irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yok böyle tatlılık henuz denemedim ama deneyince tutosu hazır olsun dedim,resmen sayfaya baktıkca içim kıpır kıpır oluyoo.off olsa da yesek!küp jölelerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Çocuğun önüne koysan; yiyim diye düşünmez, alır onları kule falan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben kule yapmam yerim,gerci biraz oynarım sanki önce ya.allahım tiplere baak (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 cam göbeği renkli yiyecekler nedense hiç samimi gelmiyor bana. o renk içecekler de aynı şekilde ama hadi kokteyl fln diip geçiyorum. pepsi blue vardı bi aralar, neydi o öyle.. herhangi bi meyve ile falan bağdaştırıp çileklidir, muzludur gibi bir şey de uyduramıyosun. bildiğin boyamışlar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hauhaua süper bunlar özel ders aldığım hoca yapardı sürekli. evet oynuyodum yemeden önce sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 of ben bundan yaparsam mide ağrısı çekerim abartmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 demööööt! kim lan o hoca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ayşenin arkadaşı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 jelatin'i eritmek ? jelatin'in ne oldugunu mu bilmiyorlar acep ? yoksa ben mi bilmiyorum ? yenmez lan jelatin?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Jelatin oyle jelatin diil. Yenecek jelatin. Bilimum plastigimsi yiyecegin icinde vardir, jelibon vs. gibi seylerde ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 jelatin dediği sığır jelatini, paket jelatini değil be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Abi igrenc yine de be. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kemik iliğinden yapılıyor mikmik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 aynı maddeyle ebru yapılıyor bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cok güzeller be, insan yemeye kiyamaz. ama misafir agirladigin zaman falan ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çok güzelmiş sağol! jelatin bulabildiğim ilk fırsatta yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yalnız bunun kadar anlamsız başka bi tatlı bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Abi anlamı tatlıda aradığın için baştan kaybetmişsin sen zaten hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kimse içinde bok var bunun dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 xunn said: Abi anlamı tatlıda aradığın için baştan kaybetmişsin sen zaten hayatta. de get. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 çok güzel görünüyor hammmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 hiç ısınamadım jöleye :( hep dişimi acıtıyolar. bi de boşluk gibi gelio yerken. ne yediimi anlamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 jöle ya, otelde çalışırken 2 hafta gibi bir süre açık büfe ana restoranda bulunmuştum da, çöpe döktüğüm tabaklardaki yiyecekleri hacimsel olarak hesaplarsak jöleler bunun %98'ini falan kaplıyordu herhalde. güzel görünüyor diye tepeleme tabaklara dolduruyordu millet sonra bir ısırık alıp, muhtemelen onu da tükürüp olduğu gibi bırakıyorlardı. böyle ziyan bir yiyecek görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hmmm acaba küp jöleleri hazırladıktan sonra yine jelatine diil de bildiğimiz muhallebi karışımının içine atıp dondursak noolur? bu haliyle çok güzel görünüyor ama tadını bilemedim ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 muhallebi daha iyi olur herhalde ama bunu kadar katı olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar