Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 saca falan aktarıldığı zaman kokoreç o çıtır çıtırlık elde edilemiyor. üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 vaniLLe said: said: Peki kekik ne renk? -Sarı/k.rengi. Yani? -Aa bok rengi Burdan da kekik'in kokoreç üzerinde kalan hayvan pisliklerini kamuflaj yapmak için kokoreçe ekildiğini düşünebiliriz ilk kokoreççiler gibi sanırım. kekik konulan gidaya renk degil, tat verir benim bildigim kadariyla. diger argümanlar da cok sacma geldi. kesin midye dolmacilar bok atmistir =P bunu yiyen varsa da afiyet koysun^^ midye zaten adet görüyordu bildiğim kadarı ile. yani bok atmıştır demeye gerek yok. Daha garibi(!) bir durum söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 dreagloth said: İst e geldim, canım kokoreç istedi, söyledim eve şampiyon diye bir yerden ki sonra öğrendim zincirmiş bu mekan, birde yanına midye tava ve dolma söyledim, üçüde berbattı. Şimdi soruyorum, ist te, midye tava, midye dolma ve kokoreç yenilecek mekanlar nerelerdir. Arkadaş diye bildiğimiz adamlar götürmüyorda. Kokoreç eve , işe sipariş istenmez. Pakete girdimi patlar o zaten. Gidip yerinde yemek en temizi. Şimdi kişiden kişiye de değişebiliyor. Bazısı fazla pişmişini sever , bazısı normal halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şimcik bu yazılanlar dogru bile olsa ki doğru olmadığını bizzat yaparlarken defalarca gördüm biliyorum. içkinin üstüne kokoreçsiz hayat düşünülemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi kokoreçi eve sipariş edersen yağı donar üstünde çok kötü olur git beyoğlu balık pazarına eğer yakınındaysa benim diğer favorim topkapı/şehremini çekap dönercisinin yanından girince sokğa solda kalan biryer var. o taraflardaysanız gidin,şiddetle öneririrm. kokoreç iyidir şu aralar uğruna bira içtiğim tek şey çünkü öncede 2 bira içmeden bi tat alamıyorum kokodan yine yerimde,ne bilim,böyle şartlanmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ben kokoreçin için domates koyan zihniyete aşina değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 dreagloth said: Ben kokoreçin için domates koyan zihniyete aşina değilim. ohooo nasi domatezsiz olcak ya aciyi alir lan etin yaninda pezevengidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kokoreç + kekik = mmm Yalnız evet, bu kokoreç denen mereti dışardan yemek lazım. Akşam çıkacan böyle, hava biraz soğuk olcak, gidecen bi arabalı kokoreççiye, sonra ye babam ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BonePART said: dreagloth said: Ben kokoreçin için domates koyan zihniyete aşina değilim. ohooo nasi domatezsiz olcak ya aciyi alir lan etin yaninda pezevengidir kokonun yanında dometesin işi ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Lezzeti katlamak için konuyo da damak tadınız gelişmemişse domatesin suçu yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 oha be dostum izgara kokonun yaninda sivri biberi olucak domates olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ama kokoyu yaparken tahta tezgahta tempo tutrak kesecek o satırla. taktakataktırraktakataktak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kimyon arada kekik hiç yemedim biberdir domattır görmedimde bide yani öyle yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bone abi yanında yersin de, adam içine koyuyo, etin lezzeti baharattan gelen o acı da zaten, donates hepsini öldürüyor. Normalde domatessiz sokağa çıkmam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 haci sogus domates atmiyo mu parca domates mi koymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kokoreci kestirmeden direk cubuktan ısırarak yiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sis gibi ekmegin arasina cekiceksin abso ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BonePART said: haci sogus domates atmiyo mu parca domates mi koymus? hayır, bildiğin kokaraçle beraber kıymış domateside, o yüzden berbattı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi sogus domates iste lan mis gibi ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 zuha. kokoreçe domates mi olur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 lan söğüş dediğin kocaman olur, domatesi görürsün. Kıyma makinasından geçirilmiş gibi domates anca domates çorbasında olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ala ala siz nerden yiyosunuz lan kokorec komurde piser bole cubuk ustunde sonra izga kenarina alinir keser ordan usta sogus yapar izgaraya atar ondan sonra ince ince biber ve domates sogus yapar onnarida izgaraya atar bi karar kekik atar biber atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Onu yiyeceğine bol baharatlı çoban kavurma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Abi domatessiz koko mu olurmus. Sen zaten "Usta ordan 1 yarim cek" dedigin zaten koyuyor icine, ancak istemem dersen koymuyor. Gecenlerde "Usta en boklu yerinde ver" dedim adam kızdı baya, kalbim kırıldı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 4 farklı şehirde kokoreç yedim içine domates konmayan yer görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar