Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben kekikten nefret ederim ve kokoreçi sadece pul biberle yerim..bok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Kokoreçin kokusu baharatından yağından lan. Bokundan olmaz. Zira insanoğlu ilk evrildiğinde bok kokusunu sevenler ve sevmeyenler vardı. Bok kokusunu sevenler sürekli bok yiyince öldüler, gen havuzundan elendiler. Böylece biz, bugünün bok kokusu sevmeyenleri yaşamımıza devam ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kafadan 2 yıldır kokreç yemiyorum.. bilemiyorum eskiden ehr hafta yerken bir anda kesildi.. aramıyorum sormuyorum.. ama gel gör ki deniz kestanesi yumurtası desen yerim (ah canım çekti :() ha geçtiğimiz haftasonu bu kayalara vantuzlarıyla yapışan mşnimal denşz taraklarıın da yenildiğini öğrendim (slatası bilem var) ama ben ekmek üstüne dizip yemeyi sevdim (tadı mantara benziyor) böyle işte.. bir kaç deniz mahsülü daha deneyeceğim belki o arada midesizlikten kok ya dönerim.. o deil de bizim bu göztepe istasyon caddesinde hakan abi çok iyi yapıyor dükkan açtı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 deniz kestanesi yumurtası ne la? havyarı aştı millet sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kokoreçlerin kendinden baharatlı olması için hayvana baharat yediriyolarmış baharatlı bokla mükemmel kokuya ulaşıyolarmış - zaten bok çok vitaminliymiş ikinci kez öğütmekte fayda var. özellikle mandanınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 senko said: deniz kestanesi yumurtası ne la? havyarı aştı millet sdfsdf çok güzel bir şey de ne bileyim herkes beğenemiyor (mesela ben bildiğin havyarı yiyemiyorum olmuyor) zaten her zaman bulunamıyor bir de tek tek altına bakmak gerekiyor bu dişi mi bu erkek mi diye ya ben 3 senede alıltım topluyorum kesiyorum işlini açıyorum fln.. koy beni ısssısz adaya yaşarım yani o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 valla yaklaşık 30 dakka önce yedim. kıtır çok abanıyor baharata, eskiden daha güzel yapıyorlardı. Tadında baharat ve kolayla harika oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kola mı ? abi kokoreç ayran ile beraber yenir yav. yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 offf acıktım ha.. ama bunun gazına da çıkıp yemek istemiyorum.. y6oksa yesem mi? hem hakan abiyi de görmüş olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya da vazgeçtim işkembe çorbası içeyim geleyim.. ulsn evden de çıkmak sitemiyorum :( offff midem gurulkdadı haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bol baharatlı koko ya koko demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 aramayacağım bir şeydir bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kingpin said: kola mı ? abi kokoreç ayran ile beraber yenir yav. yapmayın etmeyin. ayranı sevmiyorum. genel birşey yani, kokoreçle alakalı değil. portakal suyunu bile tercih ederim ayran yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 DALIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ayran sevmeyeni anlarım, kokoreç sevmeyeni de anlarım, AMA KEKİK NASIL SEVİLMEZ ARKADAŞIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 abi kokoyla kola olmaz lan azin yuzun yanar zaten aci ayran olcak bole serin serin zaten alkollusun yemegi yemisin ustune bide ayran mis mis vur kafayi sabah uyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ayranla kola ne abi dfds yine typo yapmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hahah sağlam geyik dönmüş vesile olduğum için mutlu felan oldum sdsdf ben duyduklarımı yazdım bu arada hiç birine inanmayıp aksine abanır yerim. amaç bu muabbeti sağlamaktı hani argümanların beş para etmez yavruvm diye gelmeyin boşuna :D esh said: kimyon konur. kokoya kekik istanbul adetidir. hmm doğru olabilir hep karıştırıyorum zaten kekikle kimyonu. bu arada hakkaten istanbul kokoreç sux. izmirde sokaktan yiyeceksin en güzeli. izmire şampiyon kokoreç açıldı mesela gittim denedim. hiç de güzel değil (bok gibi hatta eueheh) aynı şekilde ekmekiçin'de de streil kokoreç var ama sonuç ne? hüsran sokak arası pis kokoreç gibisi yok pek tabiii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Kokoreçe kekik koyulmuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dendi o tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 BonePART said: zaten alkollusun yemegi yemisin ustune bide ayran alkollüyken ne ayranı ne kokoreçi yahu. işkembe çorbası varken. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kokoreç/bira da iyidir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bira herşeyle güzel olmuyor, patates kızartması falan olacak böyle. Kokoreçle, hele bol baharatlıyla çok kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bol baharatlı koko kan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Tamam, yapması zor ama fiyat uçurumu olmaya başladı. Artık bu sebepten pek koko tercih etmiyorum. Ha gece 3 dışarıda olursam o zaman düşünürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar