Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hiç yoktan ayrıldığın kişiyi kötülediyse zaten sırtlanmış bir nevi, eski sevgiliyi kötüleyerek prim yapma çabası nedir yaw? Orta okul mu burası? sen ayrılır ayrılmaz da hemen üstüne atladıysa fırsatçının tekiymiş, dakka bir gol bir balıklama atlamış boş kaldığını görünce. Bana kalsa böyle insanlardan uzak dur derim, patiden olmasıyla falan alakası yok ama daha oraya bile gelmedim, karakter açısından diyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 GERÇEK KARAMURAT BENIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bu yaptığına gerçekten çok kırıldım. Değmezmişsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: Böjeek said: bence ilgi çekmeye çalışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Flameoffear said: ginaly said: Böjeek said: bence ilgi çekmeye çalışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 arkadaşlar bu gerçek aynısı birinin teyzesinin de başına gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oha teyzesine ahlaksız teklifte mi bulunmuşlar, teyze anne yarısı lan, oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 beyler anne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 said: "BANA GEL. BENİM OL." dedi. kadınımsın dediyse olay bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bana geçen gün ismini vermek istemediğim birisi patiden para teklif etti, gel dedi yaşatırım seni dedi, afedersin yurtdışında şartlar çok iyi dedi. kafam karıştı. =( 1. emre olabilir, ama deşifre etmek istemiyorum şimdi =( 2. nil de olabilir, alkollüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 çok tatlısınız hepiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o benim tatlılığım saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bende tatlımıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 keşkül kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tişikkür ederiz ^^ :):):)=)=)=)=))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Flassh said: said: "BANA GEL. BENİM OL." dedi. kadınımsın dediyse olay bitmiştir sebebimsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 wildpervert said: bana geçen gün ismini vermek istemediğim birisi patiden para teklif etti, gel dedi yaşatırım seni dedi, afedersin yurtdışında şartlar çok iyi dedi. kafam karıştı. =( 1. emre olabilir, ama deşifre etmek istemiyorum şimdi =( 2. nil de olabilir, alkollüydüm. nil'dir o herkesi dollara marka boğmak istiyo kendileri ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 şuraya post atma zahmetinde bulunan herkes çok tatlı. :) ben amacıma ulaştım, aramızda bi geyik vardı bu bahsettiğim beyfendiyle. topik açarım dedim açtım. gördü o da ve işim bitti. bu kadardı. teşekkür ediyorum katkıda bulunanlara. daha fazla yazmayacağım buraya. esen kalın. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ee noldu varıyon mu adama, onu da söle bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kabul et yazık etme cocuga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 evet kabul ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ama gerçek karamurat bendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tamam kabul etmiş, dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 genç meriçler tedirgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Zegna said: genç meriçler tedirgin. Haha, tam tersi abi, meriç kazanmış işte bu hikayede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar