yeni stadımıza geçiyoruz. tek dayanağınız olan "AMA STAD" da bitti mi çok eğlenicez çooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sostizm said: Fistan said: Masquerade said: keita da tırt diyodun fizban. e tırt ? gerçi fizban cevaplamış ama dayanamadım fizban'la fistan'ı bir tek ben mi birbiriyle karışıtırıyorum acaba? ikisi de tırt olduğundan problem değil. Bende karıştırıyorum çok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 fazla yüklenmeyin fenerlilere, yakında behlül gibi bağırıp TAMAM ULAN YETER ULAN OF diye köşelerine çekilirler karşımızda rakip kalmaz sonra. edit: üstteki mesaj için yazılmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 adamlar 100 küsür yılda ilk defa bu kadar transfer yapıyolar , bırakalımda sevinsinler yazıktır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 köy takımlarına karşı keita yardırıyordu da balonunu patlattık derbide ondan sonra pek tat vermedi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ali hashas Galatasaray gelecek sene 150M€ yillik gelir getirecek klup olacak demis. tranferlerin nedeni belli oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 puan tablosu ? çok iyimiş keita 10 gol 20 assist yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ronaldinho said: adamlar 100 küsür yılda ilk defa bu kadar transfer yapıyolar , bırakalımda sevinsinler yazıktır :pcanım siz samuel johnsonları toplarken biz uefa kupasını kazanacak imba kadroyu oluşturmuştuk. ha sonra fitil fitil çıktı onun acısı o ayrı ama troll amaçlı yazsan bile biraz desteğin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bu gazla fener seneye C. Ronaldo + Kaka patlatır bence :P Adamların hiç sesleri çıkmıyor korkuyorum. Nonda'nın gitmesi bence çok iyi olmuş. Linderoth da Nonda da son haftalarda maçlarda kulüp bulmaları kolaylaşsın diye dakika alıyorlardı bence. Özellikle de Linderoth. Eğer takım içi uyumsuzluk, kişisel performans düşüklüğü vs. olmazsa bu sene ligi kırarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 DoruK said: Ronaldinho said: adamlar 100 küsür yılda ilk defa bu kadar transfer yapıyolar , bırakalımda sevinsinler yazıktır :pcanım siz samuel johnsonları toplarken biz uefa kupasını kazanacak imba kadroyu oluşturmuştuk. ha sonra fitil fitil çıktı onun acısı o ayrı ama troll amaçlı yazsan bile biraz desteğin olsun. tamam 2. defa olsun jnms =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 harrykewell said: Tottenham'ın Rus forvet oyuncusu Roman Pavlyuchenko takımında geçirdiği günlerin siyah bir sayfa olduğunu ve artık beyaz bir sayfa açmak için takımdan ayrılacağını açıkladı. Tottenham takımı ile bu konuda bir takım görüşmelerimiz oldu, Haldun Üstünel yaklaşık 45 dakika sonra İstanbul'a iniş yapıcak. Eğer Rus forvet transfer edilirse yıldız oyuncumuz Kewell'ın sözleşmesi geçici olarak feshedilecek ve Haziran ayından itibaren başlayan 2 yıllık bir sözleşme geçerli olacak. Aslında herşey Kewell'ın özel doktorundan ve fizyoterapistinden gelecek olan rapora bağlı.. Avrupa Ligi'nde forvet olarak Giovani ve Keita'yı oynatabileceğiz gibi görünüyor. Rus oyuncunun transferi ekibimize son derece yararlı olacaktır. Rus oyuncu ayrılmayı kafasına koymuş durumda.. Dünya Kupası'nda oynamak istiyor, haklı aslında.. İyi de Rusya dünya kupasına katılamadı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 evet Pyro editleyip düzeltmişler hatayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 aziz yildirim takimin basinda oldukca 10tane maradona getirse bizi yenmekten ve lig sampiyonlugundan oteye gidemez fenerbahce. adam ticarethane haline getirdi takimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kendi çapınızda 10 tane maradona getirdiniz de ne oldu. bize yenilmekten kurtulamıyorsunuz hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Keita transfer edildiğinde; fizban said: videosunu izledim, sabri gibi birşey. fizban said: bu adamın olayı ne ? koşuyor. ama daha hızlı koşuyor, muhtemelen daha çok da koşar. e üstüne de fransa liginde oynamış olmanın verdiği bir teknik var. daha iyi mi şut çekiyor ? hayır. orta mı yapıyor ? göremedim. akıl dolu pasları var mı ? videoda yok. fb'liler transferler yeto dedikçe adamlar daha da oynuyor. biraz da gio ile jo'ya bok atın pls. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Fenerli olmak garip birşey, konuş konuş konuş, cevabı alınca "biz sizi yeniyoruz ama" İncelenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 konusucaz tabi cevap veremezsiniz cevap verdik sanırsınız fb varken gs li susar ayıp olur yani fb li yanında konusmanız saygıyla egilmeniz dinlemeniz lazım. cevap mı? basarım tokatı fb liyim ben sen gs li haddini bil tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Arkasokak said: kendi çapınızda 10 tane maradona getirdiniz de ne oldu. bize yenilmekten kurtulamıyorsunuz hala :)aha devreler yandı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar