Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kokoreç hakkında

yav

Öne çıkan mesajlar

Beyler bayanlar
bakıyorum sayfalarca yazı içinde bazı arkadaşlar talihsiz açıklamalarda bulunmuş.
Bunlardan en üzücüsü kokoreç adı verilen doğa üstü yiyeceğe "hayvanın boku var" diye bok atılmasıdır bence.
Arkadaşlar, gidiyorsunuz mekdanilsdir, börgırkingdir efendim daha nice fest fuud şeylerine, ne olduğu belirsiz kanserojen kanserojen şeyleri yiyiyorsunuz, gelip burada kokoreçe bok atıyorsunuz afedersiniz. O hayvan bizden daha temiz şeyler yiyiyor arkadaşlar. Cayırıdır çimenidir papatyasidir güzel güzel şeyleri yiyiyor bu hayvanlar, öyle bizim gibi abidik yemekler yemiyorlar.
Sizi tarih affetmez benden söylemesi. Bakın adminlere rica edin yol yakınken, hemen bi edit bi mesaj temizliği yapın, zira yıllar sonra olur da torunlarınız bu acı ifadelerinizi görürse mezarınıza işer, ha sağ iseniz huzur evine gidersiniz direk.
Kokoreç süper bi yiyecektir. Bok ihtiva etmez, etse de pişmiş boktan zarar gelmez, hem bok dediğinin içinde saman var başka birşey değil.
Yeyin, yedirin. Saat geçmemiş olsaydı yemek sepetinden söyleyecektim ben de bitane.
Sosyal ağlarda paylaş

@SeaGle; abi çok boşuna kasmışsın.

Kokoreçle ilgili yorum yapanlar 2'ye ayrılır: sevenler ve sevmeyenler.

Sevmeyenler, "ıyy bok var" der geçer, mümkün değil yediremezsin anlatamazsın vs vs.

Sevenler de "ne bok varsa var yerim ulan" der geçer.

O sebeple,

boşuna kasmayın =)
Sosyal ağlarda paylaş

onu ben karıştırdım

duyduklarımdan doğaçlama yazdığımdan olsa gerenk

aman ne önemli

HAYIR bir de hep ilk kokoreççiler felan demişim yane dalga geçtiğim epeyi bariz aslında

hala kokoreç gurmeleri artist artist geliyolar, garipsiniz hee

edit: gerçi arada bi ton muabbet geçti onlara çıkışıyosunuzdur bilemicem üstüme alınmayayım şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

İst e geldim, canım kokoreç istedi, söyledim eve şampiyon diye bir yerden ki sonra öğrendim zincirmiş bu mekan, birde yanına midye tava ve dolma söyledim, üçüde berbattı.

Şimdi soruyorum, ist te, midye tava, midye dolma ve kokoreç yenilecek mekanlar nerelerdir. Arkadaş diye bildiğimiz adamlar götürmüyorda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...