kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Vargath said: Bol baharatlı koko kan yapar. xcxzkmfds herkes basur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bok diye düşünürsen iğrenç ama sonuçta o da organik bi bileşik. Piştikten sonra yemenin bi zararı yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Beyler bayanlar bakıyorum sayfalarca yazı içinde bazı arkadaşlar talihsiz açıklamalarda bulunmuş. Bunlardan en üzücüsü kokoreç adı verilen doğa üstü yiyeceğe "hayvanın boku var" diye bok atılmasıdır bence. Arkadaşlar, gidiyorsunuz mekdanilsdir, börgırkingdir efendim daha nice fest fuud şeylerine, ne olduğu belirsiz kanserojen kanserojen şeyleri yiyiyorsunuz, gelip burada kokoreçe bok atıyorsunuz afedersiniz. O hayvan bizden daha temiz şeyler yiyiyor arkadaşlar. Cayırıdır çimenidir papatyasidir güzel güzel şeyleri yiyiyor bu hayvanlar, öyle bizim gibi abidik yemekler yemiyorlar. Sizi tarih affetmez benden söylemesi. Bakın adminlere rica edin yol yakınken, hemen bi edit bi mesaj temizliği yapın, zira yıllar sonra olur da torunlarınız bu acı ifadelerinizi görürse mezarınıza işer, ha sağ iseniz huzur evine gidersiniz direk. Kokoreç süper bi yiyecektir. Bok ihtiva etmez, etse de pişmiş boktan zarar gelmez, hem bok dediğinin içinde saman var başka birşey değil. Yeyin, yedirin. Saat geçmemiş olsaydı yemek sepetinden söyleyecektim ben de bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dayanamadim simdi ciktim yedim.. yanliz bi hata yaptim ceyrek soyledim simdi acim hala bi daha da cikip almasi kasior acikcasi napmali ne etmeli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 @SeaGle; abi çok boşuna kasmışsın. Kokoreçle ilgili yorum yapanlar 2'ye ayrılır: sevenler ve sevmeyenler. Sevmeyenler, "ıyy bok var" der geçer, mümkün değil yediremezsin anlatamazsın vs vs. Sevenler de "ne bok varsa var yerim ulan" der geçer. O sebeple, boşuna kasmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 her türlü yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Biraz okudum , 1-2 sayfa ilerledim. Çok boktan bir muhabbet olduğunu kavradım ve bırakıyorum arkadaş. Kokoreçimize laf yok , boklu diyen kendi boklusunu yemiş. Nereden yiyeceğini bileceksin. Bilemiyorsan , hayırlı işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bok diyip durmuş bazıları da, ince barsakla bokun ne alakası var. sonuçta bok dediğin ineğin içinde de var, inekte mi boklu? onu da mı yemeyelim? ayıp, ayıp! seçkin damak tadına sahip insanları bok yiyorlar diye karalamak çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bal dediğimiz şey arı boku arkadaşlar onu da yiyoruz endişelenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Olsa da koko yesek valla canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kekik ile kimyonu karıştırmış o iddiayı ortaya atanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 onu ben karıştırdım duyduklarımdan doğaçlama yazdığımdan olsa gerenk aman ne önemli HAYIR bir de hep ilk kokoreççiler felan demişim yane dalga geçtiğim epeyi bariz aslında hala kokoreç gurmeleri artist artist geliyolar, garipsiniz hee edit: gerçi arada bi ton muabbet geçti onlara çıkışıyosunuzdur bilemicem üstüme alınmayayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kokoreç dedinmi akan sular durur , artizler basar mekanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu kokoreç de bazı heavy/thrash metal gruplarına benziyor fanları çok faşistler böyle başka bişey kabul etmezler felan. gerekirse ağız burun kırarlar neyse ki ikisinde de karşı tarafta yani eleştren tarafta değilim. aman valla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 oyş olsa da bi yarım ayranla götürsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Biri McDonalds la kıyaslamış kokoreçi Kokoreçle patates kızartması iyi gider mi hea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu topic yüzünden dün gece 4 te kokoreç yedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi bok mok kokoreç güzel şey ya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 MrMarvelous said: Biri McDonalds la kıyaslamış kokoreçi Kokoreçle patates kızartması iyi gider mi hea? Gitmez tabi kokoreçin yenmek için yanında zart zurta ihtiyacı yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 İst e geldim, canım kokoreç istedi, söyledim eve şampiyon diye bir yerden ki sonra öğrendim zincirmiş bu mekan, birde yanına midye tava ve dolma söyledim, üçüde berbattı. Şimdi soruyorum, ist te, midye tava, midye dolma ve kokoreç yenilecek mekanlar nerelerdir. Arkadaş diye bildiğimiz adamlar götürmüyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şampiyona berbat dedi. linç edin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kokorec walla sampiyonda yenir bide el arabasinda bi abi war selamicesmede edik: abooowww asil ucel war bostanci unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şampiyon iğrenç sacta yapılan kokoreç sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kokoreç kömürde olur. gnams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sacda kokorecin ayri komurde ayri olur ayrica sizin sacda dediginiz kokorec zaten cogunlukle kesilmedne once komurde pisirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar