Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kokoreç hakkında

yav

Öne çıkan mesajlar

Kokoreçin kokusu baharatından yağından lan.
Bokundan olmaz.
Zira insanoğlu ilk evrildiğinde bok kokusunu sevenler ve sevmeyenler vardı. Bok kokusunu sevenler sürekli bok yiyince öldüler, gen havuzundan elendiler. Böylece biz, bugünün bok kokusu sevmeyenleri yaşamımıza devam ettik.
Sosyal ağlarda paylaş

kafadan 2 yıldır kokreç yemiyorum.. bilemiyorum eskiden ehr hafta yerken bir anda kesildi.. aramıyorum sormuyorum..

ama gel gör ki deniz kestanesi yumurtası desen yerim (ah canım çekti :() ha geçtiğimiz haftasonu bu kayalara vantuzlarıyla yapışan mşnimal denşz taraklarıın da yenildiğini öğrendim (slatası bilem var) ama ben ekmek üstüne dizip yemeyi sevdim (tadı mantara benziyor)

böyle işte.. bir kaç deniz mahsülü daha deneyeceğim belki o arada midesizlikten kok ya dönerim.. o deil de bizim bu göztepe istasyon caddesinde hakan abi çok iyi yapıyor dükkan açtı yine
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

deniz kestanesi yumurtası ne la?
havyarı aştı millet sdfsdf

çok güzel bir şey de ne bileyim herkes beğenemiyor (mesela ben bildiğin havyarı yiyemiyorum olmuyor) zaten her zaman bulunamıyor bir de tek tek altına bakmak gerekiyor bu dişi mi bu erkek mi diye

ya ben 3 senede alıltım topluyorum kesiyorum işlini açıyorum fln.. koy beni ısssısz adaya yaşarım yani o derece
Sosyal ağlarda paylaş

hahah sağlam geyik dönmüş vesile olduğum için mutlu felan oldum sdsdf

ben duyduklarımı yazdım bu arada hiç birine inanmayıp aksine abanır yerim. amaç bu muabbeti sağlamaktı

hani argümanların beş para etmez yavruvm diye gelmeyin boşuna :D

esh said:
kimyon konur. kokoya kekik istanbul adetidir.

hmm doğru olabilir hep karıştırıyorum zaten kekikle kimyonu.

bu arada hakkaten istanbul kokoreç sux. izmirde sokaktan yiyeceksin en güzeli.

izmire şampiyon kokoreç açıldı mesela gittim denedim. hiç de güzel değil (bok gibi hatta eueheh)

aynı şekilde ekmekiçin'de de streil kokoreç var ama sonuç ne? hüsran

sokak arası pis kokoreç gibisi yok pek tabiii ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...